Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min første bestilling bestod av 4 pakker. Kun halvparten kom frem, så jeg kontaktet dem og de ordnet opp med en gang. Jeg ønsker litt mer informasjon i pakken som blir levert. Det var 12 øl i en pakke... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kun middels karakter fra meg fordi 1) siste leveranse hadde en øl som var gått ut på dato 2) leveringen er ofte uforutsigbar, sist ble det levert på døra lenge før annonsert tidspunkt, men generelt er... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Misfornøyd med transportør! Ølet som sendes oss som ikke bor i sentrale strøk som på Østlandet uten levert på dør! Ølet blir utlevert ofte liggende når mottaker er merket på toppen, medfører at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette er faktisk en enestående bedrift med nettbutikk! Her kan du bestille ekte lokalbrygget øl fra mange av Norges mikrobryggerier. Utvalget er stort og bra, og utvides stadig. Med levering til svært... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bebidas alcohólicas

Escrito por la empresa

Håndverksdrikke fra hele Norge - rett hjem til deg. Den sterke norske øltradisjonen kombinert med en voldsom innovasjon innen brygging de siste årene har gitt Norge en oppblomstring av kvalitetsprodusenter av håndverksøl i verdensklasse. Ved å handle hos Lokalbrygg tar du et valg - et valg om å velge norsk håndverk, støtte norske arbeidsplasser og velge smak og kvalitet foran alt annet. Opplev forskjellen du også!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,5

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle ønske jeg hadde lest anmeldelsene

Skulle ønske jeg hadde lest anbefalinger før. Nå sitter jeg her uten julekalender til min sønn, som jeg hadde gledet meg til å gi han. Fikk en mail om at jeg hadde kansellert bestillingen, men det har jeg jo ikke gjort! Nå ser jeg også at julekalender er tatt bort fra hjemmesiden, mens den originale står det utsolgt på. IPA-kalender Limited Edition × 1 som skulle sendes ut i uke 47.

Nå håper jeg på positivt svar på mail.

27 de noviembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Spennende å se hva som kommer

Spennende å se hva som kommer, samboer liker IPA og jeg mørkere øl som bayer, bock, stout og begge liker sur øl, så det er mye gøy. Minus er at det kommer øl fra Nederland, England osv når det heter lokalbrygg. England og Nederland er vel ikke spesielt lokalt?

Valorada con 4 estrellas sobre 5

hele konseptet med abonemang er bra og…

hele konseptet med abonemang er bra og nye smaker fra mikrobryggerier er bra, eneste som jeg har varit litt rot med er att sån cirka 15 var måned skall man få en forsendelse, men någon måned kommer den 28:ende isteden og kanske begynner en ny måned og innan man får pakken, det er minus.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bra opplegg, men...

Jeg har hatt abonnementet i flere år og har vært veldig fornøyd med det. Med tiden så jeg meg litt lei da majoriteten av ølen var IPA og jeg følte ikke det var værdt pengene noe mer.
Jeg sa opp abonnementet og fikk bekreftelse på at det var i orden. Til tross for dette ble jeg fremdeles trekt og fikk tisendt kasser. Sendte flere mailer til lokalbrygg.no som til slutt ikke svarte meg. Måtte avslutte kortet mitt for å ikke bli trekt. Dette var ikke veldig profesjonelt av dem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glad i ølpakka generelt

Glad i ølpakka generelt! Variert og morsomt å åpne hver gang. Eneste skår i gleden er forrige levering som jeg ikke fikk hentet pga utenlands opphold.
Er det mulig å få denne tilsendt en gang til?

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.