Min første bestilling bestod av 4 pakker. Kun halvparten kom frem, så jeg kontaktet dem og de ordnet opp med en gang. Jeg ønsker litt mer informasjon i pakken som blir levert. Det var 12 øl i en pakke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kun middels karakter fra meg fordi 1) siste leveranse hadde en øl som var gått ut på dato 2) leveringen er ofte uforutsigbar, sist ble det levert på døra lenge før annonsert tidspunkt, men generelt er... Ver más
Misfornøyd med transportør! Ølet som sendes oss som ikke bor i sentrale strøk som på Østlandet uten levert på dør! Ølet blir utlevert ofte liggende når mottaker er merket på toppen, medfører at... Ver más
Dette er faktisk en enestående bedrift med nettbutikk! Her kan du bestille ekte lokalbrygget øl fra mange av Norges mikrobryggerier. Utvalget er stort og bra, og utvides stadig. Med levering til svært... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Håndverksdrikke fra hele Norge - rett hjem til deg. Den sterke norske øltradisjonen kombinert med en voldsom innovasjon innen brygging de siste årene har gitt Norge en oppblomstring av kvalitetsprodusenter av håndverksøl i verdensklasse. Ved å handle hos Lokalbrygg tar du et valg - et valg om å velge norsk håndverk, støtte norske arbeidsplasser og velge smak og kvalitet foran alt annet. Opplev forskjellen du også!
Información de contacto
Torvuttaket 22, 1540, Vestby, Noruega
- hei@lokalbrygg.no
- lokalbrygg.no
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flott med levering hjem på døra
Flott med levering hjem på døra.
Men måtte etterlyse forsendelsen, da det ikke var noen oppdatering på sendingen på 5 dager. Når det ble gjort ble den levert ila 24 timer
Fikk ikke riktig antall øl som jeg…
Fikk ikke riktig antall øl som jeg betalte for. I tillegg fikk jeg et øl jeg ikke hadde bestil
Utdatert innhold
Utdatert innhold! Du leverer ikke juleøl i mai! Dette er lavmål, det må kunne forventes seriøsitet i produktpresentasjon. Det foreligger heller ikke dokumrntasjon på månedens levering, og flere av produktene holder ikke standard til å ble levert gjentatte ganger.
Bare rot, ingen svarer
Første leveranse fikk jeg to pakker av samme øl, bestilte bare en pakke men blev belastet for to. Fikk ikke sendt med oppskrift som lovet. Tok kontakt per e-post 2 ganger, fikk aldri svar. Tok så kontakt på Messenger, fikk svar hvor de sa de skulle undersøke for å så ta kontakt med meg, jeg hørte aldri noe. Tok kontakt på Messenger igjen, de svarte aldri. De har nå belastet med for ny leveranse, dette var for over to uker siden men har ikke mottatt leveranse.
Prøvd å kontakte dere- ingen svarer
Prøvd å kontakte dere- ingen svarer.
Pakken er heller ikke sendt over 2 uker etter bestilling. Useriøst.
Bestilling og levering fungerte utmerket
Jeg synes at bestilling systemet fungerte bra. Informasjonen etter bestilling var god. Også info om leveranse var god. Og levering hjem på døren var raskete enn forventet.
Levering må bli bedre og mer…
Levering må bli bedre og mer forutsigbart. Fikk beskjed om at pakke er på vei. Husk å være hjemme mellom 16 og 19, og husk legitimasjon. Greit nok, men ikke når beskjeden kommer kl 15.30 samme dag. Fikk levering etter kl 19.
Ja takk til hentepunkt om det er mulig.
Rask levering og prima vare⭐️
Glimrende opplegg👍
God miks av leverandører og øltyper
God miks av leverandører og øltyper - rask og god transport
Fikk feil vare
Fikk feil vare, ganske håpløst å få svar på mail. Fikk pengene for den varen som var feil refundert, ville heller at de skulle sendt meg varen som jeg har betalt 99 kr i frakt for å få
Godt utvalg og rask leveranse.
Dette er min første bestilling og jeg mottok en pakke med knust ølflaske.
Dette er min første bestilling og jeg mottok pakken med mye bra innhold, bortsett fra en flaske som var knust. Måten flasker en knust på tyder på at pakken er sluppet ned i gulvet fra relativt høy avstand. Jeg syns dette er veldig kjedelig og egentlig lite tillitsvekkende iom at det var min første bestilling.
Rask levering
Rask levering, kunne hente varene på postkontoret 3 dager etter at bestillingen ble sendt.
Rask leveranse
Rask leveranse, enkelt å bestille og betale. Meget gode produkter. Synd det kun er butikk styrke øl som selges men det blir vel slik med Norges regelverk.
Lurer kjøperen
Kjøpte Arne Hjeltnes ølkalender med videoer der du kan smake deg gjennom med Arne Hjeltnes. Står på nettsiden og på esken vi mottok at det er videoer. Da jeg tar kontakt med Lokalbrygg pga at videoene ikke virker, så fikk jeg bare beskjed om at de hadde bestemt seg for ikke å ha det i år. Dette er brudd på markedsføringsloven og forbrukerkjøpsloven. Her reklamerer de for noe du ikke får!
Ingen kundesupport
Bestilt to kalendere. Kun en motatt. Ingen telefonnummer for å nå kundeservice. Sendt e-post, men ingen svar.
La experiencia Trustpilot