Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis jeg kunne, gav jeg 0 stjerner. Kan under ingen omstændigheder anbefale at handle hos dem. Har købt 3 produkter for over 3 uger siden, indtil videre modtaget 1 produkt selvom der ved bestilling... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

2 lampen besteld, na 3 weken geleverd, uit China dus duidelijk dropshipping. Eerst kreeg ik een verzendmail die doorverwees naar een Portugese site, die vervolgens info in het Chinees gaf. Bij d... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het product komt totaal niet overeen met de foto’s op de website. Wat geleverd werd ziet er goedkoop uit en is van zeer lage kwaliteit. De levering duurde ook aanzienlijk langer dan aangegeven,... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na alle negatieve reviews had ik geen hoge verwachtingen, maar mijn ‘Scandinavische’ wandklok is mooi, prima kwaliteit en binnen 3 weken bezorgd. Als ik had geweten dat het uit China komt (dropshippin... Ver más

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Run away from that scam compagny

Run away from that scam compagny. The goods are not delivered. I have asked multiple times to cancel the order as the goods were still in the factory. No one respond to email. My order is still not fully delivered . It’s been almost 2 months. Despite all the email, none respond . The good I have received are the quality of a TEMU lamp which is not worse the price at all.

16 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lad være med at handle der

Har købt 3 produkter for over 3 uger siden, indtil videre modtaget 1 produkt selvom der ved bestilling stod at alle var på lager.
Kan nu efter modtagelsen af 33% af ordren ikke spore resten. Pengene er selvfølgelig trukket.

27 de marzo de 2026

Oplichters

Een artikel retour gestuurd. Mijn geld niet terug gekregen. Terwijl zij wel in een bericht aangeven dat het bedrag gecrediteerd is. Bestel hier niets...
De jurist van mij zal nog contact met hem opnemen. Want ik sta in mijn recht als consument dat ze terug moeten betalen.

10 de abril de 2026

Scam

De levering duurde ook aanzienlijk langer dan aangegeven, wat al een eerste red flag was.

Daarnaast lijkt dit gewoon een dropshipping-winkel te zijn met producten uit China, terwijl het wordt gepresenteerd alsof het een lokaal Nederlands bedrijf is. Dat is misleidend.

Mijn advies: besteed hier geen geld.

7 de abril de 2026

1 ster is nog te weinig.

1 ster is nog te weinig.
De bestelde klok werd geleverd met 1 wijzer die los lag. Op verzoek een foto gestuurd en nogmaals verzoek om een video!! te sturen
Ik heb inmiddels zo'n 30 mails gestuurd met t verzoek een nieuwe klok danwel geld terug. Ze werden allemaal beantwooord met met standaard mail : we zijn er mee bezig.
Later ook dat ze t geld zouden retourneren
Zezijn dus niet van plan iets op te lossen
Kortom

30 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode levering!

Jeg havde bestilt en bordlampe, og den blev leveret præcis som beskrevet på hjemmesiden! Jeg er meget tilfreds med min lampe.

23 de febrero de 2026

Oplichters

Product lijkt totaal niet op de foto. Op de foto ziet het er prima uit, maar in werkelijkheid is het rommel. Retouradres ligt in China. Ik heb mijn verlies genomen en het product weggegooid. Dit zijn gewoon oplichters.

20 de marzo de 2026

Fantastic!

I bought a nice coat rack. As soon as I received it, I put it together right away. It looks great in our hallway!

28 de febrero de 2026

Beautiful wall clock

I bought a wall clock here. After a while, I received my order. It was exactly the clock I had ordered. I was pleasantly surprised by the clock. It fits perfectly into my interior!

10 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een tijdje terug een tafellamp besteld

Een tijdje terug een tafellamp besteld. Hij was goed verpakt en werkt goed! Ik gebruik de lamp als bureaulamp. Hij is dimbaar, daardoor gebruik ik hem nog meer. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling! Ik zou zo weer bestellen.

25 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sinds 30 jan 26 antislip badmat besteld…

Sinds 30 jan 26 antislip badmat besteld €49,95. 20 feb bij DHL kluis leeg pakket opgehaald en sindsdien met 13 mails over en weer nog steeds niet geleverd, wil ontbinding van aankoop en terugbetaling op onze rekening

20 de febrero de 2026

Trap er NIET in! Bestel NIETS! Ondanks gelikte website

Trap er NIET in! Bestel NIETS! Ondanks de gelikte website met mooie producten op de foto's blijkt het rommel te zijn. Troep uit China! Heb 2 wandlampen besteld die zo groot zijn als bouwlampen waarvan 1 beschadigd is tijdens het transport. Je kan NIET retourneren, je krijgt je geld NIET terug en de "klantenservice" stuurt alleen standaard mails terug en vraagt om geduld te hebben.

19 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestelde een tapijt en kreeg een doekje

Ik bestelde een mooi dik tapijt en kreeg een dun doekje opgestuurd. Het zag er volledig anders uit dan op de foto's. Bij het contact opnemen met de servicedesk kreeg ik het voorstel om het op eigen kosten terug naar China te sturen of een refund van 20%. Het is belachelijk dat je een refund krijgt van 20% voor iets wat je gewoon niet wil omdat het zo lelijk en kwalitatief slecht is. Het is puur bedrog, dus 1 goede raad: bestel er niets.

5 de enero de 2026

Koop hier absoluut niets

Koop hier absoluut niets! Meer kan ik er eigenlijk niet van zeggen, prijs/kwaliteit is ver onder de maat, levertijden lang, retour via China en dat kost je meer dan 50euro terwijl ze op de website een veel langer bedrag noemen. Dropshippers, trap er niet in! Ik heb niet goed opgelet en nu 3 lampen waar ik niets mee kan voor honderden euro's...

25 de febrero de 2026

Waarschuwing over Lonon.nl.

Waarschuwing over Lonon.nl.
Ik wil graag mijn ervaring delen over Lonon.nl, zodat andere consumenten weten waar ze aan toe zijn.
Ik bestelde een badjas bij deze webshop omdat ze zich presenteren als een Nederlandse webshop met snelle levering en goede service. In werkelijkheid bleek dat beeld niet te kloppen.
1. Het bedrijfsadres blijkt een woonhuis
Het opgegeven adres in de Truus Oversteegenstraat 4 in Montfoort, is geen bedrijfslocatie maar een eengezinswoning. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, maar het roept wel vragen op wanneer een webshop zich voordoet als een professionele Nederlandse winkel.
2. De badjas die ik bestelde werd niet vanuit Nederland verzonden, maar kwam rechtstreeks uit China. Dit werd bij de aankoop nergens vooraf duidelijk vermeld. De levertijd en verpakking bevestigden dat het product niet uit eigen voorraad kwam.
3. Duidelijke signalen van dropshipping
Het blijkt dat het bedrijf geen eigen voorraad heeft; producten worden pas besteld bij een Chinese leverancier zodra je hebt betaald; er meerdere webshops op hetzelfde woonadres staan ingeschreven; het assortiment bestaat uit allerlei willekeurige producten (typisch voor dropshipping)
Dropshipping is op zich niet illegaal, maar het moet eerlijk en transparant worden vermeld.
4. Op de site van de webshop staat de 'ruilen en retourneren' zonder de melding dat het, zoals in mijn geval, teruggestuurd moest worden naar China. De badjas had €35 gekost. De terugstuurkosten naar China zouden ongeveer €35 zijn.
Lonon.nl is formeel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar de manier waarop ze zich presenteren is misleidend. De webshop lijkt vooral een doorgeefluik te zijn voor goedkope producten uit China, zonder transparantie richting de klant.

20 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.