Consulta las opiniones de los clientes
Besteld: Acryl Glas-in-lood Wanddecoratie met Kleurrijk Zonlicht Effect Product is lachwekkend: 1. Iets van een derde van het formaat dat beloofd wordt (geen 30*30, maar 15*20 cm). 2. Nie... Ver más
Ha contestado el 41% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Vooraf reviews lezen!!
Helaas niet vooraf aan bestellen de reviews gelezen, Bestelling laat heel lang op zich wachten. Vraag naar de levertijd wordt afgedaan met standaard niets zeggend antwoord.We wachten maar af en nemen ons verlies maar. Voortaan weer even beter opletten, foutje.
Besteld
Besteld: Acryl Glas-in-lood Wanddecoratie met Kleurrijk Zonlicht Effect
Product is lachwekkend:
2. Niets "faux glas in lood", maar een dom stickertje op een stukje perspex (laatste geen probleem mee, maar wel met dat sticketje). Lijkt in de verste verte niet op het plaatje dat de website toont.
3. Nauwelijks lichtdoorlatend.
Ik heb in andere reviews gelezen over het "retour beleid", dus dat ga ik niet eens proberen. Had ik maar eerder even op Trustpilot gekeken, Een les voor de volgende keer.
Samengevat: ik noem dit (grenzend aan) oplichterij.
JdB
Lange levertijd
Ik schrik van de recensies. De lange levertijd ervaar ik nu ook. Duurt nu al meer dan twee weken. Ook geen reactie ontvangen op mijn bericht aan SMD living, waarin ik vraag of er al iets bekend is over de levertijd. Dat is een geen goed teken.
Ik wacht nog even af.
Cheap goods from China
This is simply an 'in between' taking your order and shipping cheap goods from China. It's not Scandanavian nor does it live up to its claims of stylish, high-quality materials. The website is fully misleading. I ordered a light which took nearly a month to arrive from China. The description on the website said it was made of wood and acrylic but it was made from cheap tin. After many email exchanges the maximum refund I was offered was 50%, or the option of sending the light to China at my own expense.
Scammers, do not buy from them
Do not, ever, buy anything from them. The item received did not look anything like the picture (sweater) and when I attempted to return it, customer services kept emailing back and forth asking if I will accept a nominal discount instead. This went on until the return window expired and now they will not process the return. Absolutely a corrupt setup.
NIET BIJ KOPEN
NIET BIJ KOPEN. Geleverd product (deurmat) komt niet overeen met de foto’s op de website. Het betreft dropshipping. Retourbeleid is slecht: je moet òf betalen voor retour naar China (!) òf ze betalen je 15% van de aankoopkosten terug. NIET BIJ KOPEN
Oplichters!
Lampen besteld 1 februari, duurde maar voordat ik ze had. Week geleden eindelijk ontvangen. Ze bevallen niet, dus wil ze graag retour sturen. Is zo'n gedoe om deze terug te sturen, kost mij meer dan ik voor de lampen betaald heb. Baal hier zo enorm van dat ik dit niet voor de tijd wist dat het troep is uit China . Recensies op hun eigen site zijn denk ik door hun zelf geschreven.
DropShipper
Per ongeluk bij deze Dropshipper besteld. Ik denk dat er meer nep-reviews op deze site staan dan dat er daadwerkelijk producten verkocht zijn. Product kwam niet overeen met de beschreven functionaliteit. Retour op eigen kosten. Heb maar gekozen voor de 15% korting. Want dat is beter voor klimaat volgens SMD :).
December sierovertrekken voor kussens…
December sierovertrekken voor kussens besteld, meteen retour.
Het was zo goedkopen rommel. Terug gestuurd via post nl. 9 jan kosten 10 euro nu is het 14 maart en nog steeds geen geld retour ontvangen. Verschrikkelijk koop aub niets bij dit bedrijf.
Product kan niet retour tenzij je hoge kosten betaald voor transport naar China
Een product ontvangen welke niet voldoet aan verwachting. Kan alleen retour sturen naar china, waarbij kosten voor de klant zijn. Belachelijk. Wordt er voorgesteld 30% van aankoopbedrag retour te kunnen geven om zo het milieu te sparen. Ik raad aan hier niks te bestellen.
Koop niets bij deze firma oplichters…
Koop niets bij deze firma oplichters standaard emails en als je dreigt sturen ze je geen emails meer.
Grote oplichters zouden voor het gerecht moeten komen.
Maanden lang gewacht op de lampen en…
Maanden lang gewacht op de lampen en lampen vallen uitelkaar zooitje troep voor erg veel geld nooit daar kopen
IK RAAD IEDEREEN AF OM HIER EEN PRODUCT…
IK RAAD IEDEREEN AF OM HIER EEN PRODUCT TE KOPEN!
Jammer dat ik geen 0 ster kan selecteren.
Helaas heb ik een zeer slechte ervaring met dit bedrijf, en zo te lezen ben ik niet de enige!!!
Mijn product was defect na minder dan 2 maanden, in die periode heb ik de tafellamp maar amper 3 keer gebruikt had. In plaats van dit op te lossen onder de wettelijke garantie, krijg ik enkel standaard (AI-achtige) vragen en antwoorden dat de 30 dagen verstreken zijn.
Dit is juridisch onjuist, want een wettelijke garantie staat los van een retourtermijn!
Geen herstelling, geen vervanging, geen oplossing. Telkens opnieuw een standaard AI e-mail. Ik heb het na een tijd opgegeven om te reageren omdat het hier om ´maar’ 50€ ging.
scam - can’t return products
I order a house robe that took > 2 weeks to arrive - which is fine but there was very little information about timelines (product comes directly from china)
the product itself is not too bad, but it’s very thin fabric and not what we were expecting.
I am trying to file a return but after offering me some discounts for keeping the product instead of returning it - which they answered within 1h - they have now gone radio silent for >3 days and won’t answer my messages and allow me to return the product
Oplichters
Oplichters. Waardeloze kwaliteit en retour zenden wordt moeilijk gemaakt. Je kunt beter je geld aan het goede doel doneren. Als jullie dit lezen SMD, hoop dat je trots bent op je waardeloze winkel.
Dropshipping zonder garantie, Slechte kwaliteit producten.
Zoals anderen ook aangeven werkt dit bedrijf alleen met dropshipping. Ze hebben geen idee wat ze verkopen. Kwaliteit van de geleverde producten is ronduit slecht. Sommige producten werken niet. Indien je beroep doet op je garantierechten, willen ze dat je alles aanr China terugstuurt. Dan begint de ellende nogmaals.
De reacties zijn geautomatiseerde mails. Bespaar je de ellende en koop hier niets.
De retourkosten zijn voor eigen…
De retourkosten zijn voor eigen rekening. Dat je het niet binnen Nederland, maar alleen naar Azië, mag retourneren staat er niet bij. Dat verneem je pas achteraf.
Klantendienst voelt "chtgpt- erig"
Klantendienst voelt "chtgpt- erig". Zoveelste Nederlandse website die vraagt om producten van slechte kwaliteit terug te sturen naar Japan.
Koop niet bij SMD Living
Koop niet bij SMD Living. Dit is dropshipping. Lange levertijd, meer dan 2 weken, en slechte kwaliteit voor een hoge prijs.
Klant wordt aan zijn lot overgelaten
Klant mag zelf proberen pakket te achterhalen, terwijl de verkoper het adres verkeerd op het etiket heeft geplaatst. DHL heeft hierdoor het pakket niet kunnen bezorgen en heeft het teruggestuurd naar de leverancier (in China). SMD blijft aandringen dat ik als klant contact op moet nemen met DHL, terwijl DHL mij vertelt dat ik met de verzender contact moet opnemen. SMD neemt geen enkele verantwoordelijkheid om haar eigen fout (of die van de leverancier in China) te herstellen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.