Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het liefst had ik niet eens 1 ster willen geven. Er is een Loodgieter langs geweest en heeft de leiding die gesprongen is ‘gemaakt’. Echter heeft hij knelkoppelingen gebruikt. Na een jaar zou dit... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

MWT loodgieters B.V. Prijzen buiten proportioneel. Halve dag €750. Garantie is niets waard. Badkamervloer niet naar behoren gevoegd! Vastgesteld door verzekeringsexpert. Niet meer bereikbaar via WA/M... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toen ik de jongen belde nam hij gelijk op ookal was het al 00:30. Ik had hem mijn probleem uitgelegd en de jongen aan de lijn die had aan de telefoon voor mij een tijdelijk oplossing zodat me lek... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fontanero

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Loodgieter nodig? | Loodgieters.nl is het landelijke 24 uur loodgietersbedrijf ✓ Lekkage ✓ Verstopping ✓ CV-Ketel ✓ Riolering | ☎ Bel Gratis: 0800-2400000

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,3

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Wat een asociale lui

Wat een asociale lui! Voor meer dan 300 euro opgelicht! Meneer kwam even de verstopping in de afvoer van onze vaatwasser verhelpen en heeft vervolgens zonder akkoord en prijsopgave van te voren, van alles 'gemaakt'. Dingen die helemaal niet nodig waren heeft hij even 'opgelost'. Uiteindelijk een factuur van 800 euro gekregen voor even het oplossen van een verstopping. NOOOIT HIER GAAN!!!!!!!!

21 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Worst service by agency loodgieter-specialisten.nl

Worst service by agency loodgieter-specialisten.nl. Dishwasher pipe is clogged and called their service. 2 person came and after visiting they immediately said kitchen pipe it seems clogged. Now need to pay more than 200 EURO to clean the pipe. When said not ready to pay this much for kitchen pipe cleaning, they became aggressive and started demanding 75 EURO for cancellation of the service. Really bad experience and be aware of the service.

8 de agosto de 2025

Woeker prijzen

Het werk wat ze verricht hebben is niets mis mee. Maar de prijzen zijn belachelijk hoog. Ze wilde een factuur van 700€ voor 1,5 uur werk betaald krijgen. Op de site stond dat ze gewone markt conform prijzen hanteren. Na heftige discussie zakte die naar 600€, weer aangeven dat we dat niet zouden doen. Kwamen we op 400€ uit, dat maar met veel onvrede overgemaakt. Daarmee is de kous af, maar het gevoel van genaaid zijn blijft. Beter de lokale professionals inhuren voortaan. Ik heb mijn lesje wel geleerd, met die internet koppel sites. Nooit meer loodgietercentrale Boxmeer voor mij.

27 de mayo de 2025

Oplichting!

Oplichting!! Van tevoren een prijs besproken die rond de €250 zou uitkomen. Uiteindelijke prijs: €1200! Komen in een personenauto omdat de werkbus ‘niet beschikbaar’ is.
Niet doen!

17 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

M&A loodgieters hoogvliet ,zeer tevreden met de design radiator

Er is bij ons een radiator gedemonteerd en daarna een nieuwe gemonteerd en verplaatst boven keuken blad , op advies van de loodgieter een design radiator gekozen en leidingen in de beton wand gefreesd. alles tot volle tevredenheid uitgevoerd met dank aan Thomas en Mike en uiteraard de aardige medewerkster op kantoor.
wij waarderen ook dat jullie op afgesproken tijden er ook waren
mocht er in toekomst nog iets zijn zal ik jullie zeker aanraden

Rico Kuiper Delft

28 de marzo de 2025

CE Allround Service - totale oplichtersrvice

Slechte service, totale oplichters
Ik betaalde €1400 aan CE Allround Service voor een reparatie aan mijn toilet. Drie weken later had ik exact hetzelfde probleem. Toen ik hen probeerde te bereiken, namen ze gewoon de telefoon niet meer op. Echt een stelletje boeven! Geen enkele professionaliteit of verantwoordelijkheid. Dit bedrijf is een afrader. Bespaar jezelf de frustratie en kies iemand anders!

21 de diciembre de 2024

Loodgietersbedrijf Vriezen Doetinchem.

Loodgietersbedrijf Vriezen Doetinchem.
Geen offerte aangevraagd en toen kwam de rekening: 9 uren voor het aanleggen van een afvoerpijpje in de douche van 60 cm. Drie man: eerst een uur kijken en daarna twee uur maken. Terwijl een loodgieter dit in een half uur doet! Bij de gratie Gods kreeg ik drie uur korting, blijft over zes uur a 80 euro: 480 euro!
Gewoon oplichterij. Geloof al die verhalen van Vriezen over hoe goed en betrouwbaar ze zijn niet!.

9 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gisteren kennis gemaakt met CE allround…

Gisteren kennis gemaakt met CE allround spoedservice.
Inspectie gehad en advies
Duur aanwezigheid 45 minuten
Kosten 1690 euro.. .
Apart....
Telefonisch contact gehad met de grote baas...
Gewoon normaal tarief en dan was er nog rekening gehouden met zaken
Er wordt inderdaad niks gesproken over de kosten want ze gaan er gewoon van uit jij dat gewoon gaat betalen
Lang verhaal kort...
Politie even laten komen op de wachtende monteurs en we rekenen in de Rechtbank wel af ...als de baas nog iets van zich laat horen

Advies laat dit ( bedrijf ) links liggen
Zover het een bedrijf is

3 de diciembre de 2024

Een simpele klus

Een simpele klus, het vervangen van een pijp die aan de achterkant van de toilet er uit schoot rekenden ze meer dan 1000 euro voor. Dit zijn geen loodgieters maar criminelen. Zoals de rest al zegt eigenlijk. De enige rede dat je diensten van ze aanneemt is omdat jij ook de reviews niet checkte en er in trapte. Een wonder dat deze fraude zo openlijk kan gebeuren.

7 de septiembre de 2024

Opgelicht. €945 voor 15 minuten werk

Ook ik ben afgelopen weekend helaas opgelicht. €945 heb ik moeten betalen voor een los geschoten afvoer slang.
15 minuten bezig en dan zo'n rekening durven te sturen.
Ik vrees niet dat ik nog iets terug ga zien van dit geld maar ik wil graag toch andere mensen benadrukken Niet met dit bedrijf in zee te gaan.

24 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Loodgieters.nl / CE Allround Spoedservice…

het bedrijf CE Allround Spoedservice kwam nadat ik contact had gehad met Loodgieters.nl langs, de "loodgieter" keek even door het kruipluik naar de rioolbuizen, nog geen 5 minuten bezig geweest en begon na dit kijken vervolgens een factuur te schrijven, voorrijkosten, spoed, inspectie, btw.... Ik moest de factuur a euro 500 direct voldoen wat ik weigerde. Daarna dreigen met deurwaarder, gezegd dat hij gek was om zo een factuur te schrijven voor 5 minuten kijken. Oplichters, geen contact mee zoeken

19 de agosto de 2024

Wauw oplichters - wel bedrijf Avrotros uitzending

Wauw oplichters. Op hun website loodgieters.nl staat dat ze niet het bedrijf zijn achter de "Avrotros uitzending over malifide ontstoppers die hun bedrijfsnaam misbruiken!".

Ze stuurden CE Allround Spoedservice. Ga niet met ze in zee.

Nou, 700 euro kwijt aan het ontstoppen van mijn wc 20 min werk. Voorrijkosten, spoed, werkkosten, avond toeslag. De werkkosten en avond toeslag zijn niet van tevoren met mij gecommuniceerd en al helemaal niet dat het om ex btw bedragen ging.

7 de agosto de 2024

We moesten 249 euro meer betalen

We moesten 249 euro meer betalen
We moesten 249 euro meer betalen. Vandaag gebeld en vandaag gekomen, maar toen moesten we 249.00 extra betalen, omdat het een onder een spoed reparatie valt. Na ons eerste telefoon, werden we terug gebeld door een loodgieter die vandaag wel tijd had. TIP: Geef duidelijk vooraf aan dat het GEEN SPOEDGEVAL is!! We voelen ons beet genomen en hebben 250 euro te veel (moeten) betaald!
P.s. de klus was snel opgelost, gelukkig net voor 18.00 uur, anders vielen we, zonder beter weten, in een ander tarief.

Datum van ervaring: 09 juli 2024

9 de julio de 2024

Website :loodgieterbest

Website loodgieterbest Schandalig!
Totaal geen eerlijke prijsopgave. Absurde prijzen voor werk wat geen spoed was. Onverwacht extra kosten die niet gemeld zijn. Echt totaal buiten proporties qua prijs. Niet oké. Malafide praktijken.

24 de junio de 2024

Oplichterij en nalatigheid.

Het was een niet goed doorlopende w.c. Er werd gekeken en het spoelmechanisme eruit gehaald en meegenomen. De andere w.c. werd doorgespoeld. Dat kostte ons 1300 euro. De opgevoerde bedragen waren volkomen onterecht en wij werden achtergelaten met de opmerking dat het over twee weken zou worden gemaakt. Wij hebben gemaild, afspraken gemaakt en vergeefs zitten wachten, maar de heren vertonen zich niet meer en laten ons met een niet werkende wc achter. Kortom oplichterij.

5 de abril de 2024

- Loodgieters.nl
kvk 62765779

1 de abril de 2024

Police aangifte PL1300-2024050111-2 overige horizontal fraude

To report to the police you need to go to the closes police department and tell them that there are already reports on this company. Its called overige horizontal fraude. You can not do aangifte on overige horizontal fraude via digid, you need to go to police in person.
Police will make an appointment for aangifte.
Based on your police raport, you call your bank fraude department. Call belastingdienst. The invoices are not legal, because there is no information about company. No kvk number

Do NOT HESITATE TO REPORT IT TO THE POLICE!
I SEE SO MANY PEOPLE COMPLAINING HERE.

Even it happened months ago, REPORT it to the police and send the police application to your bank they will block or return your money.

I regret I read all complaints too late.

I had time pressure and rss were available.

But I see the invoice -
It is not valid, it has no company name, kvk, BTW or adressen.

You paid with pin? Tikkie?
Go to police, make report OPLICHTERS
Take accepted police statement to your bank and ask the bank to block the amount.

If you look in your bank account, you will see no information! as well.

Don't just complain.

My god, so many fooled people. What a shame.

Maybe someone might organise all of us?

CHECK THE INVOICE they give you, its not valid invoice. No information on it. No company name, kvk, BTW numbers !

20 de marzo de 2024

‘Hulp’ bij lekke CV

CV was lek en hadden een loodgieter nodig. Om 14:00 afgesproken, 14:40 kwam meneer aan. Aan de telefoon gezegd dat er tot half 4 tijd was en ook bij de deur gevraagd of er voldoende tijd was; dit was geen probleem.
Meneer was 30 minuten bezig en typte op een rekenmachine een bedrag is van €882,-! Er moest direct afgerekend worden en hij wilde zien dat het van mijn rekening afgegaan was voordat hij vertrok. Ook hebben we geen factuur ontvangen.
Er is plak klei op de buizen geplakt en bij thuiskomst was het nog zo lek als een mandje.
Gisteren avond of vanmorgen zouden ze langskomen. Toen ik met mijn nummer belde werd er niet opgenomen. Met mijn man zijn nummer wel. Ze zouden later vandaag nog langs willen komen. Dit hebben wij zelf na overleg met een gecertificeerde loodgieter en de politie afgezegd.
Vandaag is er een legitieme loodgieter langs geweest. Er bleken buizen rot te zijn en deze zijn vervangen. Totale kosten waren €200,- en alles werkt weer.

GA NIET MET ZE IN ZEE!!!
Zet voor je een loodgieter nodig hebt vast een goed bedrijf in je mobiel; dit kan je enorm veel zorgen/geld/stress voorkomen.

Ongelofelijk dat dit soort mensen bestaan.

15 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.