Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het liefst had ik niet eens 1 ster willen geven. Er is een Loodgieter langs geweest en heeft de leiding die gesprongen is ‘gemaakt’. Echter heeft hij knelkoppelingen gebruikt. Na een jaar zou dit... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

MWT loodgieters B.V. Prijzen buiten proportioneel. Halve dag €750. Garantie is niets waard. Badkamervloer niet naar behoren gevoegd! Vastgesteld door verzekeringsexpert. Niet meer bereikbaar via WA/M... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toen ik de jongen belde nam hij gelijk op ookal was het al 00:30. Ik had hem mijn probleem uitgelegd en de jongen aan de lijn die had aan de telefoon voor mij een tijdelijk oplossing zodat me lek... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het was een niet goed doorlopende w.c. Er werd gekeken en het spoelmechanisme eruit gehaald en meegenomen. De andere w.c. werd doorgespoeld. Dat kostte ons 1300 euro. De opgevoerde bedragen waren volk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fontanero

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Loodgieter nodig? | Loodgieters.nl is het landelijke 24 uur loodgietersbedrijf ✓ Lekkage ✓ Verstopping ✓ CV-Ketel ✓ Riolering | ☎ Bel Gratis: 0800-2400000

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,3

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Pas op, oplichters!

Wij hebben contact gezocht met een loodgieter middels de website van loodgieters.nl. Hier werd netjes en snel gehandeld. Dezelfde dag is er iemand gekomen om de WC te ontstoppen. Vervolgens is er EUR 1.480,- in rekening gebracht welke we direct moeten voldoen. Ze zijn 1 uur bezig geweest. Wij hebben nooit een factuur ontvangen en ze zijn nu niet meer bereikbaar voor commentaar.

Conclusi: we zijn opgelicht en gaan nu juridische stappen ondernemen.

7 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Loodgieters van oranje zijn oplichters

Loodgieters van oranje noemen zij zich met een 85 nummer..
Oplichters zijn het!!!.. Helaas 1231,78 lichter.. Water lekkage niets verholpen juist erger gemaakt niemand neemt op ze hebben mij nummer geblokkeerd en als je met een andere nummer belt dan pak er iemand op totdat zij je adres horen hangen ze snel op.. Gelukkig alles op beeld ik heb een politie ingeschakeld en hem op fb gedeeld zodat andere hem kunnen zien.. Toch heel erg dat er zulke mensen bestaan!

25 de noviembre de 2022

Sneuste loodgieterbedrijf aller tijden

Mocht je ooit in de verleiding komen om dit bedrijf in te schakelen bij problemen die een loodgieter vereisen, laat deze recensie je dan inspireren om eerst letterlijk alle andere opties op aarde uit te putten. Zelden – zeg maar gerust: zo goed als nooit – neem ik de moeite om een review achter te laten. Voor Loodgieter Alexander maak ik een uitzondering, dusdanig belangrijk vind ik het dat mensen een weloverwogen beslissing kunnen maken alvorens ze met dit malafide bedrijf in zee gaan. Ik hoop van harte dat hen daardoor het geestdodende proces waar wij doorheen zijn gegaan, bespaard blijft.

Het is 4 augustus 2022. Er is een lek in de meterkast, veroorzaakt door een defecte klep. Die laatste moet worden vervangen door een ander type dat op dit moment moeilijk leverbaar is. Het kan even duren voordat ‘ie binnen is, want hij moet uit Finland worden overgevlogen. We doen een aanbetaling van €500. Het is prijzig voor een klepje, maar tot het einde der tijden een emmer in de gang is ook geen picknick. Er verstrijken twee maanden, waarin we af en toe contact opnemen met het loodgietersbedrijf voor updates. Die zijn er niet. Als er wél iets te melden valt – kleplief is dan toch eindelijk binnengekomen – wordt dat wederom niet door de loodgieter zelf medegedeeld; we komen erachter door er het zoveelste telefoontje aan te wagen.

We maken een afspraak voor donderdag, om 12.00 uur. En zoals dat gaat met afspraken aan huis, blijf je ervoor thuis. Niet alleen dat: je neemt vrij. Twee uur en twee belletjes later hebben we geen loodgieter gezien, maar ook geen loodgieter gesproken. Later wordt er teruggebeld; de volgende dag om 14.00 uur komen ze het nog eens proberen. Nu zou je, als loodgieter die het eigenlijk al grandioos heeft verkloot, denken: dit keer zorg ik niet alleen dat ik überhaupt kom opdagen, ik maak er zelfs een prioriteit van om op tijd te komen. Niets van dat alles, want wederom twee uur later is er in geen velden of wegen een loodgieter te bekennen. Er wordt niet eens opgenomen, tótdat we met een ander nummer bellen. “Het is zo druk, je zou eens moeten zien hoe ik er nu bij sta. Voor afbellen hebben we geen tijd gehad.” Geen excuses, niets. We herkennen het direct als een kutsmoes, maar omwille van de aanbetaling krijgt de medewerker van ’s werelds sneuste loodgieterbedrijf nog één kans: maandag om 10.00 uur gaat het écht gebeuren, als we de simpele ziel aan de andere kant van de lijn mogen geloven.

Fast forward naar maandagochtend en, warempel, er staat een loodgieter voor de deur. Hij is zelfs een kwartier te vroeg – dit belooft wat! Wat het vooral belooft, is €480 euro extra voor drieënhalf uur arbeid. Let wel: daar zitten de ‘haalkosten van het materiaal’, waar niemand ooit eerder voor heeft moeten betalen, bij inbegrepen. Na een rondje googelen komen we erachter dat de langverwachte klep op internet €280 blijkt te kosten en bovendien gewoon leverbaar is. In de volle overtuiging dat de afgevaardigde van Alexander gisteravond door de bliksem is getroffen en daarom zo ijlt, barsten we in eerste instantie in lachen uit. Kort daarna maakt onze verbazing plaats voor ongeloof en woede. We worden immers keer op keer genaaid, dat gaat op den duur toch vervelen. Nadat we de meneer in kwestie een broodnodige opfriscursus hebben gegeven over hoe met klanten om te gaan, is hij bereid om €200 korting te geven. We betalen de overige €280 en hopen dat hij vanavond op een stukje Lego stapt. Eind niet goed, al niet goed.

24 de octubre de 2022

Die 1 ster verdienen ze nog niet

Die 1 ster verdienen ze nog niet. Het zijn grote oplichters. Ze hebben bij een bejaarde vrouw 4319 euro buit gemaakt. De wc los gedraaid en gezegd dat ze binnen een uur terug zouden komen je raad het al ze zijn niet meer terug gekomen en nemen niet op als je belt. Echt wat een vieze oplichters.

18 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ervaren loodgieters kijken alleen en geven zeer hoge rekening.

Bij een lekkage kwamen “de ervaren loodgieters” langs. Zijn zijn hebben maximaal 3 kwartier door het huis gelopen en op het dak gekeken. Er werd gebruik gemaakt van een zogenaamde vochtkamera. Verder niets ontdekt of gedaan. Ik moest direct €520 afrekenen. Het lukte niet om een factuur te mailen en ik zou binnen 3 dagen een rapportage ontvangen. Na herhaaldelijk bellen, ontving ik een week later de factuur. Het verslag nooit meer ontvangen. Ze nemen de telefoon niet meer op. Ik zou het nu de ervaren oplichters noemen. Ze gebruiken een 085 nummer. Let op nooit gebruik maken van dit bedrijf

7 de septiembre de 2022

WAARSCHUWING

WAARSCHUWING! Bel nooit het 085 nummer van loodgieters.nl
Het zijn oplichters. Brengen absurd hoge bedragen in rekening en zijn naderhand niet meer te bereiken als de lekkage niet verholpen blijkt te zijn. De website ziet er op het eerste oog goed en betrouwbaar uit. Achteraf kan ik mij voor mijn kop slaan dat ik zo dom ben geweest. Tip: probeer in een panieksituatie toch rustig te blijven en vraag bekenden of zij een loodgieter kennen die je kan helpen.

25 de septiembre de 2022

loodgieters.nl Oplichters zijn het

loodgieters.nl Oplichters zijn het. had gisterenavond een koppeling lek. loodgieters.nl gebeld avonds twee jongens op de stoep. half uurtje gewerkt, moest 765,00 betalen. de koppeling is niet vervangen maar dicht geplakt met kneedbaar metaal. ik Loodgieters.nl bellen, zij nemen nooit meer op.

16 de septiembre de 2022

Niet aan beginnen

Niet aan beginnen. Gelukkig zijn ze 2x niet komen opdagen op de afgesproken dagen, want blijkbaar belachelijk hoge facturen achteraf.
Ik heb zelf op tijd af kunnen bellen.

13 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ga niet in zee met deze oplichters

Slechtste loodgietersbedrijf ooit. Ze hebben 0,0 verstand van zaken en lichten je op waar je bij staat. Ik heb 700 euro moeten betalen voor het dichtmaken van een CV-leiding. De manier waarop ze het gedaan hebben kan nooit werken bij een CV-leiding heb ik achteraf gehoord van mensen die er wél verstand van hebben.

Als ik ze bel met mijn eigen nummer nemen ze niet meer op. Als ik bel met andere telefoonnummers hangen ze op zodra ik mijn adres noem. Eén grote oplichtingspraktijk, ga niet met ze in zee!

22 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Loodgieter.nl: onderaannemers en dramatische kwaliteit …

Loodgieter.nl gebeld om een reparatie voor mijn sanibroyeur. Ten eerste al heel onduidelijk dat ze een onderaannemer sturen. Onderaannemer nam mijn sanibroyeur mee en daarna werden elke dag de kosten hoger, en op zo’n manier dat ik moeilijk nee kon zeggen. Uiteindelijk nieuwe sanibroyeur teruggeplaatst a 1400 euro, slecht afgewerkt (schroeven los, niet gekit) en na een maand schoot de afvoer los, die hadden ze niet aangedraaid, zodat ik letterlijk de sh*t uit mijn muur moest scheppen. Never nooit weer!

6 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een kapot kraantje verwisselen zouden…

Een kapot kraantje verwisselen zouden tussen 9-11uur komen. Niemand gezien. Gebeld kwamen een half uur later. Een instalatie bedrijf uit Made 5min werk 150 euro. In de bevestigingsmail zeggen ze 30euro voorrijkosten, uurtarief 69,18 euro. 30 euro voor het kraantje. Klopt geen zak van de afspraak! Geen factuur gehad. Trap er niet nog eens in!

24 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Echt een vreselijk flutbedrijf!

Echt een vreselijk flutbedrijf!
Komen hun beloftes niet na en ze laten niks meer horen als je ze probeert te bellen.
Ik zou iedereen dringend adviseren om NIET NOOIT NEVER met loodgieter.nl in zee te gaan want je komt bedrogen uit!

2 de diciembre de 2021

Compleet waardeloos

Spoedklus, lekkage met kans op brand. Zijn nooit op komen dagen. Na 5 keer bellen en 100 beloftes nog niks. Na het lezen van deze reviews, blij dat ze niet geweest zijn. Meer dan waardeloos en hopelijk trappen niet meer mensen in de leugens van deze aanbieder.

26 de junio de 2021

1 ster is nog teveel eer

1 ster is nog teveel eer. Een verstopte wc, hoe moeilijk kan het zijn? Loodgieters.nl stuurt 2 man van ABI onderhouds- en loodgietersbedrijf die na anderhalf uur een rekening van maar liefst €765 tevoorschijn toveren. Twee dagen later: nog steeds verstopt en garantie tot de voordeur. Je reinste afzetterij, trap er niet in.

7 de junio de 2021

NIET BELLEN

NIET BELLEN. Snachts waterschade door kapotte kraan van wasmachine ochtend gebeld en zou in de middag tussen 14:00 en 15:00 iemand komen. Man is nooit op komen dagen en hebben geen gehoor meer gekregen met nummer dat ik had van de loodgieter. Ronduit ASOCIAAL EN SCHANDALIG.

29 de mayo de 2021

NIET doen!

ga niet met ze in zee... ruim € 344 arbeidsloon per uur vragen is ook voor feestdag buitenpropotioneel. Op e-mail wordt niet gereageerd. Dus nooit meer Loodgieters . nl

8 de abril de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.