Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Noel er en top professionel fyr at arbejde sammen med. Han formåede at skabe vækst i vores digitale trafik, samt booste vores salg, omsætning og overskud på kort tid. Noel lytter til dine behov, laver... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At få Noel og Emil ombord i vores virksomhed har været den bedste investering, vi nogensinde har gjort! Siden samarbejdet startede, har vi oplevet vækst som aldrig før. De er både enormt kompetente... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Emil får min største anbefaling. Han går til opgaven med stor faglighed, ærlighed og respekt for ens forretning. Han er ikke bleg for at sætte et oprindelig og grundigt stykke forarbejde op, inden den... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dedikeret agency partner

Vi hos MXNEY har været utroligt glade for samarbejdet med Looja om vores fælles kunder.

Emil, Noel og resten af teamet møder kunder med en oprigtig interesse og nysgerrighed samt et stærkt engagement, hvilket ligeledes afspejler sig i de opnåede resultater.

8 de diciembre de 2023

Respuesta de Looja 🧬

Tusind tak for jeres varme ord og tillid! Vi er også super begejstrede for vores fælles projekter og ser frem til at se, hvad vi kan opnå sammen fremadrettet. Tak for at have os med på holdet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Looja.dk har været vores…

Looja.dk har været vores samarbejdspartner i adskillige år, og det har været en fantastisk oplevelse af højeste kvalitet. Deres styrker inkluderer god kommunikation, proaktivitet, fed kreativitet og god humor. Samarbejdet med Looja.dk har ikke blot været en fornøjelse, men også en kilde til konstant forbedring og positiv energi i vores firma.

2 de noviembre de 2023

Respuesta de Looja 🧬

Vi glæder os til at fortsætte denne fantastiske rejse sammen med jer og se, hvad fremtiden bringer. Tak for jeres tillid og det gode samarbejde!

Den perfekte samarbejdspartner...

Hos Kikkert-teleskophuset har vi kun positivt at sige om Looja.

Emil, Noel og resten af holdet har været en fantastisk samarbejdspartner siden dag 1 og vi følte med det samme at de var det helt rigtige valg for os og vores virksomhed.

For en virksomhed uden medarbejder med den store viden indenfor onlinemarketing, har det været en fornøjelse at have en samarbejdspartner, som ikke kun skaber resultater, men også formår at formidle processen på en måde så vi kan følge med i hvad der sker og hvorfor.

Vi ser frem til 2024 som bla. byder på en helt ny webshop hvor Looja selvfølgelig er med fra starten.

Det kan kun blive en meget varm anbefaling herfra.

MVH Kikkert-teleskophuset

3 de diciembre de 2023

Respuesta de Looja 🧬

Tak for den skønne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at vores samarbejde har gjort en positiv forskel for Kikkert-teleskophuset lige fra den første dag vi begyndte at arbejde sammen.

Det er fantastisk at høre, at Emil, Noél og resten af holdet har levet op til jeres forventninger. At gøre online marketing forståelig og tilgængelig for jer, så I føler jer trygge og informerede, er noget vi lægger stor vægt på.

Vi ser frem til det spændende år 2024! Det er en ære at være med på rejsen og hjælpe jer med at nå nye højder.

Tusind tak for den varme anbefaling, og vi glæder os til at fortsætte vores samarbejde!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi slog rekorder med Looja!

Den varmeste anbefaling går til det fuldkommen kompetente og knivskarpe team hos Looja.
Efter adskillige marketingsbureauer faldt vi over Looja, og det blev dagen, hvor vi hos N'finity Beauty for alvor skalerede!

Under Loojas ekspertise er vi blevet Danmarks største i branchen - det siger meget!
Looja adskilte sig en del fra de mange tidligere bureauer vi havde været igennem. Hos Looja fik vi nemlig, i modsætning til de andre, en helt unik skræddersyet plan, der ikke blot var et "copy paste".
Et særligt tak skal lyde til Pernille fra Looja, som har brugt timevis på at sætte sig ind i vores virksomhed, skabt originalt content og altid været lydhør over for vores ønsker. Og tak til de to skarpe hjerner Emil og Noél, som har stået for annoncering, google og meget mere, der har vækstet vores virksomhed fuldstændigt.

Looja fortjener derfor den største anbefaling til dig, der gerne vil skabe trafik, konverteringer og indtægter. For med Looja kommer du stensikkert til at slå rekorder!
Så et hjerteligt tak til Looja for et fantastisk samarbejde og jeres gennemsigtighed. En sand fornøjelse!

29 de noviembre de 2023

Respuesta de Looja 🧬

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at I er blevet Danmarks største i branchen med lidt hjælp fra os. Det er præcis det, vi stræber efter - at se jer vokse og nå nye højder.

Stor tak til jer for at fremhæve Pernille, Emil, Noél og hele Looja-teamet. Vi elsker, hvad vi gør, og det er altid fedt at se, når det betaler sig!

Vi ser frem til at fortsætte rejsen med jer. Herfra kan det kun blive endnu bedre. Tak for at have os med på jeres hold!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste annoncerings oplevelse til dato

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Looja og især Emil som jeg samarbejder med omkring vores annoncering i Float Studio.
Emil er super skarp på alle parametere når det kommer til online markedsføring og hvordan vi får mest ud af vores annoncekroner og når vores omsætningsmål.
Efter at have været igennem 6 forskellige bureauer, før jeg fandt Looja, må jeg bare konstatere at i en branche hvor mange lover guld og grønne skove uden at kunne leve op til det, så er Looja i en klasse for sig selv ved at rent faktisk at kunne levere det de lover.
Det føles trygt at samarbejde med Emil og Looja pga. deres ydmyg og menneskelige tilgang til vores forretning og samtidig mærker et brændende ønske fra deres side om at skabe succes for os.
Jeg vil anbefale alle der har brug for online markedsføring at række ud til Looja da jeg er sikker på de er den bedste løsning for at skabe trafik og salg til enhver forretning.
Hvis jeg kunne give dem det, fik de 10/10 stjerner.
Så tusinde tusinde tak for samarbejdet og indsatsen i at hjælpe vores forretning til næste niveau.

2 de noviembre de 2023

Respuesta de Looja 🧬

Det er fantastisk at læse jeres anmeldelse, og vi er dybt taknemmelige for tilliden, I har vist os. At høre om jeres positive oplevelse med Emil og resten af Looja-teamet er lige præcis det vi brænder for.

Vi er stolte af at være en del af jeres rejse og ser frem til at fortsætte med at støtte Float Studio's vækst og succes. Tak for at give os muligheden for at bevise, at vi kan leve op til vores løfter, især i en branche, hvor mange lover guld og grønne skove.

Vi ser frem til mange flere fede øjeblikke sammen, vi er først lige begyndt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent och tillmötesgående samarbetspartner!

Vi har jobbat med teamet i Looja sen en tid tillbaka. Ett kreativt och kompetent gäng som alltid är lika hjälpsamma och tillmötesgående. Vi som är ett litet företag upplever samarbetet väldigt familjärt vilket gör jobbet roligt varje dag!

9 de noviembre de 2023

Respuesta de Looja 🧬

Det er fantastisk at høre, at I er tilfredse med vores samarbejde! Vi sætter stor pris på jeres feedback og er glade for, at I føler jer hjemme i vores samarbejde.

Vi ser frem til at fortsætte vores kreative og produktive samarbejde 🇩🇰🇸🇪

Sublim service

Vi havde en stram deadline i forbindelse med etablering af ny hjemmeside, før vi kunne lancere vores nye tøjkollektion. Vi var i kontakt med flere forskellige udbydere, men ingen kunne løse opgaven indenfor den korte tidsfrist.

Desino derimod løste opgaven til perfektion, og var tilgængelig gennem hele processen! Fantastisk service og fantastisk resultat!

Kæmpe anbefaling

13 de octubre de 2023

Respuesta de Looja 🧬

Stor tak for de venlige ord og anbefalingen – det varmer virkelig!

Det har været en fornøjelse at støtte jer i lanceringen af jeres nye tøjkollektion. At overholde deadlines er en kerneværdi for os.

Vi værdsætter den positive energi, og husk, vi står altid klar, hvis I skulle få brug for os i fremtiden.

En fornøjelse

Looja har fra dag 1 været en fornøjelse at arbejde sammen med.

Der har været en tæt og god kommunikation og de har ofte proaktivt foreslået nye tiltag og metoder. De har været lydhøre overfor vores ønsker og vores DNA, så vi hele tiden har følt os i trygge hænder.

Vi håber vores veje mødes igen på et senere tidspunkt.

Gitte/KAiKU

19 de octubre de 2023

Hej Gitte,

Mange tak for din positive anmeldelse her på Trustpilot!

Vi er overvældede over dine varme ord og sætter stor pris på den tillid, du og KAiKU har vist os. At høre, at vores kunder føler sig i trygge hænder, og at kommunikationen har været tæt og god, er netop det, vi stræber efter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sand fornøjelse at samarbejde med Looja!

Det er en sand fornøjelse at samarbejde med Looja! Vi har fundet nogen, som både er dygtige og vil os det bedste. Vi fik anbefalet Looja fra en anden virksomhed, og derfor valgte vi at samarbejde med dem.

De har vist sig at være den perfekte vækstpartner for os, og vi vil klart anbefale andre ambitiøse virksomheder der ønsker skalere deres forretning at tage fat i dem.

11 de octubre de 2023

Hej Oliver,

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot!

Vi er utroligt glade for jeres positive feedback og det er en stor glæde for os at være med til at støtte jeres vækst. Anbefalinger fra vores kunder er den største ros, vi kan få, og vi er stolte af at kunne være jeres vækstpartner.

Vi ser frem til at fortsætte det stærke samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel tilgang, altid god hjælp og sparring

Jeg vil sige tusind tak for samarbejdet. Det var mig en fornøjelse. Dejligt med et godt professionel tilgang, samt altid imødekommende hjælp og støtte fra jer. Jeg vil glædeligt samarbejde med jer igen. :-)

13 de marzo de 2023

Hej Irena,

Tusind tak for de rosende ord og den flotte anmeldelse!
Vi ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Fantastisk samarbejde

Jeg har igennem det sidste 3/4 år arbejdet sammen med Emil og Noél fra Looja og de har fra start gået all in på, at få vækstet min virksomhed sammen med mig.
De er ekstremt agile og opgaverne er nærmest løst inden de er sat i gang. De er grundige og tester mange løsninger, for at finde den helt rette løsning som passer.
De har en holistisk tilgang til tingene og alt handler ikke kun om at bruge en masse penge på annoncer men også at skabe noget organisk indhold som performer på den lange bane.
De har sgu også humor og hvem er ikke vild med det? Jeg glæder mig til at se endnu vildere resultater i den nærmeste fremtid - Tak til alle der er med ombord. I har været med til at redde min forretning!

30 de junio de 2023

Hej Mette,

Tusind tak for den utroligt flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er utroligt stolte over, at være med på rejsen og ser frem til at give den endnu mere gas!

Expert Advice and Top-Notch Service

We have had the pleasure of working with Desino on several projects, and each time they have exceeded our expectations. Their team is highly skilled and dedicated to delivering top-notch results.

Their communication throughout the process has been outstanding. I would highly recommend Desino to anyone looking for a reliable and skilled digital agency. 5 stars all the way!

27 de abril de 2023

Hi Gregory,

Thank you very much for your kind words and recommendation - it is much appreciated.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke betalt reklame "bare" super tilfreds

Ikke betalt reklame - bare SUPER tilfreds kunde.

Vi har igennem de sidste mange måneder haft et fuldstændig magisk samarbejde med Desino.
De er simpelthen SÅ kompetente, ærlige og også lydhør overfor de tanker og ønsker du har gjort dig i forhold til din egen virksomhed.
De finder den røde tråd i samarbejde med dig, kommer med feedback, er ærlige omkring dit produkt og har en kæmpe stor indsigt i hvordan vi sammen kan nå et ønsket mål.
For os har det været vigtigt med en strategi for hvordan en fremtid kan se ud, lave delmål, og igen og igen kunne forandre det projekt vi startede med og det der bliver arbejdet hen imod.
De er simpelthen søde mennesker, professionelle og realistiske - det har vægtet helt vildt meget for os og vores "lille" biks.
Vi kommer forhåbentlig til at blive "gamle" sammen.
Tak for jer..! Og til alle jer der ikke har DESINO - i burde prøve det.!

25 de abril de 2023

Hej Mia,

Tusind tak for de rosende ord og jeres anbefaling - det sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde lang tid endnu.

Fantastisk

Selvom det er et par unge gutter, så tror jeg ikke du finder nogen som er skarpere end Desino. Vi har været igennem utallige beaurer, men det er første gang vi oplever blindt at kunne overlade ansvaret til et firma som står for vores google, Facebook og email annoncering

- Sebastian / Aroxfitness.dk

24 de abril de 2023

Hej Sebastian,

Tusind tak for de flotte ord og 5 stjerner her på Trustpilot!
Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Desino kan klart anbefales!

Desino har nu lavet annoncer for 2 af mine webshops, og de ved hvad de laver super professionelt samarbejde med Noel og Emil fra Desino kan klart anbefales.

11 de febrero de 2023

Hej Jannik,

Tusind tak for 5 fine stjerne og den varme anbefaling.
Vi giver selvfølgelig den store ros videre til Noél og Emil!

Super kompetente og fleksible

Super kompetente og fleksible! Desino har løst alle opgaver effektivt med både råd og vejledning undervejs. Jeg har kun godt at sige, og ser frem til et langt og godt samarbejde.
Mvh Zooca.dk

6 de marzo de 2023

Hej

Tusind tak for jeres anmeldelse og 5 stjerner her på Trustpilot!
Vi ser frem til at forstætte det gode samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode resultater fra day one!

Noél og hans team har med deres skarpe indsigt i annoncering, skabt fremragende resultater for os. Der arbejdes enormt proaktivt, hvorfor vi altid føler, at vi holdes opdateret inden for de seneste trends i branchen.
Desino kan varmt anbefales herfra!

3 de marzo de 2023

Hej Mathias,

Tusind tak for de rosende ord og jeres anbefaling - det sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Fuld valuta for pengene!

Fuld valuta for pengene!
I dag er der masser af muligheder for at få hjælp til sin SOME markedsføring, men jeg har til dato ikke oplevet et mere personligt og proaktivt team end hus Desino.
Jeg oplever kæmpe indsigt og professionalisme fra alle jeg har været i kontakt med.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger til overs for Emil, Noél og resten af de dygtige folk hos Desino!

1 de marzo de 2023

Hej Steffen,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde - og vi sender naturligvis de rosende ord videre til Emil, Noél og resten af teamet!

Rigtig dygtigt team

Rigtig dygtigt team, man kan altid få god vejledning.
Varme anbefalinger her fra.

14 de enero de 2023

Hej Marlene,

Tak for en flot anmeldelse her på Trustpilot, og den varme anbefaling!

Meget tilfreds - Virkelig et cool, ungt og dynamisk team

Desino er effektive og dermed fair ift. pris. Har brugt en del blandet bureauer gennem tiden. Men Desino er en af dem der ikke lige bliver skiftet ud foreløbigt ;)

Meget tilfreds - Virkelig et cool, ungt og dynamisk team

27 de febrero de 2023

Hej Anders,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.