Noel er en top professionel fyr at arbejde sammen med. Han formåede at skabe vækst i vores digitale trafik, samt booste vores salg, omsætning og overskud på kort tid. Noel lytter til dine behov, laver... Ver más
La empresa ha respondido
At få Noel og Emil ombord i vores virksomhed har været den bedste investering, vi nogensinde har gjort! Siden samarbejdet startede, har vi oplevet vækst som aldrig før. De er både enormt kompetente... Ver más
La empresa ha respondido
Emil får min største anbefaling. Han går til opgaven med stor faglighed, ærlighed og respekt for ens forretning. Han er ikke bleg for at sætte et oprindelig og grundigt stykke forarbejde op, inden den... Ver más
Level up your business: Vores ekspertise, din vækst.
Helga Pedersens Gade 115, 8000, Aarhus, Dinamarca

Respuesta de Looja 🧬
Super service og rådgivning!
Vi startede i december en webshop og fik i den forbindelse Desino til, at stå for opsætningen og driften af vores paid SoMe. Desino har løbende rådgivet os og givet sparring til forbedringer både på annonceringen, men også på produkterne. Vi er kun lige startet, men klar anbefaling til Desino herfra.

Seriøs og kompetent rådgivning
Nóel har virkelig gjort en kæmpe forskel for min virksomhed. Igennem ham har jeg fået opsat det perfekte setup for annonceringen, og pludselig fra den ene dag til den anden, så kørte det bare. Flere salg og samtidig til en lavere pris pr. salg.
Jeg er helt igennem tilfreds med samarbejdet.
Klar anbefaling.

Respuesta de Looja 🧬
Hvis du googler et synonym for proaktivitet og professionalisme, så dukker DESINO ikke op i synonym ordbogen. Det er en fejl. Gutterne fra Randers arbejder med kirurgisk præcision. Vi hyrede dem ind til vores paid social. Udover at have efterlade os mere end tilfredse, så har de også været primær katalysator i vores rejse til at forstå hvordan konvertering, salg og trafik spiller sammen. Hvis du mangler et bureau til at hjælpe med at få kanalerne til at spille sammen og spille hinanden gode, så er DESINO bureauet for dig. Varmeste anbefalinger herfra.

Respuesta de Looja 🧬
Jeg driver til dagligt en webshop, og har tidligere haft andre til at styre min Facebook annoncering, dog uden den helt vilde effekt. Jeg fandt derfor Desino, og både Emil og Noel har hjulpet med at sætte kampagner op, og jeg har ALDRIG haft så gode resultater!! Med en CTR på mellem 2-5% og en omsætning, der stiger stødt, kunne jeg ikke være mere tilfreds. De ved, hvad de laver, og de er altid klar til at hjælpe, hvis man har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til noget konkret. Kan virkelig ikke anbefale Desino nok!

Respuesta de Looja 🧬
Hos Desino har vi for første fået en samarbejdspartner på SOME og Google Adds, der brænder lige så meget for vores fremgang, som vi selv gør.
Desino er hele vejen gået det et ekstra skridt, for at vi kan nå vores målsætninger.
Vi har hele vejen været utroligt tilfredse med samarbejdet.

Respuesta de Looja 🧬
Kan kun anbefale den dygtige Noel. De bedste anbefalinger herfra:)

Respuesta de Looja 🧬
Jeg kan varmt anbefale Desino.
Meget professionelle, engageret, super dygtige, rigtig god service og altid tid til at hjælpe, også meget tålmodigt...
Flot, flot arbejde og samtidig virkelig søde at arbejde med. Vi mærker allerede fremgang og vækst i vores virksomhed, jeg glæder mig til vores fremtidige samarbejde.
M-L
NOOR

Respuesta de Looja 🧬
Det er tydeligt at Noel brænder for markedsføring. Han er typen som konstant udvikler sig og søger nye måder at skabe større profit for sine kunder! Hvis i leder efter en markedsføring konsulent som kan sine ting og med hjertet på det rigtige sted, så er i kommet til den rette :)

Respuesta de Looja 🧬
Stor ros til Desino og I særdeleshed Emil Buur. Proaktiv, teknisk dygtig, ekstremt pligtopfyldende, godt humør, kreativ og sidst men ikke mindst: rammer altid sine targets og er en utrolig, utrolig god ROI. Kan varmt anbefale Desino hvis du skal I gang med at tjene godt I din virksomhed.

Respuesta de Looja 🧬
Ansvarlig håndtering og højt serviceniveau. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med drengene fra Desino.

Respuesta de Looja 🧬
Desino har været en fantastisk sparringspartner igennem det seneste halve år, hvor min forretningspartner og jeg har haft muligheden for kontinuerlig sparring, hjælp og generelle optimeringer.
Der hersker ingen tvivl om, at vi er blevet langt stærkere på det digitale aspekt, og at vi nu omfavner en større målgruppe end hidtil. Vi har i perioden med Desino formået at løfte vores omsætning med mere end 200%, og ligger nu kontinuerligt på et 6-cifret beløb månedligt. Det er vi utrolig glade for - men rejsen er kun lige begyndt ;-)

Respuesta de Looja 🧬
Personlig, løsningsorienteret og ikke mindst effektiv samarbejdspartner som varmt kan anbefales.

Respuesta de Looja 🧬
Jeg har i den grad oplevet Desino som en skarp, engageret og professionel sparringspartner med et høj niveau af viden og ekspertise indenfor det digitale landskab.
Emil har særligt været helt eminent til at få sat skub i vores markedsføring på Facebook og Instagram, og slog til i samme øjeblik som vi havde besluttet at outsource den del af vores markedsføring.
Tusinde tak for hjælpen, vi er ny stamkunde hos jer!

Respuesta de Looja 🧬
Har arbejdet med Desino i flere måneder. Måned efter måned leverer de gode resultater, proaktiv kommunikation og kommer med fede idéer.
Tak :)

Respuesta de Looja 🧬
Har efterhånden benyttet mig af Desino nogle måneder, de er verdensklasse! De har hjulpet på alle parametre og taget min virksomhed til nye højder.
Jeg kan absolut anbefale et samarbejde med Desinio, jeg glæder mig til at se hvilke nye højder vi kan sigte efter med den store hjælp fra dem.

Respuesta de Looja 🧬
Professionelle og seriøse omkring deres fag. De er super dygtige og samtidigt enormt rare at have med at gøre :-) Kan klart anbefales!

Respuesta de Looja 🧬
Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde tæt med både Noel & Emil i forbindelse med min virksomhed og det har været en af de bedste beslutninger jeg truffet.
De er topprofessionelle, dygtige, arbejder intenst og seriøst, samt sørger de for rigtig god opfølgning og data.
Hele processen er intet mindre end fantastisk!
BONUS: Så er de også nogle skide søde og gode drenge! What not to like!

Respuesta de Looja 🧬
Jeg kan kun anbefale Noel og Desino! Jeg arbejder sammen med dem på forskellige projekter, og jeg ved, at de er ekstremt dygtige til især Google Ads og Email marketing.
Jeg kan helt klart anbefale Noel, og hans team!

Respuesta de Looja 🧬
Noel og de andre fra Desino har styr på det de laver, og sørger for at få så meget ud af de midler de har til rådighed, så kan stærkt anbefale dem - og du kan sagtens sætte din tiltro til dem - for de har styr på det og finder den bedste måde at skalere din forretning på ved hjælp af Social Media Marketing
Bliv en vinder på de Sociale medier med Desino

Respuesta de Looja 🧬
Más información sobre otros tipos de reseñas.