Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Topper van FORMAAT 🥰

Een webshop met super mooie Collecties! Een snelle verzending dus je kan snel je nieuwe outfit showen aan vrienden & familie… Niet te vergeten een mega lieve, behulpzame meid!!
Dus mijn advies Shop bij Loutique want het is een TOP Griet ! 🥰

31 de enero de 2026

Ooh Kimberly!!
Dit is zo lief, dankjewel 🥹🤍
Ik stop zoveel liefde in Loutique en het doet me echt deugd om dit te lezen.
Heel dankbaar voor jou en je steun 🤍

Demi 💕

Tevreden!

Heel vriendelijke en duidelijke communicatie. Daarnaast ook gewoon leuke kledingstukken! :)

3 de diciembre de 2025

Hi Yana,

Wat super fijn om te horen! 😊
Dankjewel voor je lieve woorden, daar doen we het voor!
En leuk dat de kledingstukken zo in de smaak vallen. 💛
Hopelijk zien we je snel weer terug!

Demi

Top ervaring

Top ervaring. Loutique is heel klantvriendelijk en correct. Een heel snelle service.

28 de noviembre de 2025

Hi Zoë, awh zo lief van je! 🤍
We appreciëren het enorm dat je de tijd neemt om deze leuke review achter te laten.
Dankjewel voor je vertrouwen én zo blij dat je tevreden bent! 😊

Demi

Top!

Eerst een beetje schrik vanwege de weinige reviews ... maar zeer tevreden van Loutique. Mooie kleding, netjes op tijd geleverd, achteraf betalen mogelijk en ook mooi en persoonlijk verpakt. Top!

27 de noviembre de 2025

Respuesta de Loutique

Ahh wat superfijn om te lezen! 🤍
Dankjewel voor je lieve woorden en je vertrouwen: zeker als je ons nog niet zo lang kent.
We doen altijd ons best om alles mooi, persoonlijk en snel te versturen, dus dit lezen maakt ons echt blij!
Geniet van je nieuwe outfit ✨😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij mee en snel geleverd!

Super blij mee en snel geleverd!

17 de abril de 2025

Hi Ingrid,

Dank je wel om deze mooie review achter te laten. Met veel liefde! 💕

Supermooie collectie

Supermooie collectie, klantvriendelijk en vlotte levering!

17 de abril de 2025

Hi,

Dank je wel voor deze mooie review! Heel fijn dat de collecties in de smaak vallen, geeft veel voldoening om dit te horen 💕 Met veel liefde!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en alles was top .

Snelle levering en alles was top .

16 de abril de 2025

Hi,

Dank je wel om de tijd te nemen om ze een mooie review te plaatsen. Met heel veel liefde! 💕

Top!

Snelle verzending, alles netjes ingepakt, goede kwaliteit en een persoonlijk bedankje in het pakje! Heel fijn! 🌸

3 de abril de 2025

Hi Ellen,

Wat een super mooie review, doet heel veel plezier om dit te lezen. Dank je wel 💕

Top service

Super snelle levering en heel goede kwaliteit! Top service dankjewel

15 de abril de 2025

Hi Loe,

Bedankt om de tijd te nemen om zo een mooie review te plaatsen. Dank je wel 💕

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.