Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,8

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Kæmpe svindel her…!

Kæmpe svindel her…!
Bag Lorenza står Eoka AB (559587-0162), hvor Kevin Philip Juhl er registreret som direktør.

Jeg kan dokumentere Eoka AB som selskabet bag disse webshops:

Lorenza.dk / Lorenza.se
Wove.dk / Woves.nl
Lovelle.dk
GrillHjemme.dk
Eoka.se / Eoka.nl
EokaTick.com

Eoka oplyser selv, at selskabet driver egne webshops, og flere af butikkerne oplyser direkte, at varer sendes fra leverandører uden for EU.

1 de octubre de 2026

Køb ikke herfra

Køb ikke herfra! Varer der kommer fra Kina i en tvivlsom kvalitet, og selvom der i returbetingelser står lager i Sverige, så skal du returnere til Kina med en sporet forsendelse.
Det er lidt det samme som at købe uden returret, når betingelserne for retur ændres ift. betingelser og forringer købers vilkår betydeligt. Følger ikke danske regler for websalg.

30 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har forsøgt via mail at komme i dialog…

Har forsøgt via mail at komme i dialog med dem uden svar. Jeg vil ikke betale og vil ikke have noget fra Kina. Markedsføring er ikke korrekt. Ligner temu på en prik dog noget dyrere.

Udfra deres danske side står der varen leveres fra 2-7 dage. Jeg bestilte den 3 september. Modtag dem 22 september.

Jeg kan nu se via tracking, at min ordre bliver sendt direkte fra Kina. Dette var ikke tydeligt oplyst på produktsiden eller ved købet, og jeg var derfor ikke klar over, at varen blev sendt fra Kina.

Jeg har købt varen ud fra oplysningerne på Lovelles danske webshop, hvor der blandt andet markedsføres med hurtig levering i Danmark. Jeg mener derfor, at det er relevant at få oplyst, hvor og hvordan det før købet blev gjort klart, at netop denne vare kunne blive sendt direkte fra en leverandør uden for EU.

Jeg ønsker ikke varen og ønsker derfor at fortryde købet.

Da oplysningerne om den faktiske afsendelse fra Kina ikke fremgik tydeligt ved købet.
Køb ikke hos dem.

23 de septiembre de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.