Información sobre la empresa

1. Tienda de antigüedades

Escrito por la empresa

LP Antik & Design har salg af antikviteter og dansk design. Alt fra Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl og Georg Jensen. Vi sender vare alle hverdage. Butikken ligger i Fensmark ved Næstved

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Må indrømme at jeg blev slemt…

Må indrømme at jeg blev slemt overrasket over tilbuddet på køb af 3tårnet bestik sølv. Den officielle sølvpris på nettet er kr10,30 LP Antik tilbød en pris lidt over kr6,00! Tak for det, men nej tak. Jeg vil kalde det et skambud.
Og så måtte vi også tage vores porcelæn med hjem igen på trods af at hjemmesiden tilbyder “køb af porcelæn”…😞

1 de mayo de 2026

Respuesta de LP Antik & Design

Mange tak for jeres besøg i vores butik. Vi er en butik som alle andre og lever ikke af at bytte vare. Nu større mængeder man kommer med, nu bedre pris... Man er altrid velkommen til at komtakte os inde man pakker bilen om det er ting vi køber pt. For det er heller ikke alle dage vi opkøber på.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er rystet over hvordan man som…

Jeg er rystet over hvordan man som virksomhed kan kommunikere overfor en kunde. Stor 1 stjernet anmeldelse fra mig.

14 de marzo de 2026

Respuesta de LP Antik & Design

Mange tak for din sms, Vores firma navn er LP Antik & Design, og dette beskeriver endelig hvad vi noglelunde køber, og ellers kan man rimeligt tydeligt læse om det på vores hjemmeside. Hvis du havede taget dig tid til dette, så ville du hurtigt havede sparet hinandes tid.

God kundeservice

Jeg havde købt en Kgl. figur og den blev meget hurtigt afsendt. Desværre var en del af den helt knust i forsendelsen. Jeg skrev til LP Antik & Design og vedhæftede et par billeder. Jeg fik svar med det samme og man ville undersøge om der var en figur på lager, ellers ville jeg få pengene retur. Allerede næste morgen fik jeg besked om, at en ny figur var afsendt. Der var en virkelig venlig og god kundeservice.

3 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering

Jeg bestilte fra jeres webshop og allerede dagen efter blev mine ting afsendt og jeg havde dem derfor få dage efter min bestilling. Tak for jeres gode service og hurtighed:)

1 de enero de 2025

Respuesta de LP Antik & Design

Hej A Mange tak for din fine anmeldelse. Og tak for handlen på vores online shop.
Mvh
Louise

Virkelig useriøs forretning

Virkelig useriøs forretning. Kundeservice er nærmest ikke eksisterende… De siger de vil købe en genstand, for så ikke at ville overfører betalingsbeløbet. Der gøres intet for at få betaling igennem, såsom at prøve en anden overførsel, kontant afregning..etc🤷🏽‍♀️. ALLE andre steder havde gjort deres for at få betalt for en vare. Uprofessionelt.

30 de noviembre de 2024

Respuesta de LP Antik & Design

Hej Tak for din besked... og dejligt du har tid til at skrive her. Vi har flere gange skrevt til dig uden svar.
Som sagt følger vi gælden lovgivendning omkrig køb og salg. og har flere gange prøvet at overføre til din konto. ( dokumentions fra banken sendt til dig) men din konto kan ikke modtage vores overførelse og du kunne ikke modtage mobilpay?
Jeg har sendt flere sms omkring du gerne må afhente din ting, inte svar. Som du skrev i første besked er du på vores kanter hver uge som forstår ikke du ikke har været forbi endnu ? Jeg tænker du kommer forbi fredag eller søndag når vi holder åben igen og afhenter din ting.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplevelse i butikken Kunde var ved at…

Oplevelse i butikken Kunde var ved at få vurderet flottere indbo just Wiinblad Holmegaard palet osv
Indehaveren talte tingene ned Til trods for at varerne i butikken er i den dyre ende i forhold til andre butikker

11 de noviembre de 2023

Hej " Kunde"
Mange tak for dit besøg i vores ANTIK butik idag. Både den kunde og jeg som skulle ta stilling til at købe, kundens varen... føles os meget presset af dig, og især at du blander dig i vores handel, du ved jo ikke hvad kunden blev tilbudt.
Vi er en antik butik og følger naturligvis gælden lovgivning og moral omkring varesalg med brugtvare, og har naturligvis også brugtvarebevilling fra politiet. og vores prisniveau er meget tydeligt via vores hjemmeside og vi ligger meget ens med vores andre kollegaer i antikbranchen.
Du ønskes en god dag.
Mvh
LP Antik & Design

Hurtig ekspedition

Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg købte fra siden, men de fortjener en varm anbefaling herfra.

Varen blev afsendt samme dag, som jeg bestilte den, og kunne afhente varen den efterfølgende dag i pakkeshoppen.

Hurtigt og nemt.

21 de noviembre de 2022

Respuesta de LP Antik & Design

Mange tak for din fine anmeldelse.

Fantastisk service

Helt igennem en god oplevelse, fantastisk service og alt blev ryddet i et dødsbo. Kan kun give LP Antik og Design mine bedste anbefalinger.
Tak for fantastisk arbejde...

30 de septiembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.