Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt snabba med att svara och ge råd både på mejl och på telefon, vardag som helg. De verkar jobba jämnt! Ställde bra motfrågor för att hjälpa oss att hitta rätt val för oss. Snabba och lösningsori... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har en liten papegoja som inte har mått så bra på grund av den dåliga luften i min lägenhet. Han har hostat och nyst en del. Jag är tacksam för att jag fick den leverat så snabbt, för annars hade... Ver más

1. Tienda de electrodomésticos
  2. Equipamiento y suministros hospitalarios
  3. Proveedor de equipos de oficina

Escrito por la empresa

Luftrenare.se drivs av Nordisk Luftmiljö AB som är ett familjeägt företag. Verksamheten har levererat luftrenare till privatpersoner och företag ända sedan 2008. Vår ambition är att leverera den bästa kundupplevelse som går inom segmentet ren luft och vi gör allt vi kan för att du som kund ska hitta de produkter som bäst passar dina unika behov. Vi har gedigen kunskap om luftrening och delar mer än gärna av oss av denna kunskap till dig. I vårt sortiment finns luftrenare i alla prisklasser och för alla miljöer, från hem till sjukhus, kontor och industrier. Till oss kan du alltid ringa eller mejla och ställa frågor - både före och efter ditt köp. För oss är det viktigt att finnas tillgängliga för våra kunder så vi svarar i telefonen de flesta tider på dygnet. På våran sajt kan du ta del av köpråd och artiklar om luftrenare om du vill lära dig mer. Vi säljer flera av marknadens ledande varumärken inom luftrening. Du som kund kan lita på att samtliga produkter i vårt sortiment håller hög kvalitet. Vi breddar vårt sortiment fortlöpande men endast med produkter som klarar våra höga kvalitetskrav.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Bra sortiment.

27 de julio de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för att du fortsätter välja vår butik! 🙏🏻

Uppgradering av luftrenare…

Beställde en luftrenare för 5800kr och fick ganska snart efter beställningen ett mail om att min beställda luftrenare var restad. Man erbjöd mig då en dyrare modell som kostade 8700kr för priset av den billigare. Klart man tackade ja! Bra service och snabb leverans. Lätt installation och nu är luften ren hemma! Tack!
/Magnus

23 de junio de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för din recension Magnus! Vi tyckte det var bättre att leverera en annan maskin än att låta dig vänta på en inleverans som inte gick att garantera. Skönt att höra att du blev nöjd med din nya luftrenare. Ha en fin sommar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv liten och nätt luftrenare…

Mkt effektiv luftrenare men ändå inte så otymplig
gansla liten och nätt

26 de junio de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Airgle AG600 är något av det bästa du kan hitta på luftrenarmarknaden så du har verkligen gjort en suverän investering. Skönt att höra att du känner dig nöjd med storleken. Ha en fin sommar! ☀️

Allt bra kanon

Bra bemötande när jag ringde innan köp med bra hjälp med modeller ! Sen blixtsnabb leverans ! Kanonbra pålitlig butik

23 de junio de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för din recension och välkommen åter när det är dags för nya filter! ☀️

Dålig service

Råkade köpa fel filter med tanke på att det va första gången. Fick ej lämna tillbaka. Kostade mig 1500 och dom gav mig 10% rabatt på nästa köp. Kommer ju aldrig handla av er igen om ni tror det. Så dålig service. Skiter I om luftrenaren va bra. Service är A och O och de fick mig att känna mig dum bara och så 1500kr back. Jag har inte ens råd med en ny va tror dom man är gjord av pengar eller. Så missnöjd!

29 de mayo de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för din recension. Vi är ledsna att du känner dig besviken. Det är självklart aldrig vår avsikt att någon kund ska känna sig illa bemött.
Vi förstår att det kan bli fel. Samtidigt behöver vi följa våra köpvillkor och eftersom du brutit förseglingen på filtret kan vi tyvärr inte ta emot en retur. Kolfilter börjar nämligen förbrukas direkt när förpackningen öppnas och därför kan vi inte sälja filtren vidare till andra kunder av hygien- och funktionsskäl. Hade förpackningen varit obruten hade du kunnat byta filtret.
Vi gör vårt bästa för att informationen om vilka filter som passar vilken luftrenare ska vara tydlig, både på våra produktsidor och i våra orderbekräftelser, där vi också påminner om att dubbelkolla att rätt modell är beställd innan vi behandlar ordern. Vi finns tillgängliga på både telefon och mejl alla dagar i veckan om man behöver hjälp med att hitta rätt filter till sin luftrenare.
Utöver rabattkoden du fått för en ny beställning av rätt filter har vi också erbjudit dig en retroaktiv rabatt på det felaktiga filtret som ett sätt att kompensera för situationen, trots att förseglingen brutits. Vi beklagar att du inte tycker att dessa kompensationer från vår sida räcker för att göra en ny beställning.
Skulle du ändra dig och vilja göra ett nytt köp är du varmt välkommen. Vi återbetalar då den retroaktiva rabatten vi erbjudit dig på det felaktiga filtret så snart vi ser din nya order.
Vänliga hälsningar Luftrenare.se

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hale luftrenare Min sambo har pollenallergi och jag…

Min sambo har pollenallergi och jag köpte denna lilla Hale
luftrenare till henne på vinst eller förlust.Vi reser runt med husbil och för henne har denna lilla luftrenare varit en succé
Så här bra har hon aldrig klarat sin pollensllergi tidigare år. Köp denna och må bra.

20 de abril de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Fint att höra att Hale gjort skillnad för din sambo, tack för att du berättar. Vi önskar er en fin sommar i husbilen! 🚐🌞

Jättenöjd!

Var osäker på vad jag skulle välja men fick jättebra hjälp om vilken som skulle passa mig bäst. Är jättenöjd med den jag köpte Blueair Classic 280i 🙏

23 de abril de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för din feedback, härligt att du är nöjd med din luftrenare! 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betyg: 5 av 5 – Mina luftvägar jublar!

Betyg: 5 av 5 – Mina luftvägar jublar!

Efter att ha testat några luftrenare genom åren hade jag inga skyhöga förväntningar, men oj, den här överraskade mig på riktigt! Stilren som en skandinavisk designmöbel, tyst som en viskning och effektiv som en dammsugare på koffein – det tog bara några timmar innan både näsan och halsen kände sig som nya människor. Eller, ja… luftvägar.

Pollenallergikern i mig gjorde en liten segerdans (inombords – jag hade ju plötsligt energi igen!) och tackade luftrenaren för att det inte längre känns som att bo i ett blommande fält.

Extra plus till företaget som med imponerande elegans löste en liten miss i beställningen. Trevligt, smidigt och helt utan krångel – sådant uppskattas!

Och kvällstid? Det där svaga blå skenet är som en liten vänlig nattlykta. Perfekt när man yrvaken ska navigera från sovrum till badrum utan att slå tån i sängbenet.

Kan varmt rekommendera – både för funktionen och för att den faktiskt är snygg nog att få stå framme. Och det är inte ofta man säger det om en maskin som äter damm.

22 de abril de 2025

Underbart att höra att din nya LightAir IonFlow hjälper dig med allergin! 👏👍🏻🤩
Och tack för en rolig recension! 😀

Fantastisk kundtjänst!

När modellen jag beställde var slut fick jag chansen att uppgradera utan ökad kostnad. Dom har vunnit en lojal kund med mig.

24 de marzo de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Skönt att höra att du blev nöjd med köpet trots att varan du först ville ha inte gick att leverera. Varmt tack för din recension! 🙏🏼🌷☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag vill rekommendera detta företag av…

Jag vill rekommendera detta företag av min erfarenhet. Snabb leverans, beställd på kvällen, skickas på morgonen. Mycket högkvalitativ produkt. Med tanke på användningen av enheten känns en betydande förbättring av luftkvaliteten från den första timmen efter påslagning. Produktbeskrivningen på webbplatsen är sann. Detta är mitt första köp från detta företag, jag köpte det för ett test i sovrummet. Jag kommer med största sannolikhet att köpa här till andra rum också. Jag är nöjd.

3 de abril de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med din luftrenare och vår service. 🙏🏼🌷😀

Valorada con 1 estrellas sobre 5

VARNING, UNDVIK!! Företaget lämnade fel information om…

Företaget lämnade fel information om luftrenaren för att få sälja.
När jag kontaktade dem för att berätta att den inte fungerar som utlovat, sa dem att jag använder den fel. Jag använder den exakt så som Luftrenare.se Gilwig uppmanat mig att göra.
Dvs jag blev vilseledd att köpa en lösning som de visste inte fungerar för mitt behov.
Varken Luftrenare.se Gilwig eller Blueair tar ansvar för att jag fått fel information inför mitt köp, de vägrar låta mig häva köpet.
Efter att jag påminde dem om att de själva uppmanat mig använda luftrenaren på fel sätt, gjorde de en kovändning och sa att luftrenaren visst kan användas på det sättet, detta trots att de själva och Blueairs support redan medgivit att luftrenaren inte är effektiv på det sätt jag uppmanades använda den.
OM de svarar på detta, ta allt de skriver med en stor nypa salt.

14 de noviembre de 2024

Respuesta de Luftrenare.se

Vi är ledsna att du känner dig missnöjd men vi vill åter igen poängtera att luftrenaren du köpt fungerar som den ska – både enligt oss och enligt tillverkaren Blueair’s supportavdelning (ingen har medgivit att luftrenaren inte är effektiv om den flyttas). Den går att flytta mellan olika rum utan att själva luftreningen påverkas. Däremot kan sensorerna, som behöver tid att vänja sig vid miljön, visa avvikande värden efter många förflyttningar. Det påverkar dock inte hur ren luften faktiskt blir – det är fläkten och filtren som står för reningen, inte sensorerna.
Det stämmer inte heller att vi gjort någon kovändning. Från första början har vi varit tydliga med att det bästa är att ha en luftrenare i varje rum men att det självklart också fungerar att flytta en kraftfull modell mellan olika rum om man inte har möjlighet att införskaffa flera.
Vi har försökt svara så tydligt och hjälpsamt vi kan och beklagar om våra svar inte motsvarat dina förväntningar.

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Mycket bättre luft här hemma.

24 de febrero de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för in återkoppling. Härligt att höra att du är nöjd med din
Blueair HealthProtect-luftrenare och leveransen! 🌷

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för din feedback! 🙏🏼 Vi beklagar att leveransen tog några dagar extra denna gång. Filtren har varit restade hos leverantören och inleveransen till vårt lager blev dessutom fördröjd så vi kunde inte skicka dem fortare denna gång. Normal leveranstid för filter är 1-3 arbetsdagar så vi hoppas vi får chansen att bevisa att vi är snabbare när det är dags för dig att köpa nya filter igen. 😀

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Allt mkt ok …,,förutom nollställningen…

Allt mkt ok …,,förutom nollställningen som kunde gått smidigare!

18 de febrero de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för din recension! Hur nollställningen av filterindikatorn fungerar i produkten är svårt för oss som återförsäljare att påverka då det ansvaret ligger hos tillverkaren som utformar sina produkter. 😄

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag avråder alla att handla från detta…

Jag avråder alla att handla från detta företag. Jag har köpt en luftrenare Blueair 480i. PM 2.5 på första luftrenaren var trasig, ny skickades. Sen i höstas är det samma problem med den nya. Jag önskar pengarna tillbaka, medan Blueair och luftrenare.se vill skicka andra modeller, som enligt recensioner också har problem med PM 2.5. Efter över 4 månaders mail korresponderades är det fortfarande inte löst. Detta är under all kritik!

22 de febrero de 2025

Respuesta de Luftrenare.se

Vi beklagar verkligen att du har upplevt problem med sensorerna!
Support- och garantiärenden hanteras direkt av tillverkaren Blueair, men vi har ändå försökt hjälpa till genom att leverera ersättningsenheter från vårt lager. Det är mycket ovanligt att samma problem uppstår två gånger så du haft en väldig otur.
Blueair erbjöd en annan luftrenarmodell som ersättning, vilket vi bedömer var en stabil och pålitlig lösning, men som du valde att inte ta emot.
Vårt mål är alltid att hjälpa våra kunder, och vi anser att vi har gjort mer än vad som juridiskt sett åligger oss för att lösa detta ärende där tillverkaren ansvarar för garantiärendet. Vi har också svarat snabbt varje gång vi blivit kontaktade och har inte orsakat några förseningar i hanteringen av ärendet.
Vi hoppas och tror att den nya modell vi har skickat till dig nu kommer att fungera bra och att du kommer bli nöjd.

Måste upplevas! Perfektion!

Detta är högst troligt bästa företaget i Sverige som jag har haft att göra med och handlat premium produkter av till väldigt konkurrenskraftiga priser. Fin snabb-överblickbar och informativ websida, tillgänglig och högst lyhörd och närvarande kompetent kundservice, extremt snabb leverans. Detta framstår som ett fulländat koncept. Det är en riktig/verklig människa här och ingen "robot" som svarar = Guld värt. Eventuella fabriksfel har rättats till med omedelbar verkan utan problem. "Älskar" produkterna (IonFlow Evolution + CellFlow Mini) Hunden verkar gilla dem också.. Andas fritt utan sinusproblem var vid uppstart av Ionflow, första gången kändes som "Magi". Ljudnivån är grymt bra, även med hyperakusi klarar man av dessa produkter.

3 de diciembre de 2024

Respuesta de Luftrenare.se

Tack för dina fina ord! Det gläder oss att du är nöjd med både produkterna och vår service. Vi strävar alltid efter att ge en bra kundupplevelse, så det betyder mycket att höra din feedback. Extra kul att även din hund verkar uppskatta luftrenarna! 🐶💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.