Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bediening snelle reactie en oplossing. Er zat ineens een schuur in de darm en Luman gecontracteerd en ze waren heel snel om te antwoorden, vlot vriendelijk en ook oplossings gericht. 👌💯 w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele duidelijke uitleg hoe het apparaat werkt. Heel handig in gebruik. (Vooral ook fijn dat er een lang snoer aan zit) Verschillende "opzetborstels " om te kiezen welke je wil/kan gebruiken . (Ge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik had hulp nodig met de levering en werd zeer vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice. Het apparaat werkt goed, al is het even wennen hoe deze best gebruikt wordt, bijvoorbeeld om... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkele maanden geleden de stoomreiniger V1 aangeschaft. Fijn apparaat! Helaas kregen we problemen met de stoomreiniger V1. Het apparaat werd heel heet en er kwam amper stoom meer uit. Contact opgenom... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de limpieza

Escrito por la empresa

Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Top bediening snelle reactie

Top bediening snelle reactie en oplossing.

👌💯 wat een service
Nogmaals dank voor jullie goede service en vriendelijkheid

6 de abril de 2026

Snelle verzending

Snelle verzending. Goed product! Blij met deze aankoop!

26 de marzo de 2026

Respuesta de Luman

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle verzending als het product. Veel plezier met je aankoop!

Super!

Doet wel super

18 de marzo de 2026

Respuesta de Luman

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product zo goed bevalt 😊 Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik kan de temperatuur niet regelen

Ik kan de temperatuur niet regelen. Ik heb de C3. Zie ik iets over het hoofd?

11 de marzo de 2026

Respuesta de Luman

Beste Ada, dat klopt inderdaad 😊 De handstoomreiniger werkt met één vaste stoomtemperatuur en is dus niet handmatig in te stellen. Dit is bewust zo ontworpen voor een optimale en veilige reiniging. Mocht je twijfelen over het gebruik op een bepaald oppervlak, dan denken we natuurlijk graag met je mee!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Not recommended with so price

The steam container is too small..
Too hard to get los when you want use another item for another functie
Also drop water after using the steam apparatuur

3 de febrero de 2026

Respuesta de Luman

Thank you for your feedback! We’re sorry to hear the product did not fully meet your expectations.

The handheld steam cleaner is designed to be compact, which means the water tank is smaller, but it allows for faster heating and easier handling. Switching accessories can feel a bit stiff at first, but this usually becomes smoother with regular use.

Some water droplets after use can occur due to condensation in the hose or nozzle. We recommend releasing the remaining steam after use to minimize this.

If you’d like, we’re happy to help you get the best experience out of the product!

Mijn ervaring

Verschillende "opzetborstels " om te kiezen welke je wil/kan gebruiken . (Gelijk ook een opbergzak erbij om deze bij elkaar te houden)
Ook een pluspunt dat je de temperatuur kan regelen van het water.
Ik ben echt tevreden over het apparaat.

7 de enero de 2026

Respuesta de Luman

Wat een fijne en uitgebreide review, dank je wel! Super om te horen dat de uitleg duidelijk is en dat het apparaat zo prettig in gebruik is. Leuk dat je ook de lange snoer, de opzetborstels en de temperatuurregeling benoemt — precies waar we veel aandacht aan besteden. Heel veel plezier met het apparaat en als je nog vragen hebt, helpen we je graag!

Top apparaat

Top apparaat! Erg tevreden mee, maakt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Snelle en goede service.

6 de enero de 2026

Respuesta de Luman

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat het apparaat zo goed bevalt en dat onze service aan je verwachtingen voldeed. Veel schoonmaakplezier en mocht je ons nodig hebben, we staan voor je klaar!

Top product

Top product! Perfecte aankoop, maakt het huishouden een stuk makkelijker! Wij zijn geschrokken hoe mooi het eind resultaat is. Onze bank/tapijt zien er weer als nieuw uit 😍

23 de diciembre de 2025

Respuesta de Luman

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie review! Geweldig dat jullie zo tevreden zijn en dat de bank en het tapijt er weer als nieuw uitzien. Daar doen we het voor. Veel plezier met het product en mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Tevreden met de stomer

Tevreden met de stomer, wel een beetje aan de zware kant maar verder alleen maar pluspunten.

17 de marzo de 2025

Respuesta de Luman

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de stoomreiniger en begrijpen dat het gewicht een punt van aandacht kan zijn. We waarderen je opmerking en zullen deze meenemen voor toekomstige verbeteringen.

Als je nog vragen hebt, staan we uiteraard voor je klaar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maanden geleden een stoomreiniger…

Maanden geleden een stoomreiniger gekocht voor de vloer.omdat mijn knieen niet meer willen door fybromialgie. Na enige tijd kwam er geen stoom meer uit..na wat mail sturen,met oa een filmpje..kreeg ik vandaag een nwe geleverd.en extra tips ivm onderhoud. Wat een super service.. ben jullie erg dankbaar..nu kan ik weer fluitend dweilen...gr Jip.

12 de noviembre de 2025

Hi Jip,

Wat ontzettend fijn om te horen dat alles netjes is opgelost en dat je nieuwe stoomreiniger goed werkt!
We vinden het belangrijk dat je zonder zorgen kunt blijven schoonmaken, zeker als je door fibromyalgie afhankelijk bent van een goede stoomreiniger.

Dankjewel voor je geduld en voor het delen van je ervaring. We staan altijd klaar om te helpen — en super om te horen dat je weer fluitend kunt dweilen!

Warme groet,

betrouwbaar

Alles volgens afspraak

21 de octubre de 2025

Respuesta de Luman

Bedankt voor je positieve beoordeling, Peter! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb het product nooit ontvangen

Ik heb het product nooit ontvangen, 6 september 2025 gekocht. Nu een maand later moet ik wel betalen maar het product heb ik niet.

7 de septiembre de 2025

Beste Per,

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je ons even een e-mail kunnen sturen op info@lumanbrands.nl
met je bestelnummer?

Dan kijken we direct wat er is misgegaan en zorgen we ervoor dat je het product alsnog zo snel mogelijk ontvangt of dat we een passende oplossing bieden.

Luman

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik zit nu een week te wachten op een…

Ik zit nu een week te wachten op een pakket die verzonden blijkt te zijn. Maar ik heb nog niks ontvangen. Echt hulp krijg ik niet van ze.

19 de septiembre de 2025

Beste C.M. Knot,

Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via info@lumanbrands.nl
? Dan kijken wij direct met u mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Team LumanBrands

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, product tot nu toe fijn ik heb nog niet alles ermee gedaan.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Luman

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product tot nu toe naar wens is! Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het gerust weten!

Vlug geleverd

Vlug geleverd. Werkt goed

31 de agosto de 2025

Respuesta de Luman

Bedankt voor je review, Linda!
We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat het product goed werkt. Als je in de toekomst nog vragen hebt of andere producten nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Fijne

Fijne en goed doet zijn werk

28 de agosto de 2025

Respuesta de Luman

Bedankt voor je review en mooie beoordeling! We waarderen het enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Prima service

Goede snelle service.
Artikel binnen 24uur in huis

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Luman

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed is aangekomen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Team Luman

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.