Top bediening snelle reactie en oplossing. Er zat ineens een schuur in de darm en Luman gecontracteerd en ze waren heel snel om te antwoorden, vlot vriendelijk en ook oplossings gericht. 👌💯 w... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hele duidelijke uitleg hoe het apparaat werkt. Heel handig in gebruik. (Vooral ook fijn dat er een lang snoer aan zit) Verschillende "opzetborstels " om te kiezen welke je wil/kan gebruiken . (Ge... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had hulp nodig met de levering en werd zeer vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice. Het apparaat werkt goed, al is het even wennen hoe deze best gebruikt wordt, bijvoorbeeld om... Ver más
La empresa ha respondido
Enkele maanden geleden de stoomreiniger V1 aangeschaft. Fijn apparaat! Helaas kregen we problemen met de stoomreiniger V1. Het apparaat werd heel heet en er kwam amper stoom meer uit. Contact opgenom... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.
Información de contacto
Hilleweg 93, 4464 JA, Goes, Holanda
- 0614354514
- info@lumanbrands.nl
- lumanbrands.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Happy! Super goed reinigde echt alle vuil en…
Super goed reinigde echt alle vuil en vlekken weg super blij mee! Met veel kinderen is dit echt handig voor mij
Top bediening snelle reactie
Top bediening snelle reactie en oplossing.
👌💯 wat een service
Nogmaals dank voor jullie goede service en vriendelijkheid
Snelle verzending
Snelle verzending. Goed product! Blij met deze aankoop!

Respuesta de Luman
Ik kan de temperatuur niet regelen
Ik kan de temperatuur niet regelen. Ik heb de C3. Zie ik iets over het hoofd?

Respuesta de Luman
Not recommended with so price
The steam container is too small..
Too hard to get los when you want use another item for another functie
Also drop water after using the steam apparatuur

Mijn ervaring
Verschillende "opzetborstels " om te kiezen welke je wil/kan gebruiken . (Gelijk ook een opbergzak erbij om deze bij elkaar te houden)
Ook een pluspunt dat je de temperatuur kan regelen van het water.
Ik ben echt tevreden over het apparaat.

Top apparaat
Top apparaat! Erg tevreden mee, maakt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Snelle en goede service.

Top product
Top product! Perfecte aankoop, maakt het huishouden een stuk makkelijker! Wij zijn geschrokken hoe mooi het eind resultaat is. Onze bank/tapijt zien er weer als nieuw uit 😍

Tevreden met de stomer
Tevreden met de stomer, wel een beetje aan de zware kant maar verder alleen maar pluspunten.

Respuesta de Luman
Maanden geleden een stoomreiniger…
Maanden geleden een stoomreiniger gekocht voor de vloer.omdat mijn knieen niet meer willen door fybromialgie. Na enige tijd kwam er geen stoom meer uit..na wat mail sturen,met oa een filmpje..kreeg ik vandaag een nwe geleverd.en extra tips ivm onderhoud. Wat een super service.. ben jullie erg dankbaar..nu kan ik weer fluitend dweilen...gr Jip.

Respuesta de Luman
Ik heb het product nooit ontvangen
Ik heb het product nooit ontvangen, 6 september 2025 gekocht. Nu een maand later moet ik wel betalen maar het product heb ik niet.

Respuesta de Luman
Ik zit nu een week te wachten op een…
Ik zit nu een week te wachten op een pakket die verzonden blijkt te zijn. Maar ik heb nog niks ontvangen. Echt hulp krijg ik niet van ze.

Respuesta de Luman
Snelle levering, product tot nu toe fijn ik heb nog niet alles ermee gedaan.

Prima service
Goede snelle service.
Artikel binnen 24uur in huis

Respuesta de Luman
Más información sobre otros tipos de reseñas.