Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,9

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Allereerst de bestelling daar moet je…

Allereerst de bestelling daar moet je een maand op wachten, daarna ziet de bestelling er anders uit mooie site maar je denk dat de bestelling uit Amsterdam komt maar helaas van Temu zoveel meer moeten betalen voor een Chinees kwaliteit het scheelt gewoon €75.- nu zeg ze geld terug te betalen maar maakt niet over slechtse bedrijf ooit PAS op met deze mensen (goed lezen naar hun voorwaarden)

5 de agosto de 2026

zeer slecht

Broeken kwamen uit China, maat klopte totaal niet, goedkope stof, broeken waren totaal niet wat op plaatje/website stond. Daar stond ook niet dat ze uit China zouden komen. In broek vonden we vieze pluizen/ haren. Zou hier nooit wat weer kopen

5 de agosto de 2026

Malafide praktijken

Malafide praktijken. Kleur en maat kloppen niet van bestelling. Bij retourneren erg moeilijkproces. Ook nog gevraagd om het artikel terug te sturen naar china terwijl op website gewoon nl adres staat. Nu nog hopen dat het geld teruggestort wordt...

13 de julio de 2026

Hoe kan ik annuleren

Beste mensen
Ik heb zojuist een bestelling gedaan
Hoe kan ik hem nog annuleren?

Ik lees ergens van iemand dat ze het nummer wat bij de KVK staat hadden gebeld. Ik kan deze niet vinden.

24 de julio de 2026

Wees gewaarschuwd!

Wees gewaarschuwd!

De vermelding "zelfde dag verzonden" wekt de suggestie dat je een snelle levering krijgt.
Na een aantal weken gewacht te hebben bleek de kwaliteit zeer slecht te zijn.

Retouren is moeizaam en duur. Terug naar China.

Conclusie: wees gewaarschuwd als je hier wilt bestellen...

25 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lieve mensen ga hier nooit wat kopen…

Lieve mensen ga hier nooit wat kopen het is 1 grote oplichting. Je krijgt absoluut niet wat je besteld of een goede kwaliteit want alles komt rechtstreeks vanaf temu. Als je het wil retourneren moet je hetzelf terug sturen naar China en de kosten daarvan mag jezelf betalen. Het is 1 grote scam!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het bestelde pak leek wel voor een…

Het bestelde pak leek wel voor een avond naar de toppers ,het voorbeeld zag er anders uit , retourneren ging vanzelf, het aanbod 30%korting is leuk maar niet om dan dat pak te houden,alleen jammer dat je het naar China moet sturen, kosten €28,hierdoor nooit meer wat bij hun bestellen.

17 de julio de 2026

Jemig wat slecht !!!

Jemig, wat slecht!!!.Maar nog steeds geen pakket
Er word steeds naar ons huisnummer gevraagd.
deze meermaals verzonden. De eerste en de laatste keer dat ik hier iets besteld heb. Het lijkt op de Foto een prima zaak. Telefonisch word er niet opgenomen. En mails niet gelezen of beantwoord.(Vreselijk)

21 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet bestellen als je het meteen nodig hebt

Kleding set besteld heeft twee weken geduurd, kwam uit China en werd bezorgd door een mij onbekend bedrijf. Op zich gekregen zoals op de foto's stond. Hadden het besteld omdat het 100% linnen zou zijn, bleek 100% katoen te zijn. Via mail contact gehad, reactie was snel en netjes afgehandeld. De website vind ik zelf wat misleidend: nergens duidelijk dat het rechtstreeks uit China komt. Hetzelfde hadden we waarschijnlijk bij een Chinese website voor de helft kunnen bestellen.

13 de julio de 2026

OPGELICHT

OPGELICHT! Pas op, ik heb hier schoenen besteld. Ondanks dat deze volgens de site op voorraad waren heeft het ruim 1.5 maand geduurd voordat deze zijn bezorgd. Gezien de slechte kwaliteit van de schoenen en de lange levertijd heb ik deze teruggestuurd, waarna Lunnelle weigert het betaalde bedrag terug te storten op de rekening. Je hoeft ook geen hoop de vestigen op de klantenservice, dit is EXTREEM slecht geregeld. Er wordt beperkt gereageerd en probeer zeker niet meerdere vragen in een mail te sturen, deze worden doorgaans niet beantwoord. Ondanks wat op de website staat aangegeven zijn ze telefonisch ook niet bereikbaar. Dit is weer een oplichtingssite waar ik helaas in ben getrapt. PAS OP EN KOOP HIER NIET.

zwembroek

Na 10 dagen wachten pakket bezorgd.
Een verkeerd artikel helaas.Track&trace en artikel nr. gewijzigd.
Waardeloos goedkope rotzooi.
Klantenservice is vriendelijk doch beslist.
Terugsturen naar China kosten 18 euro.
Na veel heen en weer appen wordt er 40% korting gegeven met behoud van artikel, welk bij Wibra 4 euro kost. .
Heb verlies genomen, maar dit is oplichting.

18 de junio de 2026

Oplichting

Oplichting! Wat je ontvangt lijkt in de verste verte niet op wat je besteld hebt. Retourneren moet naar China, kosten 21 euro. Na heen en weer gemail 30% teruggekregen. Het is pure dropshipping.

Zo slechte kwaliteit je betaalt

Zo slechte kwaliteit je betaalt
Voor schoen van 60 euro en je krijgt China kwaliteit wil dit graag retourneren zag er heel anders uit op
De website dan in het echt

11 de julio de 2026

Hier niets kopen!!!

Hier niets kopen!!!! Komt rechtstreeks uit China. En kleding lijkt niet zoals op de website. Als het je terug wilt sturen moet dit naar China op eigen kosten. Na enige mailtjes kreeg ik 30% van het aankoopbedrag retour.

1 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben er weer ingetrapt

Ik ben er weer ingetrapt! Gebeurd eens in de zoveel jaar. Druk, druk, druk en voor de vakantie en even niet opgelet met wie ik zaken deed. Gelikte website waarin het bedrijf suggereert in Amsterdam te zitten.

Mijn eerste vermoedens van een miskoop begonnen toen de levering heel lang duurde. Ik bekeek de website nog eens, een adres van iemand in Hoofddorp met de expliciete vermelding om geen artikelen retour te sturen naar dit adres. Dropship! Ik hoop dat het toch nog voor de vakantie aankomt.

Dat lukte, maar hoewel ik maattabel gebruikt dat paste de broek niet. En ik wilde een linnen broek maar het was linnen LOOK. Gewoon katoen dus.

Vanwege de vakantie mijn vakantie mijn verlies maar genomen. Na veel heen en weer gemaild (bij hoge uitzondering) 30% van het hoge aankoopbedrag (€ 39,95) terug gekregen.

Hopelijk heb ik voor de komende jaren mijn les weer geleerd!

7 de julio de 2026

Het is dat ik niet 0 sterren kan geven

Het is dat ik niet 0 sterren kan geven. Je denkt is een bedrijf in Amsterdam. Als je het wilt retourneren moet dit naar China. Ik raad iedereen aan om een melding bij ACM te maken. Want dit is misleidend en tegen de EU regels in!

1 de julio de 2026

Dropshippers

Na het plaatsen van mijn bestelling ontdekte ik, door de retourvoorwaarden te lezen, dat dit een dropshippingbedrijf is. Daarom heb ik mijn bestelling direct per e-mail geannuleerd, maar ik kreeg geen reactie.

Vervolgens heb ik het 06-nummer op de website gebeld, maar de voicemail bleek vol te zijn.

Daarna heb ik via het KVK-nummer de contactgegevens van de eigenaar achterhaald. Na telefonisch contact heb ik aangegeven dat ik mijn bestelling wilde annuleren. De eigenaar heeft dit direct geregeld en ik ontving vervolgens een bevestiging van de annulering en de terugbetaling van de kosten.

Opvallend genoeg ontving ik, nadat ik telefonisch contact had gehad met de eigenaar, alsnog een e-mail van een 'andere medewerker' waarin werd aangegeven dat annuleren niet meer mogelijk was. Dat vond ik een vreemde en weinig professionele manier van communiceren.

29 de junio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.