Kleding set besteld heeft twee weken geduurd, kwam uit China en werd bezorgd door een mij onbekend bedrijf. Op zich gekregen zoals op de foto's stond. Hadden het besteld omdat het 100% linnen zou zijn... Ver más
Broeken kwamen uit China, maat klopte totaal niet, goedkope stof, broeken waren totaal niet wat op plaatje/website stond. Daar stond ook niet dat ze uit China zouden komen. In broek vonden we vieze pl... Ver más
Allereerst de bestelling daar moet je een maand op wachten, daarna ziet de bestelling er anders uit mooie site maar je denk dat de bestelling uit Amsterdam komt maar helaas van Temu zoveel meer moeten... Ver más
Netjes van alles op de hoogte gehouden. Ook de de levering was vlot.Dus alles prima.
Producten komen uit CH
Producten komen uit CH.
Nadat ik niet blij was met de pasvorm kreeg ik retour kosten voor eigen rekening (22 euro)
Prijzen op de website zijn het niet waard voor wat je krijgt!
Simpel weg totale oplichting.
Simpel weg totale oplichting.
Als iemand die al jaren in de IT werkt heb ik mijzelf aangeleerd altijd eerst ff reviews te checken. 1x niet gedaan en nu al enorme spijt.
Op de website presenteren ze zich als een Nederlands bedrijf. Na bestelling was ik al teleurgesteld om te zien dat het pakket uit China kwam. Maar oke, niet te snel oordelen dacht ik. Maar helaas, Ali kwaliteit, echt in alle opzichten waardeloos. Ik bestel bewust vaak in EU geproduceerde kleding, dit is tegen al mijn principes.
Om uberhaupt een retourlabel te krijgen heb je veel volharding nodig (nog niet gelukt op dit moment) en ik lees dat de kosten daarvan ook voor eigen rekening zijn.
Kortom: Dit is 100% duidelijke oplichting en de autoriteiten zouden deze webwinkel zo snel mogelijk moeten sluiten. Het is een schande. BESTEL HIER NIET!
Prima geholpen door de klantenservice