Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Woooz is uiterst onbetrouwbaar, verschillende berichten op sociale media tonen aan dat klanten zich bedrogen en opgelicht voelen omdat ze na het betalen van een bestelling nooit iets hebben ontvangen.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lussa is helaas weer zo'n Shipdropping bedrijf. Steeds ontvang ik geautomatiseerde bericht op mijn vraag waar mijn product( kussen) blijft. Wacht al weken. Bestelling na aanleiding van filmpje van Ha... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf, kussen bij Harry Mens gepromoot, een besteld maar duurde weken voor ik hem kreeg?? Was inmiddels in Spanje en Cirroparcel heeft kussen bezorgd toen ik in t vliegtuig zat????? Was... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb 16 januari 2 kussens besteld kreeg bericht dat het in twee delen zou komen met hetzelfde track en trace nummer. Heb vandaag 1 februari maar 1kussen ontvangen. Track en trace nummer is niet meer... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda general

Escrito por la empresa

Lussa is het e-commerce bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige producten en een uitstekende winkelervaring aan klanten in Nederland en België.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een top product,,,zeker voor na n operatie

Dat de BH met voorsluiting perfect zitten ,,,klemmen niet zitten niet testrak ,,,wel even goed de maten op nemen!!!!

Hi Betty,

Wat fijn dat u tevreden bent met ons product! Wij zien u graag nog eens terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hi Andre,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service!
Wij zijn u graag nog eens terug.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb het nog altijd niet gekregen en…

Ik heb het nog altijd niet gekregen en krijg geen antwoord op mijn vraag waar het blijft

Hi Ann,

Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Wat ik kan zien is dat uw bestelling niet afgeleverd kon worden. Deze is naar een servicepunt gebracht en volgens de track & trace heeft u deze niet opgehaald. Om deze reden is het pakketje teruggestuurd naar ons.

Neem even contact op met onze klantenservice dan zullen wij uw probleem oplossen.

Graag zouden wij willen vragen of u uw recensie zou willen aanpassen. Een goede beoordeling is voor ons namelijk erg belangrijk.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De beha komt vooraan altijd los kan ze…

De beha komt vooraan altijd los kan ze gewoon niet dragen

Beste Jacqueline,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent met ons product.

Wellicht dat de maat van de BH niet geheel juist is. Neem even contact op met onze klantenservice en wellicht kunnen wij u hier nog mee helpen.

Tevens wil ik u vragen om te overwegen of u de 1 ster beoordeling zou willen aanpassen. Een beoordeling is voor ons namelijk erg belangrijk.

Niet bestellen

Bedrijf zit niet in Amsterdam, vage voorwaarden. Producten niet terug te sturen, duidelijk vermelden. Zal hier nooit meer bestellen

23 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik paste het niet en mag het niet …

Ik paste het niet en mag het niet ruilen voor andere maat

21 de octubre de 2023

Beste Jolanda,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met een van onze producten.
Ik lees dat u uw bestelling niet kon retourneren. Dit gaat dan waarschijnlijk om een hygiënisch product. hygiënische producten kunnen wij helaas niet retour nemen aangezien deze niet opnieuw verkocht kunnen worden vanwege bovenstaande reden. Dit staat tevens vermeld in onze retourvoorwaarden.

Om u tegemoet te komen heeft onze klantenservice aan oplossing aangeboden om een nieuwe set in een andere maat te bestellen met 45% korting. Uw huidige ontvangen artikelen mag u tevens houden en zou u eventueel cadeau kunnen doen.

Mocht u nog vragen hebben neem even contact op met onze klantenservice.

Tevens wil ik u graag vragen om uw beoordeling van 1 ster te heroverwegen. Een goede beoordeling is voor ons namelijk erg belangrijk.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een bh aangeven met een juiste maat…

Een bh aangeven met een juiste maat geen s 'm of L
Naar bv 75 d enz.

Beste Coby,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent met hoe onze maten staan aangegeven op onze productpagina. Bij elk product staat een maattabel. Met deze maattabel kunt u uw juiste maat bepalen.

Tevens wil ik vragen of u uw 1 ster beoordeling zou willen heroverwegen. Een 1 ster beoordeling omdat u graag 75D in plaats van S, M of L zou willen zien, vind ik niet geheel terecht.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice wij staan altijd voor u klaar.

Te lang gewacht

Te lang gewacht. Maat niet goed. Als ik wilde ruilen moest ik per bh 21 euro bijbetalen. Schandalig!!! Heb het er maar bij gelaten en de te kleine bh's weggegooid,!😡

Beste Patty,

Allereerst wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met een van onze producten.

Uw bestelling valt helaas onder een hygenisch product. Om deze reden zijn de producten niet te retourneren aangezien wij deze niet meer kunnen verkopen. Dit staat tevens beschreven in onze retourvoorwaarden.

Echter lees ik dat u ons aanbod verkeerd heeft begrepen. Onze klantenservice heeft een aanbod gedaan van 21 euro per set van 3 BH's. Dit betreft een korting van 45% om u tegemoet te komen. Het gaat dus niet om 21 euro per BH.

Mijn excuses voor het misverstand.

Tevens wil ik u graag vragen of u uw 1 ster beoordeling zou willen heroverwegen. Een goede beoordeling is voor ons erg belangrijk.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

goede kwaliteit zit gemakkelijk (bh)…

goede kwaliteit zit gemakkelijk (bh) niet lang opgewacht

Beste Rita,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze producten.
Wij zien u graag nog eens terug!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik krijg geen retour bon

Beste Marina,

De reden dat u geen retourbon krijgt is waarschijnlijk omdat u een hygiënisch artikel heeft besteld. Deze artikelen kunnen wegens hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Dit staat tevens vermeld in onze retourvoorwaarden.

Stuur onze klantenservice even een mailtje dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Tevens wil ik u vragen of u uw beoordeling van 1 ster wilt heroverwegen. Een goede beoordeling is voor ons erg belangrijk.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tegenvaller

Dag. Eerst de pluspunten: vlotte en correcte levering en de rugzijde van de bh’s is echt prima. Dan t minpunt: aan de voorzijde is te weinig stof gebruikt waardoor de pasvorm niet ideaal is. Het ziet er ook anders uit dan op de foto helaas. Jammer. Eenmalige aankoop.

6 de octubre de 2023

Verkeerde kleur EN maat

Ik plaatste een bestelling, en toen ik de bevestiging kreeg, merkte ik dat dit noch de kleur, noch de maat was die ik bestelde. Ik heb dan ook onmiddellijk gereageerd, en kreeg te horen: "de bestelling is al onderweg, verder niets. Er werd verder geen enkele informatie gegeven over het terugsturen van de verkeerde bestelling. enkel dat ik zelf de verkeerde kleur EN maat zou besteld hebben. Ik was altijd al erg sceptisch om via Instagram posts iets te bestellen, en nu weet ik weer waarom! Na levering wilde ik de artikels retourneren en kreeg te horen dat dit niet mogelijk is. Ze boden mij aan EEN nieuwe artikel voor “slechts” 21 eu te kopen, als tegemoetkoming. De originele artikels waren 39,95 voor DRIE! En natuurlijk moeten de 3 verkeerde artikelen ook nog betaald worden. Dit is echt zo absurd, hier zijn geen woorden voor. En dan kreeg ik ook nog een berichtje, dat ik wel de verkeerde maat en kleur zou gebben aangeklikt en of ik mijn review niet toch zou willen aanpassen, TE GEK VOOR WOORDEN

6 de octubre de 2023

Beste Grete,

Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor het feit dat u niet tevreden bent met onze service.
Uit uw verhaal begrijp ik dat er een misverstand is ontstaan.
U heeft hygiënische artikelen besteld. Deze artikelen kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Denk hierbij aan ondergoed etc. Deze artikelen kunnen namelijk niet meer worden verkocht. Dit staat tevens ook vermeld bij onze retourvoorwaarden.
Om u tegemoet te komen heeft onze klantenservice u een aanbod gedaan van 45% korting. 3 nieuwe BH's voor maar 21 euro i.p.v. 39,95 euro. Waarschijnlijk is hier de miscommunicatie ontstaan, waarbij u dacht dat de BH's 21 euro per stuk zouden zijn.

Hierbij wil ik nogmaals mijn excuses aanbieden.
Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Martlgo

Alles was goed 👍

5 de octubre de 2023

Beste Martine,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met een van onze producten!
Wij zien u graag nog eens terug.

Alles ging mis.

Alles ging mis.
Er is te lezen dat de klant prioriteit heeft en tevreden gesteld wordt.
Maar het tegendeel is waar.
Het beste is om onmiddelijk te stoppen.
Dan kunnen de mensen niet meer in uw zogenaamde goede bedoelingen trappen.

4 de octubre de 2023

Beste,

Allereerst wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service.

Graag wil ik u vragen wat de reden is dat u niet tevreden bent met onze service.
Stuur onze klantenservice even een e-mail dan zullen wij er alles aan doen om u te helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

sturen de verkeerde maat maar kan ze…

sturen de verkeerde maat maar kan ze niet terug sturen omdat ik geen reactie krijg op de mail

3 de octubre de 2023

Hi Inke,

Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze winkel.
Onze klantenservice doet haar best om alle e-mails binnen 1-3 werkdagen te beantwoorden. Echter wegens drukte kan het soms voorkomen dat het wat langer duurt. Tevens zie ik dat u op 19-10-2023 een antwoord per e-mail heeft gehad van ons klantenservice team.

Mocht u willen overwegen om ons een betere beoordeling te geven, zouden wij dat zeer op prijs stellen.

Jill

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.