Communicatie per telefoon of e-mail slecht en/of traag. Krijg geen contact met iemand met kennis van zaken. Eerste zending verkeerde afmeting dus retour wat goed is geregeld. Mooi en goed product. Bez... Ver más
La empresa ha respondido
Ik bestelde 8 april een onderdeel voor mijn vliegenraam. Ik betaalde de bestelling dezelfde dag (inclusief verzendkosten tbv 9,54 euro) Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Slecht... Ver más
prima rolhorren. Drie stuks waarvan twee ter vervanging van 30 jaar oude horren van het merk Luxaflex. Het opmeten en plaatsen is via luxehorren gegaan. Goede keuze. De monteur Joep was zeer profess... Ver más
La empresa ha respondido
Onlangs onze nieuwe plissé hor ontvangen van luxe horren.nl , perfect verlopen kan ik wel zeggen Communicatie / hulp via whatzzapp verliep erg prettig Zelf strak tot op de mm ingemeten Het result... Ver más
luxe horren op maat Hoge kwaliteit horren Verkrijgbaar in alle kleuren Onderhoudsvrij 3 jaar garanti
Strevelsweg 700 UNIT 303-A5, 3083 AS, Rotterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Bestelling gedaan en ben vriendelijk geholpen. De hor zelf is ook een goed product aangezien ik nog geen muggen in de kamer heb. Dit is een aanrader!
Ik zou natuurlijk het liefst een overwegend positieve review geven. Ook al is het eind goed al goed, 3 keer scheepsrecht of hoe je het ook noemen wil.
Onze bestelling van het inzetrolhor duurde langer dan verwacht. Uiteindelijk zou het hor in onze vakantie geleverd zijn, alleen, bij de buren. Omdat ik er zelf niet was kon ik het niet nakijken. Thuisgekomen meteen geopend, maar bij het openen zag ik het al, de kleur was niet goed. Wij hadden een speciale RAL kleur gevraagd, en kregen lichtgrijs, heel afwijkend en stond totaal niet bij onze kozijnen. Ook paste het niet goed, het viel er eigenlijk uit omdat er geen klemmen boven op zaten. daarnaast zat er ook een deuk in (transport?) De keus van luxehorren.nl was ophalen en oplossen of nieuwe laten maken. Zou beide even lang duren, dus ik koos voor nieuw. Na heel veel pogingen om contact te krijgen(ik lees het hier ook vaker, duurt lang, reageren pas na dagen of weken enz) zou het hor voor de 2e keer gebracht worden, de oude konden we meegeven (dit bleek niet te kloppen, koerier wist van niks). Het 2e hor kwam en hoera, de juiste kleur. Wel was 1 van de geleiderails van het hor los/kapot (door transport?). Er zaten wel klemmen ook, maar aan de zijkant. Hor toch even gepast, maar het paste niet. De klemmen hebben zelfs het houtwerk beschadigd nog. Dus weer bericht gestuurd en ik zei, stuur dan iemand langs hier, dan kan het ter plaatse opgelost worden. Daarop kreeg ik mail dat dit eigenlijk niet de bedoeling was, maar dat de fabrikant toch zou bellen. Na dagen weer geen bericht, weer gemaild. Waarop ik van hen een mail krijg dat de fabrikant zonder hen daarin te kennen een 3e hor heeft opgestuurd. Dat werd vandaag geleverd (dus kennelijk kan het wel in een paar dagen?). Juiste kleur. Geen beschadiging. Geleiderail ook goed gemonteerd, maar wel weer klemmen aan de zijkant. Dus ik vreesde het ergste. Maar deze klemmen zijn wel goed (of wel goed gemonteerd, ze zien er ook anders uit dan bij het 2e hor). Dus, zoals gezegd, eind goed al goed, maar dit is niet wat ik wilde en verwachtte. Er waren plannen om nog een aantal van zulke horren te bestellen, maar ik zie er vanaf. Ik durf niet meer. Het systeem op zich is geweldig, rolhor en klemhor ineen, maar als bedrijf moet je echt sneller reageren op vragen en problemen. Ik hoop dan ook dat ze dit ter harte nemen en actie ondernemen.
27-5 helaas werkt de rolhor niet meer naar behoren. Ik zou deze dan ook nooit meer bestellen.
3-1-2023 al maanden probeer ik geregeld te krijgen dat het hor gerepareerd wordt. Inmiddels hebben ze zelfs Trustpilot van hun site gehaald, teveel slechte reviews kennelijk. Advies, niets kopen.
Een speciale hor besteld met een afwijkende dieptemaat ivm ruim uitstekend luchtrooster.
Kwaliteit is perfect. Ik plaatste hem in beginsel verkeerd waardoor hij te klein leek te zijn. Maar met de goede service en hulp bleek ik hem verkeerd te hebben geplaatst.
Als je binnen 10 werkdagen zoals beloofd op de website de hordeur binnen wilt hebben dan moet u niet bij Luxe horren zijn. Je mag er zelf achteraan mailen & bellen en ze reageren niet. Ordernummer 8 juli geplaatst en nog niks binnen.
Zo Luxe is Luxe horren dus niet.
Goh, als je negatieve review achter laat zijn ze er wel als de kippen bij om te reageren... Heel bijzonder.
Na een tijd mailen & bellen eindelijk bericht. Maar dag van te voren werd levering afgezegd. Horren hadden verkeerde kleur?!
Nog langer wachten dus.
Na 1 maand horren in huis.
10 dagen? Duhhhh.
Zeer goede kwaliteit en super snelle levering, duidelijke status pagina zodat je weet waar je product is. Zeer duidelijke website
Zeer goede ervaringen met Luxehorren.
Meerdere malen producten besteld, altijd snelle en correcte levering.
Zelfs na zelf een foutieve maat te hebben besteld, is dit super snel en goed opgelost.
- De hor zelf is van uitstekende kwaliteit. Deze werd in een eigen Ral naar keuze gelakt en is mooi gedaan. Het gaas en rol elementen zijn top. Snelle levering en zeer goed verpakt.
- Maar zoals alle zaken zijn er een aantal minpunten je kan de plissedeur nooit monteren in het kozijn uit de doos. In de hanleiding staat op het 1e blad een ijzerzaag vermeld en ook ik heb dit moeten inkorten zelfs na exact opmeten met de lastermeter.
- Daarnaast is de montagetape voor de hor zelf compleet nutteloos. Zonder schroeven en met de zon erop, temperatuur- en vochtverschillen laat de tape hoe dan ook los.
- Omdat de plissédeur een golvende vorm heeft qua gaas zitten er al snel vliegjes en ander ongein hierin vast. Regelmatig dus met de stofzuiger schoonmaken is een must.
Ik zou dit systeem hoe dan ook opnieuw overwegen, maar misschien aan een iets voordeliger tarief.
Groeten
Jochen
Steeds zeer vlotte communicatie o.a. via de chat.
Zeer snel zelf te installeren.
Het komt volledig overeen met de beschrijving op de site.
We zijn zeer tevreden en kunnen het iedereen aanraden!
Prettige levering. Goede communicatie. Goed product. De bovenbak was iets te lang en moest ik zelf nog stukje afzagen. De plakkers waren niet sterk genoeg zodat ze niet bleven zitten. Hierdoor was het lastiger om op de juiste plek de houders te schroeven. Ik zal hier de volgende keer zeker weer bestellen.
2 horren besteld helaas liepen ze wat vertragen op mede door hemelvaart en Pinksteren maar wij zij erg tevreden en meteen nog 4 horren besteld.
Luxe horren reageren erg snel zowel telefonisch als via de chatfunctie op de site.
Luxehorren.nl heeft bij ons naar tevredenheid 2 plissé-horren geleverd voor onze schuifpuien. Ze zijn komen inmeten en hebben ze ook keurig geïnstalleerd. Precies de horren die wij wilden en die andere leveranciers niet konden leveren ivm de afwijkende afmetingen. Bij bestelling werd de levertijd netjes aangegeven, de horren waren er zelfs iets eerder dan verwacht. Ook heeft luxehorren.nl meer RAL-kleuren als standaard kleur beschikbaar dan andere aanbieders, daar betaal je ca. 30% meer voor een andere kleur dan standaard antraciet, wit en zwart. Wij zijn heel tevreden over de service en het product, een aanrader dus!
De horren zelf zijn prima. Helaas de op maat gemaakte boven en onderstijlen niet (de 5 cm van de zwarte kopstukken waren niet meegerekend). En enkele onderdelen zaten er niet bij. Zelf alles op maat gemaakt en de onderdelen wel snel na geleverd. Dus alles hangt en werkt prima!

Respuesta de Luxehorren
Snelle levering van uitstekende kwaliteit. Ik heb een uigebreidere review op google gegeven, maar de 5 sterren meer dan waard.
Goede informatie voor het meten.. kleur keuze van het gaas en wat ik mistte werd snel op de pagina aangepast. Verdere vragen die ze hadden werden me gesteld oftewel ze doen er alles aan om het goed te doen...netjes afgeleverd en goedkoper als diverse andere aanbieders.
De levering was iets later maar daarna is dat goed opgelost met transport om het toch zo snel mogelijk te leveren. Goede service!
Snelle levering van een kwalitatief prima uitziend en passend product.
Ik raad het iedereen aan.
Zeer tevreden! Snelle reactie en duidelijke meetinstructies. Product geheel naar wens (past goed, goede kwaliteit, nauwelijks zichtbaar). Aanvankelijk één hor besteld maar ook voor de rest van de ramen zullen we bestellen!
Mooie horren op maat besteld. Kant-en-klaar geleverd. Vastschroeven, inklikken en klaar. Iedereen kan dit :) Prijs is top en het resultaat prachtig!
Heel vlotte levering van super gemakkelijk te monteren horren. Goede kwaliteit spullen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.