Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid leverede Luxlight hurtigt. Udvalget er altid stort hos LuxLight, men fandt hurtigt lamperne da deres hjemmeside er super nem at finde rundt på🤩 Jeg bestilte to væglamper Aludra double... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt 2 lamper med dæmpning. Den ene havde defekte lameler og den anden havde ikke dæmpning. Luxlight løste begge problemer meget hurtigt trods stor travlhed (black friday) ... superhurtig res... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God opfølgende kundeservice og hurtig levering. Jeg sendte en forespørgsel på lagerstatus på nogle lamper og fik kort tid efter en opringning fra kundeservice, som kunne bekræfte at ved en hurt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice hos Luxlight! Jeg kontaktede Luxlight, fordi en lampe, vi købte for næsten 3 år siden, var gået i stykker. Jeg troede selv, at garantien kun gjaldt i 2 år, så det var e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación
  2. Diseñador de interiores

Escrito por la empresa

LuxLight.dk er en designbelysningswebshop. Vi brænder for godt lys og gode designerprodukter. Vores webshop har base i Odense C, og har været danskejet siden 2013.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gik helt fint med levering

12 de enero de 2026

Hej Jens,

Mange tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os!

Vi ved hvor vigtig det er at få sine vare hurtigt, så vi går altid meget op i at levere så hurtigt som muligt, dejligt der bliver lagt mærke til det 😊

Vi håber vi kan være behjælpelige igen en anden gang, og få den sidste stjerne med der ;-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig kvalitet

Dålig kvalitet, plast lampa

21 de enero de 2026

Hej Edyta,

Vi kan desværre ikke genkende den beskrevne oplevelse som et køb foretaget hos os. For at kunne undersøge sagen nærmere har vi efterspurgt yderligere information – herunder ordrenummer og flere detaljer om produktet – men har ikke modtaget noget svar.

Da vi ikke har kunnet få de nødvendige oplysninger, er det på nuværende tidspunkt ikke muligt for os at verificere eller finde sagen i vores systemer. Vi vil derfor gerne gøre opmærksom på over for andre læsere, at vi ikke mener, anmeldelsen vedrører et køb hos os.

Skulle der være tale om en reel kunde, hører vi meget gerne fra dig direkte med de relevante oplysninger, så vi kan få sagen undersøgt grundigt og naturligvis finde en løsning, hvis der er sket en fejl.

// Luxlight

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig betjening da jeg ringede til butikken. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Luxlight

14 de enero de 2026

Hej Jette,

Mange tak for din gode anmeldelse, den betyder mere end du tror!

Vi har altid en stor fokus på både vores kundeservice og leveringstid, da dette i vores optik er 2 meget vigtige parametre. Vi er derfor super glade for der bliver lagt mærke til det.

13 de enero de 2026

Hej Michael,

Virkelig god service

God information om produktet, tillidsvækkende, god service og hurtig levering

12 de enero de 2026

Hej Henriette,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prismatch - skuffende og trist kundeservice

De oplyser på deres hjemmeside at de har prismatch, og den mulighed tager jeg så og kontakter dem via formularen, da jeg har fundet produktet billigere på en anden hjemmeside. De beder mig om at ringe og det gør jeg. Lene tager mobilen og har fra start af en meget nedladende og ikke særlig indbydende tone. Hun blive nærmest irriteret over at jeg ringer og spørger om det her prismatch, selvom det jo er dem selv der har bedt mig kontakte dem. Hun afslår prismatchet da de ikke kan få den pris til at hænge sammen med indkøbsprisen, hvilket jo er fair nok (og som også står på hjemmesiden at de har retten til at sige nej), men så skal de bare lade værd med at tilbyde prismatch, hvis de ikke kan være med på det, for alle deres andre krav for prisen var opfyldt. Hun bliver nærmest fornærmet, og beder mig surt om at jeg jo så bare må handle et andet sted.

7 de enero de 2026

Kære Anna,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er naturligvis ærgerligt at høre, at dialogen ikke har levet op til dine forventninger.

Vi tilbyder prismatch under klare og gennemsigtige betingelser, og som også beskrevet på vores hjemmeside, forbeholder vi os retten til at afslå, hvis prisen ikke kan lade sig gøre for os forretningsmæssigt. Det var tilfældet her.

Vi bestræber os altid på at yde en professionel og ordentlig service, også når vi må give et afslag, og vi beklager, hvis samtalen er blevet opfattet anderledes.

Vi takker for din feedback, som vi tager med os i det videre arbejde.

God behandling

Nemt og hurtig

18 de noviembre de 2025

Hej Grethe,

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for!

Vi går rigtig meget op i vores kundeservice, da vi altid ønsker at vores kunder skal have en god oplevelse hos os 😊

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Varen som forventet.

Hej Lisbeth,

Fantastisk hjælpsomhed

Fantastisk hjælpsomhed

Hej Dan,

Superhurtig levering

9 de diciembre de 2025

Hej Bjarke,

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse, den er vi virkelig glad for!

Vi går rigtig meget op i at levere hurtigt, da vi selv ved hvor meget man glæder sig til at få sine vare efter man har bestilt. Det er derfor rigtig dejligt at høre, at der bliver lagt mærke til det.

Vi håber vi kan hjælpe igen en anden gang 😊

God pris

God pris
Hurtigt levering

8 de diciembre de 2025

Hej Alex,

Hurtig og fin ekspedition

Hurtig og fin ekspedition. November 2025.

Hej Kjeld,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Der var et kæmpe hul i kassen med min…

Der var et kæmpe hul i kassen med min lampe. Heldigvis var der ikke sket noget,men er overrasket over at den ikke var pakket bedre ind.

2 de diciembre de 2025

Hej Tina,

Mange tak for den rigtig gode anmeldelse, den varmer her på kontoret 😊

Vi går altid meget op i at pakke vores vare ind på en forsvarlig og sikker måde, samtidigt med det hele selvfølgelig også skal nå ud hurtigt. Sideløbende med dette prøver vi også, at minimere vores CO2 aftryk ved at genbruge alt vores emballage fra vores leverandører, så vi har faktisk aldrig købt en papkasse.

Vi håber vi kan hjælpe igen en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint udbud og fair priser

Fint udbud og fair priser. En fejllevering blev rettet uden problemer og afsendt umiddelbart

Hej Ordrup,

Fuldt ud tilfreds

3 de diciembre de 2025

Hej Michael,

Hurtig levering👍

2 de diciembre de 2025

Hej Nicolai,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik leveret forkert vare. Men de er både høflige/venlige. Erkender fejlen og står på hovedet for afhjælpe fejlen. God service

Hej Per,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pæn lampe som passer med beskrivelsen

Pæn lampe som passer med beskrivelsen, til en forsuftig pris
nem bestilling
hurtig levering

Hej Allan,

Mange tak for din gode anmeldelse, den betyder mere end du tror!

Vi håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang, og få den sidste stjerne med der :-D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fået den bedste service hos…

Jeg har fået den bedste service hos Luxlight og kan varmt anbefale dem. Førsteklasses kundeservice – 5 stjerner til Lene!

Venlig hilsen Aiche

Hej Alche,

Fantastisk lampe :-)

Fantastisk lampe :-)
Super levering "til tiden"

18 de noviembre de 2025

Hej Susanne,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.