Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid leverede Luxlight hurtigt. Udvalget er altid stort hos LuxLight, men fandt hurtigt lamperne da deres hjemmeside er super nem at finde rundt på🤩 Jeg bestilte to væglamper Aludra double... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt 2 lamper med dæmpning. Den ene havde defekte lameler og den anden havde ikke dæmpning. Luxlight løste begge problemer meget hurtigt trods stor travlhed (black friday) ... superhurtig res... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God opfølgende kundeservice og hurtig levering. Jeg sendte en forespørgsel på lagerstatus på nogle lamper og fik kort tid efter en opringning fra kundeservice, som kunne bekræfte at ved en hurt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice hos Luxlight! Jeg kontaktede Luxlight, fordi en lampe, vi købte for næsten 3 år siden, var gået i stykker. Jeg troede selv, at garantien kun gjaldt i 2 år, så det var e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación
  2. Diseñador de interiores

Escrito por la empresa

LuxLight.dk er en designbelysningswebshop. Vi brænder for godt lys og gode designerprodukter. Vores webshop har base i Odense C, og har været danskejet siden 2013.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var fuld tilfreds med oplevelsen…

Jeg var fuld tilfreds med oplevelsen med jer

17 de noviembre de 2025

Hej Grethe,

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for!

Vi går rigtig meget op i vores kundeservice, da vi altid ønsker at vores kunder skal have en god oplevelse hos os 😊

God kvalitet

God kvalitet og hurtig levering

11 de noviembre de 2025

Hej Dorota,

Mange tak for din gode anmeldelse, den betyder mere end du tror!

Vi har altid en stor fokus på både vores kundeservice og leveringstid, da dette i vores optik er 2 meget vigtige parametre. Vi er derfor super glade for der bliver lagt mærke til det.

17 de noviembre de 2025

Hej Søren,

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Vi havde valgt en for stor model og returnering forløb upåklageligt. Vi ser frem til bestilt, mindre model.

6 de noviembre de 2025

Hej Kim,

Hurtigt og nemt

Bestilling bliver hurtigt ekspederet og leveret til afhentning. Godt orienteret

5 de noviembre de 2025

Hej Bjørn,

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse, den er vi virkelig glad for!

Vi går rigtig meget op i at levere hurtigt, da vi selv ved hvor meget man glæder sig til at få sine vare efter man har bestilt. Det er derfor rigtig dejligt at høre, at der bliver lagt mærke til det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn lampe og god kunderservice.

12 de noviembre de 2025

Hej Susanne,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt fint og hurtig levering!

Hej Helene,

Hurtigt og let

Hurtigt og let

Hej Hanne,

Mange tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os!

Vi ved hvor vigtig det er at få sine vare hurtigt, så vi går altid meget op i at levere så hurtigt som muligt, dejligt der bliver lagt mærke til det 😊

Lynhurtig levering

Da jeg skal bruge lamperne til julegave har jeg ikke pakket dem ud, MEN jeg går stærkt ud fra, at svarer de til annoncen. Så kan jeg blot sige, at ikke alene er de billigere end forretningen på Frederiksberg, men de blev også afsendt asap. God service, kan anbefales.
Mvh
Wivi Jerichow

Hej Wivi,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reelle og hurtig levering.

4 de noviembre de 2025

Hej Marie,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At handle hos Luxlight var en helt…

At handle hos Luxlight var en helt igennem behagelig oplevelse! Venlig, imødekommende og effektiv betjening - her kan man føle sig tryg!
Vivian Lynbech

4 de noviembre de 2025

Hej Vivian,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billig pris og hurtig levering og det betyder alt når jeg bestiller en vare👍🏼😃
Mvh

Det fungerer bare!

4 de agosto de 2025

Hej Henrik,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god pris

21 de octubre de 2025

Hej Lars,

Køb af lamper.

Nem bestilling, kort leveringstid.

Hej Søren,

Kvalitetsvarer og hurtig betjening

Kvalitetsvarer og hurtig betjening

Hej Kirsten,

God produkt, hurtig levering

Hej Walter,

Virkelig god service

Vi fik bestilt nogen forkerte lamper, hvorefter Luxlight hjalp os med at bestille de rette lamper hjem i stedet direkte fra forhandleren, da det ikke var nogen, de havde hos Luxlight.
Virkelig god service og vi er meget tilfredse med vores fine lamper.

2 de octubre de 2025

Hej Sanni,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er MEGET skuffet over Luxlight…

Jeg er MEGET skuffet over Luxlight webshop, og dens ejer.
Jeg købte en lampe online, en udstillingsmodel, og jeg var SÅ glad, at have fundet min ønske lampe til en rigtig god pris.
Jeg fik ordrebekræftelse, og har du glemt din kurv mv , alt var godt, troede jeg … 2 dage efter får jeg denne

Ny besked til dig. vedr. din ordre # 135952:

Hej Betina Jeg har forsøgt at fange dig på tlf, uden held. Så nu prøver jeg her. Vi Har desværre ikke flere flere ph 3½-2½ bordlampe messing tilbage og da vi ophører som Louis Poulsen forhandler, kan jeg ikke hjælpe dig med den. Vi har stadig varianten i sort og krom tilbage, hvis det har din interesse. Jeg annullerer derfor din ordre.

Ingen undskyldning, ingen kompensation, i så fald, jeg ville købe en anden lampe, det er simpelt hen dårlig stil !

Jeg handler aldrig igen hos Luxlight, de er ligeglade med deres kunder.

30 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Kære Betina,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af, at dit køb ikke forløb som forventet, og at du har haft en skuffende oplevelse hos os.

Den lampe, du bestilte, lå desværre fejlagtigt som aktiv på webshoppen, selvom vi ikke længere havde den på lager. Det skyldes, at vi netop er ved at udfase Louis Poulsen-sortimentet, og derfor burde varen have været fjernet. Det beklager vi meget – både for fejlen og for den manglende undskyldning i vores første besked til dig.
Vi tager din feedback til os og har allerede rettet i systemet, så lignende situationer undgås fremover.

Skulle du på et tidspunkt få lyst til at handle hos os igen, hører vi meget gerne fra dig – så sørger vi for, at du får en god oplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej Jette,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede returneringen som dyr – det er bestemt ikke vores ønske, at nogen skal føle sig utilfredse med processen.

Vores returneringsbetingelser og priser står altid tydeligt beskrevet på vores hjemmeside, så man kan se betingelserne inden køb. Det er også muligt at sende varen retur med egen fragtløsning, hvis man synes vores løsning til 69.- er for dyr.

Vi sætter stor pris på din feedback – den hjælper os med løbende at gøre oplevelsen endnu bedre for vores kunder.

// Luxlight

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.