Sinds twee weken de infrarooddeken comfort in huis. Heerlijk warm, goed zelf in te stellen qua temperatuur en tijd. Heb er wel nog de inlegdeken bij besteld voor een stukje extra comfort. Makkelijk op... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Estou muito contente com a manta sauna realmente é incrível ela cumpre todo o seu trabalho bem feito e segura fácil de usar. Fico relaxada enquanto transpiro para libertar as toxinas do corpo. Feliz c... Ver más
Super blij met de handdoeken voor mijn saunadeken. Ik had eerst handdoeken van een ander merk, maar die waren echt zo onhandig. Deze zijn super makkelijk om in te kruipen als de saunadeken al klaar li... Ver más
Vlug geleverd, goed product.. aanrader voor die prijs Ik gebruik katoenen 1p dekbedovertrek om erin te kruipen, en dat gaat perfect om alles proper te houden
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Luxyor is dé specialist in hoogwaardige infraroodproducten voor ontspanning en herstel. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld voor mensen die bewust kiezen voor balans, rust en welzijn. Van infrarooddekens tot andere wellnessoplossingen, bij Luxyor staat kwaliteit, comfort en stijl centraal. Wij combineren bewezen technologie met luxe afwerking, zodat je thuis kunt genieten van effectieve ontspanning op elk moment van de dag.
Información de contacto
Wetterkant 29 Box 3, 8401 GC, Gorredijk, Holanda
- 085 050 9024
- info@luxyor.nl
- luxyor.nl
Invita a los clientes a opinar
Top product
Top product
Ben super blij mee, heeft mij goed geholpen omdat mijn spieren helemaal vast zaten! En had kine ook erbij gedaan! Na 3 weken afzien, kan ik u garanderen dat dit echt helpt,zelf mijn kine had het gevoeld.Ben super gelukkig dat ik dit heb gekocht!!
Top
Goede artikelen voor een eerlijke prijs
Top spul!!!!!
Heerlijke product
De Saunadeken Deluxe 310 is echt ideaal, ik hou van de sauna en met deze deken krijg ik echt het gevoel van de sauna!
Mijn favoriete selfcare-aankoop van dit jaar!
Ik gebruik de saunadeken nu een paar weken en ik ben écht fan. Na een lange werkdag kruip ik erin en voel binnen 10 minuten hoe alle spanning uit m’n lichaam verdwijnt. Mijn huid voelt zachter aan, ik slaap dieper én ik hoef niet eens de deur uit voor dat ‘spa’-gevoel.
Perfect voor de koude herfstavonden — ik noem het mijn cozy detox moment. 🧖♀️🍂
Aanrader voor iedereen die van wellness en warmte houdt!
Als je het éénmaal gewend bent wil je…
Als je het éénmaal gewend bent wil je er absoluut niet meer zonder. Gewoon top.
Verminderd de klachten van fibromyalgie
Mijn moeder heeft last van fibromyalgie. De sauna deken die ik voor haar heb gehaald werkt hier perfect tegen.
Mijn moeder geeft aan minder last van stijfheid en spierpijn te hebben door het gebruik van de saunadeken. Ze gebruikt hem regelmatig voor het slapen en slaapt hier beter door.
Al met al erg tevreden!
Aanrader!
De saunadekens werken echt super voor mijn pijnlijke spieren