Der er styr på tingene. Super nem afhentning hvor alt stod klar. Nem montering med gode vejledninger ved at skanne QR-koderne på de enkelte enheder. Søde og hjælpsomme medarbejdere.
La empresa ha respondido
Flotte oplevelser med Lydtildinfest. Har før haft brugt Lydtildinfest til last minute opgaver i forbindelse med DJ jobs. Kristian som står bag har altid tingene på lager, eller finder en løsning.... Ver más
Kristian fra Lydtildinfest kan virkelig noget når det kommer til service. Vi bookede lyd og lys til en større fest, og det var mildest talt bare nemt det hele. Nemt at afhente, nemt af sætte op, n... Ver más
La empresa ha respondido
Kan kun smide 5 stjerner efter lydtildinfest.dk. Da vi stod 2 dage før vores bryllup pludslig uden musik. Skrev jeg til dem, fik hurtigt svar og opgaven blev klaret men en absolut og professionel s... Ver más
Lad os omdanne dit arrangement med vores kvalitetsudstyr, i form af: Festhøjtalere, diskolys, røgmaskiner eller en kompetent dj. Med over 500 fester i bagagen, er du i trygge hænder, når du booker en fest igennem os.
Sverigesgade 10, 4690, Haslev, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Faeme nemt.
Lettere kan det ikke gøres.
Og flexible aftaler er også mulige
Så masser af stjerner herfra ☺️

Respuesta de Lydtildinfest
De havde en utrolig god service, da vi blev forhindret i at afhente til aftalt tid, og vi fik udstyret udleveret selvom vi var næsten 2 timer forsinket.
Tak for det, og tak for den særdeles gode trådløse mikrofon.

Respuesta de Lydtildinfest
Der er ikke en finger at sætte på den fantastiske service og lyd- og lyskvalitet som Kristian leverer. Man får vejledning fra bunden, hvis man ikke er særlig god til elektronik, og han er fleksibelt i forhold til hvordan det hele skal passe til dig.
Lydtildinfest stod for lyd og lys til mit bryllup, og kæft en fest vi havde! Vi ses til en anden god gang, Kristian!

Respuesta de Lydtildinfest
Super god service. Vi lejede den nyeste soundboks, som kørte på fuld skrue hele natten uden, at den behøvedes at lades op. Yderligere, er de super fleksible med afhentning og tilbagelevering. Kan klart anbefales!

Respuesta de Lydtildinfest
Lejede højtalere til min havefest og jeg fik den bedste service. Kristian har god viden om produkterne og deres muligheder. For mig var det vigtigt at der var Bluetooth og at jeg ikke skulle være nervøs for at højtalerne kunne springe, hvilket Kristian forsikrede mig om ikke ville ske. Derudover har han stor viden omkring hvad højtalerne kan og hvilke af hans produkter der passer perfekt til lige akkurat det selskab man ønsker at holde. Næste gang jeg skal holde et arrangement lejer jeg helt sikkert fra dem igen!

Respuesta de Lydtildinfest
Vi fandt alt, hvad vi skulle bruge til festen, og det var et kæmpe hit. Alt udstyret fungerede perfekt og var lige til at gå til. Og så tilmed til en rigtig fornuftig pris. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Lydtildinfest
Lejede højtaler til en lille hjemmelavet festival i skoven.
Lejede to højtaler med stativ og extra batterier.
Priserne er super billige og servicen er helt i top.
Jeg blev på ingen måder skuffet, alt var lige som det skulle være, samt lyd var i top kvalitet.
Det bliver ikke sidste gang jeg benytter mig af Lydtildinfest.dk

Respuesta de Lydtildinfest
Fantastisk service! Lejer helt klart derfra igen!

Respuesta de Lydtildinfest
Vi lejede lys/lyd og is hos kristian, som hurtigt kom og sat det hele op og gav os en nem instruktion i hvordan det hele fungerer. Alt virkede som det skulle og skabte gode rammer til festen. Vi har intet at klage over!!
Vi lejer helt sikkert igen.

Respuesta de Lydtildinfest
Det er anden gang jeg bruger Lydtildinfest og det fungerer bare!
Bookede soundboks og lys/røg efter rådgivning fra Kristian i forhold til teltets størrelse og antal gæster. Hentning og aflevering af udstyr var meget fleksibelt og udstyret virkede som det skulle.
Fair priser og god service - jeg vender helt sikkert tilbage.

Respuesta de Lydtildinfest
Skulle bruge en Soundboks til min brors polterabend. Kristian leverede og afhentede til aftalte tidspunkt. Jeg har intet at brokke mig over.

Respuesta de Lydtildinfest
Jeg benyttede lyd til din fest, til at holde mit studentergilde. Jeg oplevede at udstyrede levede fuldstændig op til mine forventninger, og at afhentningen forløb perfekt.
En kæmpe anbefaling herfra.

Respuesta de Lydtildinfest
Nemt at bestille. God betjening og fint med aflevering og afhentning.
Rimelig pris og god instruktion i betjening.
Bestemt ikke sidste gang vi har lejet hos dem.

Respuesta de Lydtildinfest
Hurtig og nem afhentning. Alt virkede som det skulle. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal holde fest igen 😊

Respuesta de Lydtildinfest
Fantastisk service og den soundboks som jeg lejede virkede ubeklageligt. Meget fleksibel på afhenting som var lækkert da jeg kom fra København.
Kan klart anbefale Lydtildinfest til alle andre :)

Respuesta de Lydtildinfest
Super service og kan give min varmeste anbefaling

Super udlejningsfirma!
Skulle leje en Soundboks,
Der var hurtig responstid, og super service.
Kan varmt anbefale at benytte dette firma til udlejning.

Respuesta de Lydtildinfest
Super service og godt gear. Meget Flexible ift. Afhentning.
Kan varmt anbefales

Respuesta de Lydtildinfest
Meget prof udstyr, fair pris, god vejledning og fleksibilitet omkring afhentning og aflevering ...
Kan helt klart anbefale at du lejer dine ting her ...

Respuesta de Lydtildinfest
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.