La empresa ha respondido
LYKKESHOLM. nu Er et rent slaraffenland med guf til dig selv og boligen. Så snyd ikke dig selv for en god købsoplevelse og samtidig spare penge på dejlige mærker vi alle synes om. Meget kvik leve... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtige gode 4 liters glas til diverse syltning m.m. Til en Rigtig god pris. Lynhurtig levering/God service 👍
La empresa ha respondido
Bestilte mange små ting, som kom så fint pakket ind. En enkelt var forkert, den blev hurtigt ombyttet, så alt er perfekt. Super service 😁
La empresa ha respondido
I Manderup lige udenfor Slangerup by ligger der en gård, som hedder Lykkesholm. Her bor en familie bestående af Monica og Anders og deres 4 drenge, som er født i 2009, 2014, 2018 og 2022. Lykkesholm er Anders’ barndomshjem og ligger for enden af grusvejen på Manderupvej 2, 3550 Slangerup. På den gamle gård, er der en stor aktivitet. Vi er i gang med at sætte vores præg på gården efter mange års malkeproduktion. I 2019 åbnede vi den lille gårdbutik i en af de gamle bygninger. Ved siden af den lille gårdbutik har vi også webshoppen www.LYKKESHOLM.nu, hvor alle varer også kan købes fra. Om du handler online eller i vores gårdbutik er vores ønske, at forkæle kunderne med lækre varer til gode priser - både til hus, have og mave🥰 Inspirere dig til en værtindegave eller gavekurve. Når du handler i vores gårdbutik tilbyder vi at vi laver kurven i samarbejde, så vi får bragt det personlige element helt ind i gaven❤️ Men hvad sker der på Lykkesholm? ❤️Monica og Anders driver et landbrug på ca 100 hektar. Vi dyrker en kornproduktion som blandt andet består af raps og hvede. ❤️Vi har en ansat på Anders værksted til reparation af diverse maskiner, som bruges i vores produktion. Vi laver også reparationer af andre maskiner for de lokale, hvor maskineriet driller dem. ❤️Vi laver hø og wrap, som sælges fra vores gårdbutik. ❤️Vi har et stort udvalg af brugskunst, delikatesser, kaffe/te. Forskellige leverandører med skønne varer Vores hovedleverandør er Chic Antique, som er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Firmaet er dansk og etableret i 2005. Vi har også forhandling af andre skønne mærker, fx. La Vida, GreenGate, Ib Laursen, Bloomingville, Deko Florale, Fondaco, Speedtsberg, Ib Laursen, Midtfyns Bryghus, Brink Nordic, Nybro Frugtplantage, Trøfleriet i Thy, HAUPT, Karamelleriet, Carstensens Tehandel og Kama kaffe etc. Søger du noget specifikt, så tag gerne fat i os, så kan vi undersøge muligheden for at skaffe det til dig - og naturligvis til en konkurrencedygtig pris😀 Vi glæder os til at hilse på dig i gårdbutikken eller få lov at pakke din webordre🌸 Kærlige hilsner Monica & Anders
Manderupvej 2, 3550, Slangerup, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nem og overskueligt . Tvivlsspørgsmål blev hurtig besvaret . Super sikkert indpakning til forsendelse.

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
Bestilte mange små ting, som kom så fint pakket ind.
En enkelt var forkert, den blev hurtigt ombyttet, så alt er perfekt.
Super service 😁

Altid hurtigt levering.
Super lækker chokolade og romkugler.
Og lækker håndsæbe

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
Hurtig levering. Pakken kom dagen efter jeg havde bestilt. Varene var perfekte.
Rigtig god oplevelse!

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
Lækre chokolader til en favorabel pris p.g.a. kort udløbstid. Leveret på ganske kort tid. så alt i alt en god oplevelse.

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
Super glad for mit køb købte først 6 glaskrukker med låg til slikbar til konfirmation bestilte så 6 mere efter modtagelse super flotte krukker perfekt indpakning og super hurtig levering vil klart anbefale dem. 5 stjerner herfra ❤️

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
Det er nogle fine flagranker, jeg modtog. De ser nøjagtigt ud som på billederne.
Der var hurtig levering.

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
Stort udvalg i skønne sager
Fine priser
Hurtig og sikker forsendelse.
Jeg kommer igen 🌟

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
Meget venlig og imødekommende betjening.
Fine varer til en god pris

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
God information inden levering og levering til tiden som oplyst. God feedback fra virksomheden i forbindelse med bestilling 👍

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
Meget hurtig levering og fine varer. Køber helt sikkert igen :-)

Respuesta de LYKKESHOLM.nu
Más información sobre otros tipos de reseñas.