Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

LYKKESHOLM. nu Er et rent slaraffenland med guf til dig selv og boligen. Så snyd ikke dig selv for en god købsoplevelse og samtidig spare penge på dejlige mærker vi alle synes om. Meget kvik leve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtige gode 4 liters glas til diverse syltning m.m. Til en Rigtig god pris. Lynhurtig levering/God service 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte mange små ting, som kom så fint pakket ind. En enkelt var forkert, den blev hurtigt ombyttet, så alt er perfekt. Super service 😁

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

I Manderup lige udenfor Slangerup by ligger der en gård, som hedder Lykkesholm. Her bor en familie bestående af Monica og Anders og deres 4 drenge, som er født i 2009, 2014, 2018 og 2022. Lykkesholm er Anders’ barndomshjem og ligger for enden af grusvejen på Manderupvej 2, 3550 Slangerup. På den gamle gård, er der en stor aktivitet. Vi er i gang med at sætte vores præg på gården efter mange års malkeproduktion. I 2019 åbnede vi den lille gårdbutik i en af de gamle bygninger. Ved siden af den lille gårdbutik har vi også webshoppen www.LYKKESHOLM.nu, hvor alle varer også kan købes fra. Om du handler online eller i vores gårdbutik er vores ønske, at forkæle kunderne med lækre varer til gode priser - både til hus, have og mave🥰 Inspirere dig til en værtindegave eller gavekurve. Når du handler i vores gårdbutik tilbyder vi at vi laver kurven i samarbejde, så vi får bragt det personlige element helt ind i gaven❤️ Men hvad sker der på Lykkesholm? ❤️Monica og Anders driver et landbrug på ca 100 hektar. Vi dyrker en kornproduktion som blandt andet består af raps og hvede. ❤️Vi har en ansat på Anders værksted til reparation af diverse maskiner, som bruges i vores produktion. Vi laver også reparationer af andre maskiner for de lokale, hvor maskineriet driller dem. ❤️Vi laver hø og wrap, som sælges fra vores gårdbutik. ❤️Vi har et stort udvalg af brugskunst, delikatesser, kaffe/te. Forskellige leverandører med skønne varer Vores hovedleverandør er Chic Antique, som er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Firmaet er dansk og etableret i 2005. Vi har også forhandling af andre skønne mærker, fx. La Vida, GreenGate, Ib Laursen, Bloomingville, Deko Florale, Fondaco, Speedtsberg, Ib Laursen, Midtfyns Bryghus, Brink Nordic, Nybro Frugtplantage, Trøfleriet i Thy, HAUPT, Karamelleriet, Carstensens Tehandel og Kama kaffe etc. Søger du noget specifikt, så tag gerne fat i os, så kan vi undersøge muligheden for at skaffe det til dig - og naturligvis til en konkurrencedygtig pris😀 Vi glæder os til at hilse på dig i gårdbutikken eller få lov at pakke din webordre🌸 Kærlige hilsner Monica & Anders

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Nem og overskueligt

Nem og overskueligt . Tvivlsspørgsmål blev hurtig besvaret . Super sikkert indpakning til forsendelse.

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Jeg er glad for, at læse du har haft en god oplevelse med at handle hos os - samt en tilfredshed med vores indpakning af din ordre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte mange små ting, som kom så fint pakket ind.
En enkelt var forkert, den blev hurtigt ombyttet, så alt er perfekt.

Super service 😁

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding - og feedback på min service.

Jeg håber du får stor glæde af dit køb.

Altid hurtigt levering.

Altid hurtigt levering.
Super lækker chokolade og romkugler.
Og lækker håndsæbe

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for din varme anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du vender tilbage som kunde og lader mig forkæle med lækre og hyggelige varer.

Tak for din tid til denne anmeldelse.

Super tilfreds

Samt varen svarede til det jeg ønskede

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Dejligt at du har været tilfreds med dit produkt og at være kunde hos mig.

Tak for din tid til en anmeldelse her.

Hilsen Monica ejer af LYKKESHOLM.nu

Fin hjerteskjuler

God service og hurtig levering

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du er glad for dit køb.

Jeg er taknemmelig for din opmærksomhed på min service.

Hilsen Monica - ejer af www.LYKKESHOLM.NU

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtige gode 4 liters glas til diverse…

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med dit køb og min håndtering af din ordre.

Tak for din feedback her på TrustPilot.

Hilsen Monica ejer af LYKKESHOLM.NU

Hurtig levering fine varer

Hurtig levering fine varer

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for din tid til at skrive en anmeldelse her. Jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.NU

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Pakken kom dagen efter jeg havde bestilt. Varene var perfekte.
Rigtig god oplevelse!

7 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med dit køb, samt min håndtering af din ordre.

Tak for at tage dig tid til, at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.

Hilsen Monica Lykkesholm.nu

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig levering og…

Meget hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

1 de mayo de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos os.

Monica ejer af LYKKESHOLM.NU

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre chokolader til en favorabel pris…

Lækre chokolader til en favorabel pris p.g.a. kort udløbstid. Leveret på ganske kort tid. så alt i alt en god oplevelse.

30 de abril de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med min leveringstid af din ordre.
Jeg håber du får skabt en hyggelig stund med lækkerierne fra vores stop madspild kategori.

Monica ejer af www.LYKKESHOLM.NU

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super glad for mit køb købte først 6…

Super glad for mit køb købte først 6 glaskrukker med låg til slikbar til konfirmation bestilte så 6 mere efter modtagelse super flotte krukker perfekt indpakning og super hurtig levering vil klart anbefale dem. 5 stjerner herfra ❤️

30 de abril de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med at handle hos mig og du har haft glæde af dit køb.
Jeg håber i havde en dejlig konfirmation.

Tak for din tid til at skrive en anmeldelse her.

Hilsen Monica LYKKESHOLM.NU

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er nogle fine flagranker

Det er nogle fine flagranker, jeg modtog. De ser nøjagtigt ud som på billederne.

Der var hurtig levering.

29 de abril de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du er tilfreds med dit køb hos os.

Tak for at tage dig tid til, at skrive en anmeldelse her.

Monica - Ejer af LYKKESHOLM.nu

nemt og overskueligt

God hjemmeside, logisk, hurtig afsendelse, produkter super.

22 de abril de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på dit køb hos os. Vi håber, at du får hyggelige stunder med dit køb.

Som e handel skal være!

Stort udvalg i skønne sager
Fine priser
Hurtig og sikker forsendelse.

Jeg kommer igen 🌟

29 de abril de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tildeling af 5 stjerner af din oplevelse med at handle her hos os.

Jeg vil glæder mig til at pakke en ny ordre med hyggelige ting til dig, som kan skabe hygge og glæde hos dig.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ingen beskrivelse

Ingen beskrivelse. 4 Stjerner må være nok

1 de abril de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Jeg er glad for at læse, at der ikke har været nogen kommentarer til din ordre - det læser jeg som, at din køb var helt som forventet.

Tak for din tid til en anmeldelse her.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig og imødekommende…

Meget venlig og imødekommende betjening.
Fine varer til en god pris

29 de marzo de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for at dele din oplevelse med at handle med os.

Jeg håber du får stor glæde med dit køb hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God information inden levering og…

God information inden levering og levering til tiden som oplyst. God feedback fra virksomheden i forbindelse med bestilling 👍

4 de abril de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse her. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med informationen undervejs.

Jeg håber du får stor glæde af dit køb.

Monica - ejer af www.LYKKESHOLM.nu

Super hurtig som altid

Super hurtig som altid - fra bestilling til levering

31 de marzo de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du er tilfreds med at handle hos os igen.

Tak for din tillid til at handle hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig levering og fine varer

Meget hurtig levering og fine varer. Køber helt sikkert igen :-)

31 de marzo de 2026

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på din handel hos os.

Jeg vil glæde mig til at få mulighed for at pakke en ny ordre til dig.

Monica - ejer af LYKKESHOLM.NU

Respuesta de LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Tak for din tid til at skrive en anmeldelse her.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.