Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette er svindel! Etter å ha skrevet flere mailer siden starten av juni og ringt i åpningtiden la jeg inn en anmeldelse her på Truspilot. DA fikk jeg svar om å kontakte kundeservice. Problemet er b... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle ha utelys-slynger i hagen. Hadde noen absolutte krav, men fant ikke hva jeg ville ha andre steder. Og selgerne jeg var i kontakt med andre steder hadde ikke nok kompetanse. Gjennom telefonkonta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første gang jeg har kjøpt varer fra Lysman, det blir i alle fall ikke siste. Pga. uklar beskrivelse av noen led-sensorpærer presterte jeg å bestille feil type, som ikke fungerte i mine armaturer. Selv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynrask levering og veldig fornøyd med produktet. De får også pluss for at de oversiktlig og fint kom opp med produkter som passet til det jeg kjøpte (ekstra pærer og oppheng), så man vet hva som er k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación
  2. Vivero
  3. Diseñador de interiores

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bestill alle typer av lamper, lyspærer & belysning på nettet. Vi har bare de beste leverandørene. ✓Størst på lamper ✓Lave priser ✓Rask levering

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,7

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ryddig opplevelse

Oversiktlig, pen, ryddig, rask og lojal service. Lysrørene ligger godt beskyttet i en robust emballasje. Opplever generelt at her er en selger som bryr seg på kundetilfredsstillelse.

25 de octubre de 2024

Varen kommer ikkje.

Varen kommer ikkje

16 de octubre de 2024

Respuesta de Lysman

Hei, ta kontakt med vår kundeservice. Oppgi bestillingsnummer. Dersom varene er sendt fra oss kan vi hjelpe deg med sporing eller ny pakke.

Anbefales

Anbefales! Bra priser, rask levering og rask support. Da jeg fikk et produkt med en liten produksjonsfeil sendt de et nytt produkt med en gang - håndtert raskt og enkelt!

25 de septiembre de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte og fikk ikke noen…

Bestilte og fikk ikke noen oppdateringer etter ordrebekreftelsen, så jeg prøvde å ringe 3 ulike ganger, uten å få svar. Til slutt sendte jeg mail, og de sa det hadde skjedd en teknisk feil. Fikk ingen kompensasjon

19 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Lysman

Hei, vet ikke om dete handler om vare som ikke var på lager eller annet teknisk problem, men ta kontakt igjen med vår kundeservice dersom det forsatt er noe som ikke er løst

Hilsen Lysman

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hei sist leveranses opplevelse

Hei sist leveranses opplevelse. De pærene med E14 sokkel svarte ikke til forventning. De skulle være dimbar men sluknet når jeg dimmet ned. Var veldig fornøyd med de med E27 sokkel som ikke er dimmbare.

26 de agosto de 2024

Respuesta de Lysman

Hei, ta kontakt med vår kundeservice for hjelp. Selvom pærene er dimbare krever det at selve dimmeren klarer LED.

Hilsen Lysman

Ingen varer mottatt

Jeg fikk ikke varene, og heller ingen informasjon.

24 de abril de 2024

Respuesta de Lysman

Hei, det skal være informert om lagerstatus på din bestilling. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice så får du hjelp med detaljer om din bestilling

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.