Lytse Boef Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze hebben een kraamkado voor mij rechtstreeks verstuurd naar het gezin waar het kindje geboren was. Namens mij is er zelfs een kaartje toegevoegd, (die ze ook in hun collectie hebben) met door ons... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijna mijn hele baby-uitzet gekocht bij Lytse Boef en ik ben echt ontzettend tevreden! 😊 Vanaf het eerste moment werd ik super goed geholpen. Op al mijn vragen kreeg ik snel en duidelijk antwoord... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Wij begrijpen als geen ander dat de kleine boefjes in jouw leven alleen het beste verdienen. Daarom bieden wij duurzame en prachtige items aan, variërend van kleding en speelgoed tot diverse accessoires. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en stijl, omdat we geloven dat jouw kleintjes alleen het allerbeste verdienen. We besteden ook nog eens extra aandacht om jou een eerlijke prijzen aan te kunnen bieden!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super ondernemer!

Ik heb een stokke newborn hoes besteld. Het stofje wat ik graag wilde stond er niet bij op de website, na een berichtje heeft ze deze er direct bijgezet. Kwaliteit lijkt super, wij zijn er blij mee! Bestelling is snel geleverd door haar zelf.

13 de agosto de 2026

Aanrader!

Kleine ondernemer. Ik bestelde babykleertjes en een prachtig, kleurrijk, zelfgemaakt speenkoord en bijtring. Deze webshop zal ik onthouden!

6 de julio de 2026

Een orgineel kraamcadeau!

Compleet geboortepakket geleverd op basis van een geboortekaartje. Ik was blij verrast. Kwaliteit is top. Volgende keer bestel ik zeker weer!

9 de julio de 2026

Respuesta de Lytse Boef

Hoi Jannine! Ontzettend lief dat je de tijd hebt genomen voor een recensie, wordt gewaardeerd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service! Kraamkado rechtstreeks verzenden incl. handgeschreven kaart van ons.

Namens mij is er zelfs een kaartje toegevoegd, (die ze ook in hun collectie hebben) met door ons handgeschreven tekst, die ik via foto had aangeleverd. Zo werd het kado nog persoonlijker.
Ben overigens blij met de ruime keuze baby musthaves van neutraal tot vrolijke kleurtjes, die zelf ontworpen en gemaakt zijn. Ze hebben daardoor vrij unieke artikelen. Echt een aanrader!

9 de julio de 2026

Hoi Karen & An,
Leuk dat ik hem toch persoonlijk kon maken ondanks dat ik het rechtstreeks naar de kersverse ouders stuurde. Kleine moeite om de handgeschreven tekst op het kaartje te printen.

Wellicht ga ik dit standaard aanbieden op de website! :-)

Super!

Super ervaring mee, prachtige spullen en fijn en snel contact over gepersonaliseerde opties!

7 de julio de 2026

Respuesta de Lytse Boef

Hoi Dimara, lief dat je een recensie hebt achter gelaten! En bedankt dat je mij vertrouwde om je custom hoeslakens te maken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijk, betrouwbaar en bijzondere producten

Ik ben absoluut enthousiast over Lytse Boef! De babyspullen zijn uniek en je merkt dat alles met veel liefde is uitgezocht. Eindelijk eens producten die je niet overal ziet. Vooral de klantenservice wil ik benadrukken – super vriendelijk, behulpzaam en vooral ontzettend snel in reageren. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen en kan Lytse Boef van harte aanbevelen!

3 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Lytse Boef

Hoi Maria! Lief dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Hopelijk zijn de kraamcadeautjes goed bevallen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo wordt elke kinder en babykamer een feestje!

Wat een prachtige spullen maak/verkoop je! Hele mooie kleuren en printjes, weer eens wat anders dan sad beige. De hoes moest nog gemaakt worden. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces.
Toen het pakketje binnen kwam zaten er zelfs leuke cadeautjes in! 😍

28 de mayo de 2026

Respuesta de Lytse Boef

Hoi hoi! Wat een ontzettende lieve recensie, ik zie zelfs dat je sinds deze recensie alweer opnieuw besteld hebt! Ik voel me vereerd :-)

Top!!

Snelle verzending, mooie artikelen én extra leuk verpakt met leuke kaartjes erbij. Echt even dat beetje extra wat je bij een ander niet krijgt.

28 de mayo de 2026

Respuesta de Lytse Boef

Ontzettend bedankt voor je reactie! En het doet mij goed om te horen dat mijn extra efforts om het een echte ervaring te maken, ook goed ontvangen wordt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De wieghoes is een prachtige stof

De wieghoes is een prachtige stof, voelt zo prettig! En het werd zo snel bezorgd met vrolijke kaartjes er nog bij ook. Ik ga zeker nog meer bestellen!

27 de mayo de 2026

Respuesta de Lytse Boef

Hoi Kelly! Je had ook precies de laatste van mijn favoriete stof ooit gekocht! Goede smaak ;-) Jammer dat deze stof niet meer in te kopen valt, maar ik ben blij dat hij nog bij jou terecht is gekomen!

super ervaring!

Super fijne communicatie! Hele snelle levering en goede kwaliteit producten! écht super!

27 de mayo de 2026

Respuesta de Lytse Boef

Hoi Brechtje, bedankt voor je recensie én jouw communicatie omtrent het speendoekje! Wordt gewaardeerd!! :-)

Super service

Mooie spulletjes, scherpe prijzen en snel in huis!
Zelfs een extra cadeautje gekregen, vaste klant waardering ;) superlief!

18 de abril de 2026

Respuesta de Lytse Boef

Sommige namen herken je wel als je al jaren geleden bij ons voor het eerst bestelde! Lief dat je ons nog vertrouwd voor je baby essentials :-)

8 consejos para escribir buenas reseñas.