Michael Andersen Biler Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1000 tak for den flotte service til vores datter. Vi vil gerne takke for den fantastiske handel, vi har lavet med Berit og Michael Andersen hos Andersen Biler. Bilen stod klar som aftalt –... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

OPDATERET: Michael har ringet d.d. : vi er kommet frem til en fælles forståelse vedr. vores tidligere henvendelse (r). Efter hans personlige henvendelse vil jeg finde en dag for at se på nogle bilern... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service fra start til slut! Både Michael og Berit gør en kæmpe indsats for, at man føler sig tryg og godt behandlet hele vejen igennem processen. De er imødekommende, professionelle og al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man er fast kunde hos MA Biler, føler man sig som en ven af huset og bliver behandlet sådan. Man bliver mødt med tillid og åbenhed, så der er aldrig nogen ubehagelige overraskelser, når man hente... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Michael Andersen…

Jeg kan varmt anbefale Michael Andersen Biler. Jeg har haft min bil til reparation her, og servicen var helt i top fra start til slut. Michael og hans team er både professionelle, imødekommende og meget hjælpsomme.

30 de septiembre de 2025

Hej Patricia

Mange tak for din fine anmeldelse.

Kan klart anbefales

Rigtig god oplevelse hos Michael Andersens Biler. Super service, venlig betjening og ærlige råd. Kan klart anbefales.

18 de junio de 2025

Hej Natascha

Mange tak for din fine anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service fra start til slut!

Fantastisk service fra start til slut!
Både Michael og Berit gør en kæmpe indsats for, at man føler sig tryg og godt behandlet hele vejen igennem processen. De er imødekommende, professionelle og altid klar til at svare på spørgsmål – også de små detaljer, der betyder noget, når man køber bil.
Man mærker virkelig, at de går op i at levere kvalitet og skabe en god oplevelse for kunden. Jeg kan varmt anbefale Michael Andersen Biler, og jeg vender helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal handle bil.

1 de agosto de 2025

Hej Signe
Tak for de fine ord. Det har været en fornøjelse, at handle med dig.

Altid hjælpsom og venlig

Altid hjælpsom og venlig, har kun haft positive oplevelser hos Michael og Teamet
Vil jeg handle bil med Michael igen … 100 %
Hilsen Jane Bruun

18 de julio de 2025

Hej Jane

Tusind tak for din fine anmeldelse & god sommer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har kun godt at sige om Michael…

Vi har kun godt at sige om Michael Andersen . Alle aftaler har været overholdt
Vi vil helt klart handle bil med ham en anden gang

1 de julio de 2025

Hej Karsten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Kom uanmeldt med dækproblem, tabte luft på baghjul, hvilket er et problem med campingvogn. Løst på under en time. Tak. Så blev ferie reddet. Mvh Jesper

17 de junio de 2025

Hej Jesper

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lappet dæk hos Michael…

Jeg har fået lappet dæk hos Michael Andersen. Jeg fik et stort søm I dækket. I en travl hverdag var Michael så fleksibel og hjælpsom at vi straks fik hjælp til at få styr på dækket. Det blev lappet og allerede om morgenen kl. 08.00 kunne jeg hente bilen.

Super professionel service. Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 de junio de 2025

Hej Serhat

Min nye bedste ven 😊

Havde bil til syn - dumpede, sku’ ha’ nye bremser og omsyn, blev anbefalet undervognsbehandling. Jeg gik til Michael Andersen, han skiftede bremser og fik omsynet bilen på 5t 👍 Fik gratis lånebil , masser af smil og go’ stemning og en ABSOLUT spiselig regning - han er min nye bedste ven ❤️

18 de junio de 2025

Hej Bibi

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt Michael Andersen Biler…

Jeg har brugt Michael Andersen Biler både til køb af bil samt deres værksted. Det har været en god og hurtig process med høj service. Kan kun anbefales

25 de julio de 2024

Hej Frederik

Super god service

Super god service. Meget imødekommende og hjælpsom. Jeg kan klart anbefale at kigge her forbi👌

13 de mayo de 2025

Hej Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget meget positivt besøg hos Michael…

Meget meget positivt besøg hos Michael Andersen Biler.
Min firmabil skulle ordnes akut og der var stor forståelse for min situation. Det virkede til, at Michael ‘smed hvad han havde i hænderne’ for at jeg kunne komme videre. Inden selve arbejdet fik jeg en meget tydelig forklaring på hvad arbejdet krævede og en ca pris, som holdt da der skulle afregnes. Meget reel og ‘ordentlig’!

Rigtig god oplevelse - og jeg kan kun anbefale Michael Andersen Biler til alle der har en bil det skal fikses.

25 de marzo de 2025

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Jeg er 18 år og har lige købt min første bil. Michael og hans team vurderede bremserne skulle skiftes, så de tog en snak med mig, hvor jeg takkede ja til den pris han gav mig.

Meget høfligt og venligt personale, alt fra dem på kontoret, til dem der står og laver på bilerne.

hvis man kunne give dem 10 stjerner, havde jeg gjort det. Stor anbefaling herfra!

20 de marzo de 2025

Hej Emil

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu en fed oplevelse og få en…

Endnu en fed oplevelse og få en ufattelig velkørende bil efter eftersyn, småreparationer og skiftet til sommer dæk. Det er bare en fornøjelse!

10 de marzo de 2025

Bedste forhandler/værksted virkelig…

Bedste forhandler/værksted virkelig flink og imødekommende meget fleksibel og billig du for ikke en bedre service end hos Michael Andersen

20 de febrero de 2025

Hej Lars

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en hyundai I 20 den er jeg…

Jeg købte en hyundai I 20 den er jeg meget tilfreds med det tog lidt længere tid med klargøring grundet lukkedage men det var hele ventetiden værd jeg kan varmt anbefale Michael Andersen biler 👍

6 de enero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god stemning og smil på…

Altid god stemning og smil på værkstedet, bilen endnu engang serviceret og repareret til en fair pris.

16 de diciembre de 2024

Hej Mikael

Varm anbefaling

Altid god stemning og hjælp at finde hos Michael når det brænder på👍

29 de enero de 2025

Hej Mads

Seriøs bilhandler.

Fra start til slut, har hele forløbet hos Michael Andersen Biler, været en ualmindelig god oplevelse.

28 de enero de 2025

Super service.

Var til service med min Seat, som jeg købte af Michael Andersen for et år siden. Lånebil stod klar, og bilen fik lavet service som aftalt. Super godt værksted med altid godt humør.

7 de enero de 2025

Hej Martin

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.