Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10 ud af 10 stjerner. Jeg fik Nordsjællands Bilhus i Helsinge anbefalet af en bekendt. Jeg kom en morgen for at få en pris på at få lavet nogle ting på bilen. Bilen kom til med det samme, og allerede... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har august 2019 startet hjulopbevaring hos Nordsjællands Bilhus som del af Falck abonnement. Bestiller skift til vinterhjul i starten af december. Da jeg kommer til aftalen torsdag 12/12 konstat... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles
  2. Concesionario de autos
  3. Tienda de neumáticos

Escrito por la empresa

Hos Nordsjællands Bilhus håndterer vi stort set alt indenfor bilbranchen i vores tre afdelinger. Vi udfører bl.a. Rådgivning om køb, salg, leasing og finansiering, ligesom vi servicerer og reparerer alle bilmærker. Er uheldet ude håndterer vi samme med over 400 andre skader om året også din forsikringsskade, og du får altid en lånebil med ved skade.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,8

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opfølgning på tidligere dårlig…

Opfølgning på tidligere dårlig anmeldelse fra starten af juni 2026.
Jeg glemte at skrive, at vi havde købt nye dæk hos NSBH, da de borede boltene ud, og denne udboring af bolte kostede os over 4000 kr.. En uge senere kørte vi til Berlin i bilen, og på autobanen dertil rystede bilen helt vildt, når man kørte over 100 km. Da vi kom hjem, fik jeg bilen undersøgt på et andet værksted. Det viste sig, at NSBH havde afbalanceret alle 4 dæk helt vanvittigt, åbenbart modsat af, hvordan de skulle have været afbalanceret. Dette kostede os yderligere ca. 1700 kr. Tænk at et værksted ikke engang kan finde ud af at afbalancere dæk. Kan kun gentage, hold jer fra NSBH, de har været os et dyrt og besværligt bekendtskab.

Svar:
Grunden til, at min ægtefælle og jeg har indgivet hver sin anmeldelse er, at det drejer sig om 2 forskellige biler, som vi har haft dårlige oplevelser med.
Jeg har ikke skrevet, at der ikke var rysten før turen til Berlin. Inden denne tur havde vi ikke kørt mere end 80 km/timen og ikke på motorvej, og der kunne man godt mærke noget rysten, men jeg regnede med, at det gik over af sig selv. Det blev først rigtig markant, når farten blev højere. Havde ikke drømt om, at et værksted kunne afbalancere alle 4 dæk så forkert, selv om I har en maskine til det. Det kommer nok snarere an på operatøren. Et eller andet har I jo gjort galt, siden bilen opførte sig sådan. Det er så blevet afhjulpet af vores værksted.
Vores værksted forsøgte onsdag den 1. juli at ringe til jer og pænt forklare, hvad problemet var. Han blev mødt med et meget afvisende holdning, for I ”havde ikke gjort noget som helst forkert”.
I kunne bare have indrømmet, at det var en fejl, jeg har jo ikke bedt om refusion af værkstedsregningen fra det andet værksted og har ingen interesse i at betale godt 1700 kr. for en ekstra afbalancering.
Jeg har indsendt fakturaen fra vores værksted som dokumentation på de godt 1700 kr.

4 de junio de 2026

He Marianne.

Vi kan konstatere, at både du og din samlever har valgt at offentliggøre flere 1-stjernede anmeldelser om os.
Når der løbende fremsættes nye påstande, uden at vi samtidig modtager dokumentation eller får mulighed for at undersøge forholdene, kommer anmeldelserne desværre til at fremstå mere som en optrapning af en konflikt end som en saglig vurdering af et konkret værkstedsbesøg.

Du skriver nu, at vi skulle have afbalanceret alle fire hjul "helt vanvittigt" og ligefrem "modsat". Vi undrer os over den beskrivelse. Hjulafbalancering udføres ved hjælp af en afbalanceringsmaskine, som angiver præcis, hvor og hvor meget vægt der skal monteres. Der findes ikke en "modsat" måde at afbalancere hjul på.

Vi undrer os også over, at bilen efter sigende først gav problemer ved hastigheder over 100 km/t på den tyske motorvej på vej til Berlin. Hvis vibrationerne var så markante, som du beskriver, ville de normalt kunne konstateres, så snart bilen kørte motorvejshastighed – også inden den tyske motorvej.

Hvis et andet værksted har konstateret fejl ved vores arbejde, er du naturligvis meget velkommen til at sende os faktura og den tekniske dokumentation, der ligger til grund for vurderingen. Så foretager vi gerne en saglig gennemgang af sagen.

Vi tager naturligvis ansvar for fejl, hvis de kan dokumenteres. Det forudsætter dog, at vi får mulighed for at forholde os til dokumentationen.

Skoda octavia

Hej, et par dage siden havde vi købt en skoda octavia og hentede den idag fra nordsjaellands bilhus. Akif som solgt bilen til os var virkelige imødekommende. Jeg kan helt klart anbefale nordsjaellands bilhus og jeg er meget tilfreds med servicen.

11 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Oscar…

Jeg kan varmt anbefale Oscar biludlejning. Det hele fungerede upåklageligt og jeg fik flyttet uden problemer takket været firmaet. Næste gang jeg får behovet, vil jeg til enhver tid benytte jeres service, tak!

2 de marzo de 2026

Svindel gennem HejOscar biludlejning

Har booket bil med ekstra kilometer og udenlandskørsel gennem hejoscar biludlejning, - deres Hørsholm afdeling som drives af Norsjællands bilhus A/S.

Besigtiger bilen mandag den 02.03.26. Bilen fremstår med nedslidt bagdæk og er beskidt på indvendig og udvendig.
klager mandag den 02.03.26 til medarbejder 1 på pladsen, som siger at hun ville orientere chef, ang bilen. Derudover ringer jeg til kundeservicen hos hejoscar – kl. 10.47, angående min bekymring vedr. bilen.
Kundeservicemedarbejder orienterer mig om at hun vil kontakte udlejer.

Skal afhente bil lørdag den 07.03.26, men ved fremmøde fremstår bilen på nedslidt bagdæk og er beskidt indvendig og udvendig. Jeg klager til medarbejder 2 på pladsen, som taler i tlf. med sin leder og fremsender billede af dæk og bil til sin leder, og de bliver enige om at jeg kan annullere og at jeg vil få penge retur, da de ikke har mulighed for at skifte dæk mv. på en lørdag, hvor jeg står og skal afsted på ferie.

Jeg booker tilsvarende bil hos afdelingen i Græsted den 07.03.2026. kl 8.51 som jeg afhenter ca. 40 min. efter.

Beløbet er på Kr. 11.204,34,-
Penge refunderet den 10.03.2026 kl. 09.02,
men beløbet bliver hævet igen den
10.03.2026 kl. 09.11????

Mandag den 16.03.2026 talt med hejoscars kundeservice, men de vil intet gøre andet en at sige jeg skal ringe til Niels Jørgen hos Nordsjælland bilhus, da de påstår at de indenfor 10 min. Efter at jeg havde annulleret reservationen havde kontrolleret bilen, og at den mekanisk var i orden, men korrekt ikke fremstod rengjort iflg. Hejoscars kundeservice. Hvorfor ringer de så ikke til mig og orienterer mig om dette?

Sjovt nok hverken modtager eller returnerer Niels Jørgen mit opkald.

Hejoscar undeskylder sig med at de blot er en hjemmeside som deres leverandører kan benyttet, og derfor ikke kan gøre yderligere.

16 de marzo de 2026

10 ud af 10 stjerner.

10 ud af 10 stjerner.
Jeg fik Nordsjællands Bilhus i Helsinge anbefalet af en bekendt. Jeg kom en morgen for at få en pris på at få lavet nogle ting på bilen. Bilen kom til med det samme, og allerede inden for 30 minutter havde jeg deres vurdering. De var meget transparente og tillidsvækkende, og da en reservedel viste sig at være billigere, blev min pris også sat ned. Helt ekstraordinær service fra Mille og mekanikerne. Jeg har aldrig oplevet højere service noget andet sted. Mine varmeste anbefalinger.

27 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positiv glad og imødekommende Rigtig god mavefornemmelse

Kørte forbi Nordsjællands bilhus og så de mange biler og tænkte der må jeg ind og se udvalget gik indenfor hold da op super smilende og imødekommende både salgsteam og værksteds personale og Det gør bare at jeg får en Dejlig fornemmelse at blive set og hørt fik en Dejlig snak og gik derfra med et smil bestemt et sted jeg vil handle bil når jeg skal skifte

5 de febrero de 2026

Hej René

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi arbejder hver dag på at skabe de bedst mulige rammer for vores kunder, og du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en bilsnak.

★★★★★ En helt igennem fantastisk og tryg oplevelse hos Nordsjællands Bilhus

Jeg købte i går en Audi A4, som jeg længe har været på udkig efter, og fandt endelig min drømmebil hos Nordsjællands Bilhus. På trods af store dynger sne drog jeg afsted og blev mødt af de sødeste, mest passionerede og imødekommende mennesker.

Bilen stod naturligt dækket af sne udenfor, men det var intet problem. Jeg blev tilbudt en lækker kop kaffe, mens bilen blev gjort klar. Akif sørgede personligt for, at bilen var helt prøveklar, inden jeg skulle ud at køre, og alt var præcis, som det skulle være.

Noget af det, der virkelig gjorde indtryk, var den enorme forståelse for mine behov og den fulde gennemsigtighed i hele processen. Det er en brugt bil og de var bundærlige omkring bilens stand. Jeg ønskede at se bilen nedefra, og det var heller ikke noget problem. Deres mekanikere tog bilen ind med det samme og tog mig med ind på værkstedet, hvor vi gennemgik bilen sammen. De var utroligt søde og dygtige til at forklare alt det tekniske, jeg ikke selv forstod, på en måde der skabte tryghed for mig.

Der er ingen tvivl om, at Niels Jørgen og Akif som er sælgerne, har en fantastisk dynamik. Trods vejret, var stemningen høj, jordnær og ægte. Noget jeg sjældent oplever i bilhuse. Jeg følte mig så tryg gennem hele forløbet, at jeg endte med at købe bilen med det samme.

Det her var en kæmpe oplevelse. Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde hele huset fået dem. Tusind tak for en ærlig, professionel og ekstremt tryg handel. Jeg er så glad for mit køb og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg kommer her.

De varmeste anbefalinger herfra.
Mvh.
Peter

5 de febrero de 2026

Hej Peter,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi prøver hver eneste dag at skabe de bedste rammer for vores kunder og ansatte, og gør en ihærdig indsat for, at det skal være en god, ærlig og reel oplevelse at komme hos os.

Vi er privatejet, så vi må heldigvis selv bestemme, hvor meget tid vi bruger på vores kunder, og det giver os den tid der skal til for at skabe gode og hyggelige rammer.

Heldigvis oplever vi, at rigtig mange af vores kunder kommer igen og igen, og vi håber naturligvis også, at du har lyst til at komme igen - både til en kop kaffe, en bilsnak eller når din fine Audi en dag skal skiftes ud.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nordsjælland Bilhus A/S står for Oscar…

Nordsjælland Bilhus A/S står for Oscar biludlejning i Hørsholm (som er ubemandet).

Jeg lejede en flyttebil af dem og skulle flytte nogle ting til min søster. Der var en gammel haveparasol der ikke skulle med og som jeg derfor kørte ind og afleverede på genbrugspladsen lidt uden for Kokkedal.

Nu, et måned senere har Nordsjælland Bilhus A/S sendt mig en faktura og trukket fra mit kort, et beløb på kr. 586,25 med henvisning til at jeg var 3 min. på denne genbrugsplads og afleverede en brugt og privat haveparasol der skulle smides ud - Hvad i alverden er dette for noget svineri!!!!!

To gange med nogle ugers mellemrum lejede jeg en flyttebil hos Oscar i Hørsholm (som er Nordsjællands Bilhus A/S) og begge gange stod jeg sammen med flere andre og ventede på de svarede deres telefon og begge gange sendte de først lejeaftale på dette tidspunkt, som jeg og andre så bare måtte "underskrive" på vores mobil telefoner, uden at kunne læse hvad vi faktisk underskrev. Dette kan kun være bevist handling fra deres side!

Oscar/Nordsjællands Bilhus hævder så bagefter, at der i denne omfattende lejeaftale står, at man ikke må køre denne udlejningsbil ind på en genbrugsplads, hvilket langt de fleste private borgere naturligvis ikke er klar over.

Jeg kan kun anbefale, at man ALDRIG køber, lejer eller på anden måde laver nogen form for forretnings med disse bondefangere, som ikke engang gider svare deres egen telefon!

Spørg bare de 5 som omkring årssliftet valgte at gå, efter at have ventet over 30 min. på at Oscar svarede deres telefon, så de kunne have fået udleveret bilnøgle i den elektroniske boks der er opsat i Hørsholm til dette, det gad de forståeligt ikke vente mere på! Jeg og en anden var mere eller mindre tvunget til at vente på at komme igennem til dem, da vi havde aftaler vi ikke kunne udskyde.

Opdatering jvf. Nordsjællands Bilhus kommentar, som på flere punkter er direkte løgn! Norfors/genbrugsstationen tager kr. 186,25 i gebyr, de 400 kr. er nogen som Nordsjællands Bilhus selv har pålagt. Og som jeg skriver, når Nordsjællands Bilhus A/S konsekvent først sender lejekontrakt, når man står og skal hente den lejede bil på den ubemande Oscar station i Hørsholm og modtager denne på ens mobiltelefon, kan du ikke læse noget som helst og er tvunget til at underskrive blindt!

Opdatering 2 feb 2026 som jeg takker Norfors for: Hej Allan
Vi sender en kreditnota til Oscar Biludlejning v/Nordsjællands Bilhus for én indkørsel på genbrugspladsen d. 29/12-2025 á kr. 149,- ekskl. moms. Administrationsgebyret må du selv afklare med dem.

Vi beklager din oplevelse. Da vi indførte ordningen for godt et år siden har vi oplyst Oscar Biludlejning om at de skal informere deres private kunder om mulighed for at søge fritagelse på genbrugspladsen. Denne information har de åbenbart ikke videregivet til dig.

Fremover når du lejer en varevogn (uanset fra hvilket selskab), så skal du blot huske at søge om fritagelse, når du afleverer privat affald på genbrugspladsen.
Du søger fritagelse i denne portal:
Du skal vælge årsag ”Lejebil” og uploade kopi af lejekontrakt.
Bemærk: Fritagelse skal søges indenfor en time efter indkørsel.

Erhvervsaffald
Telefon: 45 16 05 00 |
I/S Norfors | Savsvinget 2 | 2970 Hørsholm |

Opdatering efter jeres opdatering.

Jeg har ikke ændret noget, og jeg skriver opdateringer, som det tydeligt fremgår.

Jeg kan åbentlys ikke klage over noget jeg intet kender til. At jeg ca. et måned efter min leje kan se i fremsender og trækker 586,25 fra mit creditcard og I så skriver jeg ikke har gjort indsigelse, er jo åbentlys fordi jeg ikke er klar over det.

Jeg kan også se i nu har slettet jeres kommentar og trusler om advokat og politianmedelse af mig, hvilket jo også er en god ide, for I vil kun have spildt jeres penge på en ikke sag,

Jeg har som skrevet modtaget mail fra Norfors om, at de kredittere mit gebyr til dem og jeg forventer naturligvis dette bliver tilbageført til mit kreditkort.

30 de diciembre de 2025

Hej Allan,

Din anmeldelse er blevet ændret fire gange siden den oprindelige offentliggørelse. I takt med at indholdet er blevet ændret, har vi tilsvarende justeret vores svar for at forholde os korrekt og sagligt til de oplysninger og påstande, der på hvert tidspunkt har været fremsat.

For at skabe klarhed i sagen forholder vi os derfor nedenfor samlet og faktuelt til hændelsesforløbet.

Fakta i sagen:

Du har anvendt et gulpladekøretøj på en genbrugsstation uden at søge den krævede fritagelse.

Reglerne for brug af gulpladebiler på genbrugsstationer er fastsat af Norfors og oplyses på genbrugsstationerne via skiltning.

Gebyret for indkørsel på genbrugsstationen er opkrævet af Norfors og faktureret til os som køretøjets ejer.

Dette gebyr er viderefaktureret til dig i henhold til vores lejevilkår.
Bemærk, at det er Norfors som har opfundet gebyret, og jo i sig selv komisk, at de skriver til dig, at vi skal kommunikere deres gebyr til vores kunder.
Norfors må vel trods alt tage ansvar for deres eget gebyr, og ikke ligge ansvaret for formidlingen af deres gebyr over på et udlejningsselskab. I så fald skal vi jo også fungere som kommunikator, når private p-selskaber ændrer praksis etc.

Det administrationsgebyr, der er opkrævet af Nordsjællands Bilhus A/S, dækker den manuelle sagsbehandling og er ens for alle tilsvarende sager (fx fartbøder, parkeringsafgifter m.v.).

Om fritagelse:

Som Norfors efterfølgende har oplyst direkte til dig, findes der mulighed for fritagelse ved privat aflevering af affald i lejebil. Denne fritagelse skal dog søges af føreren og inden for den fastsatte tidsfrist. Da dette ikke blev gjort i dit tilfælde, blev gebyret udløst.

Om dialog med Norfors og information til kunder:

Vi har selv været i dialog med Norfors, da vi blev opmærksomme på, at enkelte kunder havde vanskeligt ved at orientere sig ud fra skiltningen på genbrugsstationerne.

Norfors har i den forbindelse ikke ønsket at ændre eller yderligere tydeliggøre skiltningen. På den baggrund har vi – på eget initiativ og til trods for at gebyret ikke fastsættes af os – valgt at indsætte en tydelig oplysning på side 1 af vores lejekontrakt for at gøre vores kunder ekstra opmærksomme på reglerne.

Om ansvar:

Når man lejer et køretøj og færdes i trafikken eller på private områder, er det førerens ansvar at orientere sig om og overholde gældende regler – uanset om der er tale om færdselsregler, parkeringsregler eller adgangsbetingelser på en genbrugsstation.

Dette ansvar kan ikke overdrages til udlejer eller bortfalde efterfølgende.

Om lejekontrakten:

Alle vores kunder modtager og underskriver samme lejekontrakt digitalt. Kontrakten kan gennemlæses på egen telefon inden underskrift, og regler vedrørende brug af køretøjet fremgår tydeligt på side 1. At vælge at underskrive uden at læse vilkårene ændrer ikke på deres gyldighed.

Afslutningsvis:

Vi har forståelse for, at det kan være frustrerende at modtage et gebyr for en regel, man ikke var opmærksom på. Det ændrer dog ikke på, at gebyret er korrekt opkrævet, og at Nordsjællands Bilhus A/S ikke kan påtage sig ansvaret – eller omkostningen – for kunders manglende overholdelse af gældende regler.

Vi står fortsat til rådighed for saglig dialog og faktabaserede spørgsmål.

Rigtig god oplevelse

Jeg har endnu en gang været hos Nordsjællands Bilhus, og har haft en rigtig god oplevelse. Medarbejderne er søde og imødekommende. De holder hvad de lover og prisen er helt i orden.

31 de octubre de 2025

Hej Alexander

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse her hos os, og vi glæder os til at hjælpe dig næste gang.

Mega god oplevelse

Meget imødekommende og professionelle.

20 de noviembre de 2025

Hej Jensen,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det betyder meget for os, og de gode oplevelse og gode anmeldelser er hver og en med til at opmuntre os til at forsætte arbejder med at give vores kunder en god oplevelse hver eneste gang.

Fortjener 100 stjerner for service

Fortjener 100 stjerner for service

Jeg skulle bruge en ny bil og ved ikke så meget om biler og det interessere mig ikke.

Men fra første opkald og første besøg er jeg blevet så godt taget i mod, jeg er blevet lyttet til og Akif har forstået mit behov og ikke præsenteret mig for mere end nødvendigt. Jeg har fundet min nye bil.

Gider du heller ikke gå i bilforhandlere og vente halve og hele timer på at en sælger har tid til at kigge dig - så tag til Nordsjællands Bilhus i Helsinge, her bliver du set og fulgt gennem hele processen fra udvalg, finansiering, salg og afhentning - fantastisk oplevelse og uanset hvor i landet man kører fra så er NSBH hele turen værd.

Jeg ved allerede hvor jeg køber min næste bil - kæmpe tak Akif

17 de octubre de 2025

Respuesta de Nordsjaellands Bilhus

Mange tak for din gode anmeldelse og rosende ord til Akif.
Det er givet videre og betyder rigtig meget for os alle sammen.

Rosende ord og gode anmeldelse opmuntrer altid, at de bidrager altid til lysten til at fortsætte vores arbejde med at give vores kunder den bedst mulige oplevelse hver eneste gang.

Nordsjællands bilhus - Oscar Biludlejning leverede ulækker beskidt bil

Nordsjællands Bilhus huser som en “nebengeschäft” “Oscar Biludlejning” Ejeren står dermed for den ekstremt ringe oplevelse jeg har haft med Oscar Biludlejning
Ulækker bil - ingen hjælp eller kompensation. Får én stjerne fordi nul stjerner ikke kan gives.
Jeg havde lejet en bil hos Oscar Biludlejning i Virum til en længe planlagt sommerhustur. Bilen så fin ud udvendigt, men da jeg begyndte at køre, opdagede jeg hurtigt, at den indvendigt var *ekstremt* beskidt og direkte ulækker: Mudder, hø og halm over det hele – på gulve, sæder, måtter. Et niveau af snavs, der gjorde bilen ubrugelig for passagerer. Jeg filmede det hele og sendte video til kundeservice inden jeg kørte afsted, for det fungerede naturligvis ikke.

De var enige: “Det er ikke i orden.” De beklagede meget. Men løsningerne? Helt utilstrækkelige og i praksis ubrugelige- og de fik beskeden direkte fra ejeren i Virum:

* Jeg kan selv gøre bilen ren og få 500 kr. for det...
* Jeg kan selv finde et sted at få bilen rengjort for maks. 500 kr. (Dvs. bruge min ferie på det)
* Jeg kan hente en ny bil i Bagsværd – men skal selv tilbagelevere den beskidte bil i Virum, da ejeren i Virum ikke har personale til at hente bilen..(Hvordan bliver det en kundes problem ?) og hvordan jeg, som er alene og på vej på ferie, skal køre to biler på én gang, er der ingen svar på.
* Jeg kan aflevere bilen i Virum og få pengene tilbage – og stå uden bil, selvom jeg har en familietur planlagt.

Jeg vælger hårdt presset uden muligheder at køre afsted – for jeg skal hente min familie, og vi har glædet os til turen. Søndag den 29.6 er jeg igen i kontakt med kundeservice. de fastholder, at der ikke gives nogen kompensation – ikke én krone, ingen hjælp – selvom bilen i praksis ikke kan bruges af min familie, som må sidde på tæpper og plasticposer.

Til gengæld kan jeg få 500 kr., hvis jeg selv sørger for, at bilen er rengjort, inden jeg afleverer den. Kundeservice foreslår jo at jeg selv gør det – “så bliver det billigere for dig”. Undskyld mig, men: **Jeg skal da ikke bruge min ferie på at gøre *deres* bil ren.**

Hvordan er det pludselig mit ansvar at rette op på en åbenlys fejl hos Oscar Biludlejning i Virum, som styres af ejeren fra Virum?

Og nej – jeg kan ikke bruge et “det beklager vi” i svarfeltet her på Trustpilot. Jeg har hele vejen igennem bedt om én simpel ting: At betale for en bil, jeg faktisk kan bruge. Det har jeg ikke fået. Jeg har fået en ulækker bil og NUL kompensation.

Det her er ikke bare dårlig service – det er et system, der bevidst skubber problemerne over på kunden.

28 de junio de 2025

Hej Hanne,

Tak fordi du har givet dig tid til at dele din oplevelse.

Det er naturligvis beklageligt, hvis ikke du har fået den vare, som du finder at have bestilt i vores udlejningsafdeling. Nordsjællands Bilhus har et par tusinde udlejninger om ugen, og vi kan desværre fra tid til anden opleve, at der sker fejl i koordineringen ml. klargøring og udlejning.
Det er beklageligt, men om ikke andet så i hvert fald noget som vi konstant arbejder på at forbedre, og hvor vi forsøger at eliminere mængden af fejl.

Der er desværre flere faktuelle fejl i din anmeldelse, og vi kan af systemet se, at du bl.a. er blevet tilbudt en markant højere kompensation end hvad vi normalt tilbyder i tilsvarende sager.

Vi ønsker som sædvanlig ikke at deltage i offentlig mudderkastning, men hvis du ønsker en konstruktiv og saglig dialog om din leje, så er du meget velkommen til at vende tilbage til os.

Bedste hilser
Nordsjællands BIlhus A/S

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig oplevelse - holder dig væk

Forfærdelig oplevelse - hold jer væk
Jeg havde i dag (tirsdag d. 17 juni) en aftale hos værksted. Et håndtag skulle skiftes på en af mine firmabiler. Værkstedet ringer til mig i går (mandag d. 16 juni) og siger at delene til bilen er kommet hjem og er klar til at blive skiftet. Han spørger om vi kan komme og få tingene lavet dagen efter (tirsdag d. 17 juni). Vi laver en aftale om at være forbi kl. 15 med den. Kl. 15 står min kollega på deres værkstedet og efter 45 min siger de pludseligt at de ikke kan lave den. Mekanikerne går hjem for at holde fri. Jeg står nu noget uforstående over den besked, da jeg ved opkaldet d. 16 juni (dagen for inden) får fortalt at arbejdet maks. vil tage 30 min. Vi kunne derfor bare blive og vente.
Vi får afvide at de kan lave den færdig til kl 19 i aften og at vi kan tage en lånebil hjem. Så kan vi hente bilen i morgen tidlig på værkstedet. Da vi så takker ja til det, skifter værkstedet pludseligt mening og fortæller at det kan ikke lade sig gøre, for de skifter i morgen til nyt værksted i Helsinge. Så nu kan vi kun aflevere bilen og hente den igen på et nyt værksted 30 min fra den nuværende adresse.
Jeg har selv en virksomhed og planlagt min dag efter den aftale vi har indgået. Vi rykker rundt i vores kalender for at holde vores aftale.
Værkstedet fortæller at "vi kan snakke nok så meget, men de har altså travlt fordi kunder står og venter. Men i har jo nok ikke nogen kunder der venter på jer så i forstår det ikke". Han sætter sig ud i sin bil og begynder at gasse op, mens min kollega prøver at snakke med ham.
En tilføjelse er, at for 2 uger siden var bilen også på værksted til service og et håndtag som skulle skiftes. Da vi får besked om at bilen er færdig og da vi møder op for at hente den, kan vi se at de ikke har lavet arbejdet. Håndtaget er ikke skiftet. De havde ikke lige fået delen hjem som de troede, og derfor måtte vi lave en ny aftale om at få skiftet håndtaget. Men ja, nu bliver den nye aftale heller ikke overholdt.
Alt i alt en meget uprofessionel tilgang til tingene. Et sted man ikke kan lave aftaler med, og vi bliver derfor også i tvivl om de reelt laver de ting man bestiller.
Hvis man kunne give 0 stjerner vil det være det eneste retvisende. At behandle sine kunder på den måde fortjener ingen stjerner.
Når jeg læser andre anmeldelser igennem, kan jeg se at flere oplever en arrogant opførelse mod kunderne. Dette kan jeg 100 % genkende og har samme oplevelse.

17 de junio de 2025

Snart 10 år som tilfreds kunde hos Nordsjællands Bilhus

Jeg har brugt Nordsjællands Bilhus siden 2016. Jeg har både købt og flexleaset biler, og fået disse serviceret her. Altid bliver jeg mødt med smil, venlighed og høj service. For mig er bilkøb og service en tillidssag og Nordsjællands Bilhus leverer hver gang, og til konkurrencedygtige priser. Næste år har jeg 10 års jubilæum, som kunde. Tager gerne 10 år til.

28 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mangel på service, ingen prøvekørsel, fejl på bil

Vi havde den værste service herinde hos Nordsjællands bilhus, ejeren af stedet, en arrogant gammel mand som ikke engang lader prøvekører inden salg af bilen!!!! Han går direkte over til priserne, herefter lader han ikke prøvekører bilen selvom der står på bilen at der skal bruges sygesikring kørekort og en krone på Dankort, alle kriterier var opfyldt men dermed lod han stadig ikke prøves, jeg ringede en uge før for at sige jeg kom helt fra Roskilde af for at se og prøve bilen. Og der var det helt fint over telefonen. På dagen når vi kommer derind bliver vi mødt af en mand der knap nok gider betjene os, der bliver ikke sagt hej, der bliver ikke smilt. Der bliver ikke vist nogen ting ved bilen eller noget, der er ikke informeret om bulen og den revne der var i glasset før man kom derud, herudover ville de ikke gå ned i pris pga de fejl der var på bilen. Bilen var ikke engang renset ved salget, totalt beskidt. Værste bil købs oplevelse nogensinde!!!!!!

16 de marzo de 2025

Respuesta de Nordsjaellands Bilhus

BEMÆRK - ANMELDELSEN ER RAPPORTERET TIL TP!

Hej Mikkel,

Vi kan desværre ikke genkende din beskrivelse af dit besøg. Vi har anmodet trustpilot om yderligere oplysninger, hvilket du ikke har indleveret. Vi må på denne baggrund tillade os at gå ud fra, at anmeldelsen enten er falsk, eller leveret på en forkert virksomhed.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, så hører vi meget gerne fra dig, enten via telefon eller til vores mail salg@nsbh.dk

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.