1000 tak for den flotte service til vores datter. Vi vil gerne takke for den fantastiske handel, vi har lavet med Berit og Michael Andersen hos Andersen Biler. Bilen stod klar som aftalt –... Ver más
La empresa ha respondido
OPDATERET: Michael har ringet d.d. : vi er kommet frem til en fælles forståelse vedr. vores tidligere henvendelse (r). Efter hans personlige henvendelse vil jeg finde en dag for at se på nogle bilern... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk service fra start til slut! Både Michael og Berit gør en kæmpe indsats for, at man føler sig tryg og godt behandlet hele vejen igennem processen. De er imødekommende, professionelle og al... Ver más
La empresa ha respondido
Hvis man er fast kunde hos MA Biler, føler man sig som en ven af huset og bliver behandlet sådan. Man bliver mødt med tillid og åbenhed, så der er aldrig nogen ubehagelige overraskelser, når man hente... Ver más
Kokkedal Industripark 42B, 2980, Kokkedal, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fin oplevelse hos Michael. Min datter skulle have sin første bil og Michael havde en lille Kia Picanto stående som hun købte. Vi fik god behandling og der blev ordnet alle de småting vi aftalte inden levering.

Respuesta de Michael Andersen Biler
Jeg har det bedste indtryk af Michael Andersen Biler. Jeg har gennem flere år fået repareret biler og købt bil af Michael. Aftaler er altid blevet overholdt og bilen afleveret til tiden. Der er en frisk og kompetent betjening.
Jeg kan kun anbefale værkstedet til andre.

Super service og kundeoplevelse
Har brugt Michael Andersen som værksted flere gange. Service og kundeoplevelsen er altid i top! Michael er super professionel og tager sig god tid til kunden. Stor anbefaling herfra.

Respuesta de Michael Andersen Biler
Michael og hans crew giver en god købs oplevelse og rigtig god service som man ikke ser mange steder.
De småting som skulle fixes, så var de klar på stedet til at hjælpe.
Tak for en god handel og de bedste anbefalinger herfra

Respuesta de Michael Andersen Biler
Jeg har for første gang købt en brugt bil C1 hos Michael Andersen og er glad for mit køb.Michael står altid til rådighed når man har brug for ham ,har han for travlt så får man fat i hans søde kone og Michael får sine beskeder og vender tilbage.Dejligt af have sådan en sød mekaniker til sin bil og 5 min fra hvor man bor❤️ Det giver en trykhed når man handler med brugte biler.Jeg takker for altid god behandling.❤️Connie laursen

Respuesta de Michael Andersen Biler
Da Folkevogn måtte give op, tog Michael Andersen Biler over, og min gamle bil kører nu som en drøm.
Meget kompetent og professionel service, og alle aftaler blev overholdt..

Respuesta de Michael Andersen Biler
Sælger en bil der ikke er i orden
Vender ikke tilbage
Påstår fejlene er udbedret
Bliver ved med at udskyde og glemme aftaler, så garanten udløber
Bruger selv 10.000 kr hos en rigtig mekaniker for at udbedre de fejl de ikke kunne løse

Respuesta de Michael Andersen Biler
Har for ca 3 uger siden købt en Kia Picanto til min datter hos ma biler. Det er iøvrigt anden gang jeg køber bil hos ham.
Altid god service - altid har jeg kunne komme forbi hvis der har været det mindste. Servicen da vi købte er den samme de få gange vi har haft småting at påpege efterfølgende
Michael Andersen har en frisk måde at være på uden at være påtrængende
Alle aftaler er overholdt……og lidt til
Jeg kan kun anbefale Ma biler

Respuesta de Michael Andersen Biler
5 stjerner herfra og der skulle ha været flere. Har nu købt min 5 bil hos Michael , og service og aftaler er bare helt i top. 👍👍altid et smil og altid et seriøst svar, og ikke lang vente tid 👍😂tak Michael

Respuesta de Michael Andersen Biler
Jeg har brugt værkstedet i flere år og jeg har altid oplevet god service. Det faglige niveau er i orden.
Jeg kan varmt anbefale værkstedet.

Respuesta de Michael Andersen Biler
Sjældent har jeg fået så god service!
Michael Andersen Biler får hermed mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de Michael Andersen Biler
Waw, den klassiske gode service findes stadig, har handlet en bil hos Michael Andersen Biler af ejeren selv.
Det er da kun noget der kan gøre en glad, ikke så meget pjat der, men rene linjer, fik en dejlig behagelig kundeoplevelse med en ærlighed som man kun kan kalde gammeldags service på bedste måde.
Kan varmt anbefale at handle der.
Tak for handlen

Respuesta de Michael Andersen Biler
Jeg har altid fået at vide, at jeg skal være forsigtig, når jeg køber en brugt bil, fordi mange brugtvognshandlere, er som ”alle ved”, sælgere der vil sælge deres bedstemor for en skilling, hvis de havde mulighed for det.
Så vi var skeptiske, da vi overvejede at købe bil hos Michael Andersen Biler, og mindre skeptisk blev vi ikke da han på sælgervis og i rosende vendinger omtalte sine biler, som værende rigtig gode, for de var jo blevet grundigt gennemgået på hans værksted, og han stod 100% inde for dem.
Vi var måske lidt naive, men Michael virkede troværdig, så vi lod os overtale, og så købte vi.
Og vi købte endnu engang da kørselsbehovet ændrede sig, og igen da min hustru skulle have en bil, senere en bil til min søn og til sidst til min datter, og nu er vi i gang igen, nu hvor mit kørselsbehov igen har ændret sig.
Selvfølgelig er der opstået fejl på bilerne, det kan ikke undgås når man køber en ældre bil, men de er altid blevet udbedret af de dygtige mekanikere, og til en meget rimelige pris.
Jeg har lært at stole på Michael. Ikke alene får du sandheden at vide, og du kan stole på det der bliver sagt, for her gælder det ikke om kun at sælge bilen, men at vide, at næste gang kunden skal skifte sin bil, kommer han/hun tilbage.

Respuesta de Michael Andersen Biler
Kan klart anbefale jer, service i top! Glad for i kan yde sådan en god service for jeres kunder

Respuesta de Michael Andersen Biler
Skønt at handle bil hos Michael Andersen Biler. Jeg har i lang tid været på udkig efter en stationcar i sort. Og efter et par måneder kontakter Michael mig og fortæller at han har fået en sort Golf Stationcar hjem. Han får bragt den fra sin ene forretning i Maribo og op til Kokkedal på mindre end 24 timer. Bilen var lige efter mit ønske og prisen super. Tak for en god handlen og efterfølgende tak for at tage din tid til at besvare alle mine spørgsmål vedr. bil og dens udstyr.
Jeg kan klart anbefale Michael Andersen Biler. Rigtig god service i begge afdelinger.
Vh. Robbie

Respuesta de Michael Andersen Biler
Jeg har haft kontakt med mange brugtvogns forhandlere både gode og mindre gode. Den bedste oplevelse nogensinde har jeg haft hos Michael. Han er sympatisk og bund reel.
Jeg købte en brugt bil hos Michael og bad ham sælge min gamle i kommission. Det var en tryg oplevelse og kommunikationen har været god hele vejen.
Stor anbefaling til MA Biler

Fantastisk oplevelse..
Så en bil på bil basen jeg var solgt.. Så ringet jeg til Michael Andersen og fik en flink og seriøs mand i talefonen. Da jeg bor omkring 400 km væk. Måtte vi aftalte at jeg fløj derover ugen efter. Og han lovet alt var i orden. Da jeg kom var der den flotteste ny rengjort bil.. Der bare spiller 100 %.. Jeg stolt på en mand jeg aldrig havde mødt. Og han fik det hele til at spille.. Jeg er taknemmelig og glad for jeg valgt at købe min nye bil hos ham..

Respuesta de Michael Andersen Biler
Købte en brugt bil hos Michael Andersen biler og har været fuld tilfreds. De par ting der har været, og som følger med at købe brugt, er der fundet en fornuftig løsning på.
Fuld anbefaling herfra, og handler der igen inkl. Service

Respuesta de Michael Andersen Biler
Købte en god brugt bil hos Michael Andersen Biler hver gang der har det mindste med bilen har vi fundet en MEGET tilfredsstillende løsning.
Vil til enhver tid altid anbefale Michael Andersen Biler som en super seriøs og serviceminded forhandler 👍👍👍

Respuesta de Michael Andersen Biler
Har modtaget vores Skoda Citigo fra Michael. Og sikke en behandling og bilen lever 100% op til det lovet. De får vores bedste anbefalinger. Tak for en go handel Michael