I have lived in Reno NV for 5 years now. I have been a mechanic for over 15 years. I wish I didn't have to say this but the Mac trucks covering this area are the most unreliable tool trucks. They alwa... Ver más

Ok folks, let's switch gears here...😁 Mac Tools socks are Amazingly soft,comfy and thick. Perfect for keeping your feet warm on cold floors!! My boyfriend bought me 3 pairs so far and I want more!!... Ver más

mac tools evan glass is filled with hate he wrote fake review about me and refused to remove it i was targeted based on my nation of orgin, my religion and i belong to a minority group. he is callin... Ver más

Charger for drill developed bare wires at both ends after only reasonable usage. This is a dangerous fault and should be rectified before a user is seriously injured by an electric shock. Dreadful d... Ver más

1. Tienda de herramientas
  2. Tienda de accesorios para computadoras
  3. Tienda de informática

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Worldwide supplier of automotive hand tools, tool boxes, power tools, electronics, and shop equipment. Mac Tools defines quality, selection, and value.

• North Cleveland Avenue 505, 43082, Westerville, Estados Unidos

• mactools.com

1,9

Malo

This company sucks

This company sucks. Wasted me lots of time on an order less than $50. They don't ship orders to PO Boxes, apartment numbers, building or warehouses. I was told my order will be released to ship but later on they asked me to provide another address. Per their request , I provided a home address to them; however, they never made response to my messages anymore and then cancelled my order. Horrible customer service!! Will not buy any products from this company.

12 de agosto de 2020

¿Es ésta tu empresa?