Valorada con 5 estrellas sobre 5

Madame peach is een top bedrijf. De bereikbaar via whatsapp bijvoorbeeld werkt prima, zelfs in het weekend wordt door lieve dames geantwoord op je vragen. Er is een goede collectie en leuke posts en f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kwaliteit kleding, goed afgewerkt van zowel binnen als buiten. Goede service en mooie pasvorm. Ik kan het weten, kom van de modevakschool. De mooie schoenen maken jullie outfits echt af. Complim... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De webshop vind ik duidelijk & overzichtelijk. De korting die regelmatig aangeboden wordt trekt mij nogal eens over de streep tav een aankoop. De aankoop wordt netjes geleverd. Al met al redenen voor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door omstandigheden nu een paar keer contact gehad met de klantenservice. Echt ontzettend prettig! Reageren snel, zoeken naar een passende oplossing en erg klantvriendelijk. Hebben vaak mooie acties d... Ver más

La empresa ha respondido

4. Tienda de ropa
  5. Tienda de ropa de talles grandes
  6. Tienda de vestimenta de trabajo

Escrito por la empresa

Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 77% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,7

Todas las opiniones

760 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top!

Snelle verzending en blij met de leuke bruine jurk van Lady Day! Fijn ook dat Madame Peach op insta filmpjes plaatst waardoor je een duidelijker beeld krijgt van een kledingstuk. Maat van de persoon die het draagt erbij en je weet meteen beter welke maat je zelf moet bestellen. Top!

Beste Linda,

Bedankt voor uw fantastische review!

Wat leuk om te lezen dat u zo blij bent met uw bruine jurk van Lady Day! Fijn dat de verzending snel is verlopen en dat onze Instagram-filmpjes u hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. We vinden het belangrijk om een zo realistisch mogelijk beeld van onze kleding te geven, en het vermelden van de gedragen maat helpt daar natuurlijk goed bij.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel draagplezier met uw prachtige jurk en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo een top bedrijf mooie kleding en…

Zo een top bedrijf mooie kleding en super snel geleverd

Beste Sylvia,

Bedankt voor uw fantastische review!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over Madam Peach. Fijn dat u tevreden bent over onze mooie kleding en de snelle levering. Dat zijn prachtige complimenten waar we erg blij van worden.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel draagplezier met uw aankoop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een feestje om mijn bestelling van…

Wat een feestje om mijn bestelling van Madam Peach te ontvangen! 🥰 Vanaf het moment van bestellen tot het uitpakken. De kleding is niet alleen ontzettend mooi, maar zit ook heerlijk en de kwaliteit is echt zoals je hoopt. Wat ik vooral fijn vind, is dat het item in het echt net zo mooi is als op de foto's.

Dit was zeker niet mijn laatste bestelling… Madam Peach heeft er een vaste klant bij! 😉

Beste,

Bedankt voor uw fantastische review!

Wat een feestje om uw enthousiaste woorden te lezen! Wat fijn dat uw hele ervaring, van het bestellen tot het uitpakken, zo positief is geweest. Geweldig om te horen dat de kleding niet alleen mooi is, maar ook heerlijk zit en helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Ook zijn we blij dat de items in het echt net zo mooi zijn als op de foto's.

Dat u aangeeft een vaste klant te zijn geworden, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel draagplezier met uw aankopen en hopen u nog vaak te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Klantenservice reageert snel

Een mooie jurk besteld. Na een paar dagen bezorgd. Helaas te groot. Klantenservice heeft me goed geholpen i.v.m. retourneren.
Inmiddels geld terug gekregen.

11 de agosto de 2026

Beste Annemarie,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Jammer dat de jurk helaas niet de juiste maat was, maar we zijn blij dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen met het retourneren en dat de terugbetaling naar wens is verlopen.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We hopen u bij een volgende bestelling weer te mogen helpen bij het vinden van een perfect passend item!

Ik bestel regelmatig bij Madam Peach

Ik bestel regelmatig bij Madam Peach en ben erg tevreden over de kwaliteit van de kleding, de levertijd en de vriendelijke mensen bij de helpdesk. Ik heb een keer een issue gehad over iets en dat is keurig opgelost en heeft mij er niet van weerhouden om opnieuw bij ze te bestellen.

Beste Dorette,

Bedankt voor uw mooie en eerlijke review!

Wat fijn om te lezen dat u al regelmatig bij Madam Peach bestelt en zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding, de levertijd en onze klantenservice. Natuurlijk vinden we het jammer dat er een keer iets misging, maar we zijn erg blij dat we dit naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen.

Dat u ondanks die ervaring met vertrouwen opnieuw bij ons heeft besteld, waarderen we enorm. Dat is een prachtig compliment en betekent veel voor ons.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie ,overzichtelijke website met…

Mooie ,overzichtelijke website met mooie merken . De filmpjes op face book zijn altijd heel aantrekkelijk.
Snelle levering. Kortom een dikke 10.

7 de julio de 2026

Beste Marleen,

Bedankt voor uw fantastische review!

Wat geweldig om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze overzichtelijke website, de mooie merken en onze filmpjes op Facebook. Fijn dat deze u inspireren en helpen bij het maken van uw keuze. Ook zijn we blij dat u tevreden bent over de snelle levering.

Een dikke 10 als waardering is natuurlijk een prachtig compliment. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel draagplezier met uw aankopen en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Kleding

Mooie website, goed overzichtelijk.
Leuke en goede kwaliteit kleding, en als je vragen heb, kan je ze via de app benaderen , en snelle reactie terug.

25 de julio de 2026

Beste CB,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze overzichtelijke website, de kwaliteit van onze kleding en onze service. Geweldig dat u ook het contact via WhatsApp als prettig ervaart en dat u onze snelle reacties waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede retour service!

Ben zeer tevreden over de broek die ik besteld heb. Goede kwaliteit en precies zoals omschreven en afgebeeld. Omdat ik niet zeker was van de maat heb ik de broek in 2 maten besteld. 1 daarvan is dus retour gegaan. Daarbij kreeg ik de keuze of ik mijn geld retour wilde of een tegoedbon met 10% extra van de waarde van het retour gestuurde artikel. Een mooi gebaar dat ik nog niet eerder bij een webshop heb aangeboden gekregen. Heb hier dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

23 de julio de 2026

Beste CVDHS,

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de broek en dat deze precies voldeed aan uw verwachtingen. Geweldig dat de kwaliteit, pasvorm en de omschrijving op onze website zo goed overeenkwamen.

Fijn ook dat het retourneren soepel is verlopen en dat u onze keuze voor een tegoedbon met 10% extra waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten nét dat beetje extra te bieden, dus het is erg leuk om te horen dat u dit als een mooi gebaar heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel draagplezier met uw aankoop én alvast veel plezier met het uitzoeken van uw volgende favoriet!

Uitgebreide positieve review

Uitgebreide positieve review

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij deze webshop! Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles heel soepel. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk was om het juiste product te vinden en de bestelling te plaatsen.

De bestelling werd snel verwerkt en netjes op tijd geleverd. Het pakket was zorgvuldig en stevig verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. Ook de kwaliteit van het bestelde product heeft mijn verwachtingen zeker waargemaakt.

Wat ik daarnaast erg prettig vond, was de duidelijke communicatie rondom de bestelling. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status en wist precies wanneer ik mijn pakket kon verwachten.

Kortom: een betrouwbare webshop met een goede service, snelle levering en kwalitatieve producten. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en mijn ervaring met deze webshop. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen en kan deze webshop dan ook van harte aanbevelen aan anderen! ⭐⭐⭐⭐⭐

27 de julio de 2026

Beste MJM,

Bedankt voor uw fantastische en uitgebreide review!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met Madam Peach. Fijn dat alles, van het bestellen tot de levering, soepel is verlopen en dat u onze website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vindt. Ook zijn we blij dat uw bestelling netjes verpakt en op tijd is aangekomen en dat de kwaliteit volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Het is geweldig om te horen dat u onze communicatie tijdens het bestelproces als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden, dus het is fijn dat u dit zo waardeert.

Bedankt voor uw vertrouwen, uw aanbeveling en uw mooie woorden. We wensen u heel veel draagplezier met uw aankoop en hopen u nog vaak te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Madam Peach een prachtig jurkje…

Bij Madam Peach een prachtig jurkje gekocht van Ladies Day, krijg er veel complimenten over! Verzending vlot en perfect verlopen. Komt in charmante peachy verpakking aan ;-)

27 de julio de 2026

Bedankt voor uw fantastische review!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo blij bent met uw jurkje van Lady Day! Nog mooier is dat u er zoveel complimenten over krijgt – daar worden wij ook blij van. Fijn dat de verzending vlot en naar wens is verlopen en dat onze peachy verpakking ook in de smaak viel. 🍑

Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel draagplezier met uw prachtige jurkje en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Top en snel geregeld

Top, blij met de bestellingen en het werd allemaal snel en top geregeld

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw bestellingen. Geweldig dat alles snel en naar tevredenheid is geregeld. Dat is precies de service die we onze klanten graag willen bieden.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, behulpzaam en prachtige collectie.

24 de julio de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Ook uw compliment over onze collectie waarderen we enorm. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne webshop met snelle…

Super fijne webshop met snelle verzending. Een van mijn items had ik geen geluk mee na een enkele keer dragen, maar de klacht is direct opgenomen met de leverancier en ik mocht het item kosteloos retourneren. Keurig opgelost!

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u onze webshop, service en collectie zo waardeert. We doen iedere dag ons best om onze klanten vriendelijk en goed te helpen, dus het is geweldig om te horen dat u dit zo heeft ervaren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als je kijkt bij de website van Madam…

Als je kijkt bij de website van Madam Peach dan zie je prachtige Kleding , up to date , duidelijk en overzichtelijk , mooie kwaliteit . En snel verzonden.heel fijn en tevreden

11 de agosto de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze webshop en de snelle verzending. Jammer dat één van de artikelen niet aan uw verwachtingen voldeed na het dragen, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oppakken en samen met de leverancier naar een passende oplossing konden zoeken.

Fijn dat u tevreden bent over de afhandeling. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u veel plezier met uw aankopen en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Super snelle levering!

Super snelle levering!
Leuk verpakt eeg blij mee!
Ook vind ik de filmpjes erg goed altijd compleet gestyled met tas en schoenen!
I love it!
Ga zo door Diny

Respuesta de Madam Peach BV

Bedankt voor uw prachtige review, Diny!

Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze webshop. We vinden het belangrijk dat onze website overzichtelijk is en dat u onze collectie, kwaliteit en styling als inspirerend ervaart. Geweldig om te horen dat u ook zo geniet van onze filmpjes en de complete outfits met bijpassende tassen en schoenen!

Goede kwaliteit

Groot assortiment. Goede kwaliteit en service

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons ruime assortiment, de kwaliteit van onze kleding en onze service. Dat zijn prachtige complimenten waar we ontzettend blij van worden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel leuk jurkje gezien en besteld

Heel leuk jurkje gezien en besteld. Het is een van mijn favoriete jurkjes. Netjes op tijd binnen gekomen. Ik ben fan!!

Bedankt voor uw fantastische review!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat uw nieuwe jurkje meteen één van uw favorieten is geworden! Geweldig dat het op tijd is geleverd en helemaal naar wens is.

En dat u fan bent van Madam Peach is natuurlijk het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel draagplezier met uw favoriete jurkje en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Twee mooie aanwinsten

Opnieuw heel blij met mijn bestelling bij Madam Peach! Dit keer koos ik voor een rok van Lady Day in Deep Forest en de paisley blazer van EsQualo.

De rok is echt prachtig: een mooie stevige stof met fijne stretch en hij valt heel mooi. De kleur is ook erg mooi voor straks richting het najaar.

Ook de blazer is prachtig. Het paisley/check motief is bijzonder en maakt hem apart, maar nog steeds goed te combineren. Hij is lekker lang en, voor mij ook belangrijk, de mouwen zijn óók goed lang (ik ben 1.80m)

Besteld op 7 augustus en vandaag netjes ontvangen.

Respuesta de Madam Peach BV

Bedankt voor uw prachtige review!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u opnieuw zo blij bent met uw bestelling bij Madam Peach! De combinatie van de Lady Day-rok in Deep Forest en de paisley blazer van EsQualo klinkt geweldig. Fijn dat u zo enthousiast bent over de kwaliteit, de pasvorm en de mooie kleuren. Ook is het fijn om te horen dat de blazer, met zijn langere model en mouwen, voor u perfect past. Daar zijn we heel blij mee!

Bedankt dat u zo uitgebreid uw ervaring deelt. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe outfit en hopen dat u er met veel plezier van zult genieten richting het najaar.

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn winkelen bij Madam Peach.

Fijn winkelen bij Madam Peach.
Duidelijke website, met mooie foto’s en filmpjes op socials.
Eenvoudig bestellen, snelle levering en gemakkelijk retourneren of ruilen.

17 de abril de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo prettig winkelt bij Madam Peach. We zijn blij dat u onze duidelijke website, de foto's en filmpjes op onze socials, het eenvoudige bestelproces en de snelle levering zo waardeert. Ook fijn om te horen dat het retourneren en ruilen voor u gemakkelijk verloopt.

Mooie eerste ervaring

Mijn eerste ervaring was meteen een goede!
Duidelijke site, bestelling makkelijk kunnen plaatsen en prima verpakt / levering.
Ze bieden diverse leuke merken met goede kwaliteit aan. Buiten modieuze dameskleding, bieden ze tevens een waanzinnige schoenen / laarzen collectie aan 👌🏻
Ik ben nu al fan😉!

29 de julio de 2026

Bedankt voor uw fantastische review!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat uw eerste ervaring met Madam Peach meteen zo positief is geweest! We zijn blij dat u onze website duidelijk vindt, het bestellen eenvoudig verliep en dat uw bestelling netjes en snel is geleverd.

Geweldig ook dat u enthousiast bent over onze collectie met mooie merken én onze schoenen- en laarzencollectie. Dat u nu al fan bent, is natuurlijk het mooiste compliment dat we kunnen krijgen!

Dinand van Madam Peach

8 consejos para escribir buenas reseñas.