Wat een top service Was een fout in de kaart, terwijl ik al op bestellen had gedrukt. Meteen contact gezocht met klanten service. Wat werd hersteld. Bij binnen komst, was de datum in de kaart niet... Ver más
La empresa ha respondido
We kregen onze poster snel binnen. Daarop zagen we 'blokjes' bij een paar foto's. Dus gemaild en direct een fijne reactie terug. Ze hebben het nogmaals kosteloos afgedrukt en verzonden. Nu helemaal g... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had reeds verschillende malen contact opgenomen om jullie agressieve spammails te doen stoppen en ik had jullie gewaarschuwd dat ik vanaf nu per mail een negatieve review geef. Kijk jullie contact... Ver más
Mooie keuzes op de website, daarnaast zijn ze telefonisch erg goed bereikbaar en wordt je ook goed en vriendelijk geholpen. Overigens wilde ik wat custom made laten maken, dat hadden ze binnen no time... Ver más
La empresa ha respondido
Shop bij Made for Moments alle items rondom jouw moment. Ga je trouwen? Van welkomstbord en gastenboek tot tafelsetting en bedankjes: ontwerp alles in thema van jouw trouwkaarten. Zwanger? Ontdek alle musthaves rondom de geboorte zoals geboortekaartjes, een geboortebord, kraambezoekboek en meer. Durf op te vallen, ga voor onze trendy designs. Ook als het gaat om uitnodigingen, cadeaus en foto- en wanddecoratie. Made for Moments, al sinds 2006 dé expert in trendy en eigenzinnige gepersonaliseerde trouwkaarten, geboortekaartjes en cadeaus!
Arnhemsebovenweg 180, 3708 AH, Zeist, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
2 x geboortekaartjes besteld en zeer tevreden.
Correcte prijs en kwaliteit!
Super snelle levering -> Zondag besteld en dinsdag namiddag al geleverd. 🥰
Wij raden madeformoments aan!
Prachtig kaartje! Fijne service en leuk aanbod
Snelle service, makkelijk om eigen ontwerp te maken.
Na een klein foutje van hun uit, hebben ze toch goede service aangeboden om de fout recht te zetten.
We hebben TWEE keer een proefdruk besteld, vervolgens voor meer dan €300 aan geboortekaarten besteld, en wat krijgen we? Kaarten met een DRUKFOUT op de voorkant: een dikke streep én meerdere dunne strepen dwars door de bedrukking heen. Onacceptabel!
We hebben meteen gemaild met foto’s én telefonisch contact gezocht. Eerst kregen we te horen dat ze het gingen overleggen en zouden terugmailen. Uren later: niks gehoord. Dus zelf maar weer gebeld. En wat blijkt? Het is een bekend probleem bij sommige kleuren! Hoe durven jullie dit niet vooraf te melden?
De “oplossingen” die werden aangeboden waren ronduit belachelijk:
- Een andere kleur kiezen (dus opnieuw gokken?).
- Op eigen risico opnieuw laten drukken.
- 20% korting… op alleen de kaarten.
Wij hebben aangegeven dat we ALLES retour willen sturen en ons geld terug willen. Maar nee, dat kon niet. De kaarten mochten terug, maar de enveloppen en sluitstickers “waren goed”, dus die moesten we maar houden en opnieuw gebruiken. Wat een absurde redenering.
Het allerergste: in de bestelling zat een kaartje waarop ze zeggen dat ze altijd gaan voor tevreden klanten en bij ontevredenheid zoeken naar een passende oplossing. Nou, daar hebben we helemaal NIETS van gemerkt. Beloften die compleet loze woorden blijken te zijn.
We hebben bewust proefdrukken besteld om zeker te zijn van een perfect eindresultaat. Nu zitten we met een drama: of kiezen voor kaarten met strepen, of een kleur waarvan we geen idee hebben of het past bij de enveloppen. En tot overmaat van ramp: opnieuw werd beloofd dat iemand terug zou bellen. Tot op heden helemaal niets meer gehoord.
Dit bedrijf is totaal onbetrouwbaar en doet alsof dit de normaalste zaak van de wereld is. Voor ons: NOOIT MEER!
Onnodige kosten gemaakt, nadat ik een tik fout had gemaakt in de bestelling qua aantallen. Ik wilde er maar 10 en had per ongeluk 19 ingevuld.
Zondagavond besteld, maandagochtend direct de klantenservice gebeld. En toen kon het al niet meer aangepast worden.
Het helpt misschien klanten om iets van 24 uur tussen bestellen en drukken te laten voor het herstellen van fout of zelfs annuleren van de bestelling.
Daarnaast wilde ik een trouwakte laten printen (met goudfolie) op posterformaat. Dat kunnen ze niet. Dus gevraagd of ik alsjeblieft het design uit mijn collectie mag downloaden, zodat ik een andere drukker kon vragen. Ik wilde er best wat voor betalen. Maar de klantenservice vroeg meer dan €200,- hiervoor. Belachelijk!
Snelle levering, kaarten zijn goed,app is gemakkelijk in gebruik
Super mooie kaartjes!!
Service Top en snel!!
100% aan te raden !!!
Klantenservice reageert en handelt snel. Heel fijn contact gehad en ik ben erg blij met mijn aankopen!
Erg blij met beide geboortekaartjes voor onze kinderen! De service is uitstekend, snelle verzending en de kaartjes zijn van hele mooie kwaliteit.
De kaarten waren niet helemaal naar wens. Na 1 telefoontje werden ze razendsnel opnieuw gedrukt.
Heel lange levertijd. Al meer dan een week aan het wachten op geboortekaartjes..
Wij hadden 'menukaartjes' besteld voor het programma bij de ceremonie van de bruiloft waar wij BABS waren. Deze stonden op afgeleverd bij de track&trace van PostNL, maar waren bij ons niet afgeleverd en we hadden haast ivm vertrek naar het buitenland voor de bruiloft 2 dagen later. Na contact met Made for Moments werd er direct zonder extra kosten een tweede pakketje opgestuurd. Uiteindelijk kwamen beide pakketjes een dag later aan. Echt heel netjes! Super goede customer service!
We kochten een tuinbord en geboortekaartjes. De kaarten arriveerden zonder de enveloppen waarvoor we betaald hadden en het bord ging minder dan een week mee voordat het kapot ging omdat het zo dun was. We namen per e-mail contact op met de klantenservice. De enveloppen werden uiteindelijk te laat verzonden, maar ze gaven niets om het bord. Er werd geen vervanging of restitutie aangeboden.
Ik ben erg tevreden over het design en het ontwerpprogramma incl. de snelle levertijd. Wat ik echt jammer vind is de "druk" , de kaartjes die geleverd zijn hadden op 2 punten geen mooie hoeken. Dat vind ik niet passen bij de prijs die je hiervoor betaald.
Goede service mooie kwaliteit. Uitstekende kaart gedrukt veel mogelijkheden en met mooie enveloppen met een goudkleurige binnenkant.
Made for moments biedt naast hele leuke designs ook een handige tool om de producten aan te passen. We hebben van Made for moments gebruik gemaakt voor geboortekaartjes en een geboortebord voor aan het raam en ook onze trouwuitnodiging. De geboortekaartjes hadden we bijvoorbeeld ook de volgende dag al binnen en konden we daardoor heel snel versturen.
30-05 bestelling geplaatst met geboortekaartjes en een geboortebord.
Geboorte kaartjes kwamen 4 juni netjes naar wens binnen.
Geboortebord zou twee dagen nadien al bezorgd worden, helaas veranderde dit na een dag in bezorgtijd onbekend.
5 juni heb ik hierover contact opgenomen, waarna een onderzoek gestart zou worden bij postnl. 9 juni was hier nog geen duidelijkheid over en zouden ze telefonisch contact opnemen met postnl. 10 juni zouden ze opnieuw uitvraag gedaan hebben, waarna op 11 juni de conclusie kwam dat het bord kwijt was en het opnieuw verzonden zou worden.
Deze zou binnen komen tussen 14 en 16 juni.
Vandaag is het 16 juni en nog steeds is er niks bekend qua leverdatum. Woensdag is onze zoon al drie weken oud & hangt er nog geen geboortebord buiten schandalig!!, zeker voor de prijs die je betaald alles bij elkaar en op het opnieuw opsturen van het bord na ( die ook nog niet binnen is) geen enkele andere tegemoetkoming. In de toekomst durf ik hier niet meer te bestellen.
Hele mooie kaarten ontvangen en geen lange levertijden. Positieve reacties al mogen ontvangen op onze uitnodiging.