Werkelijk een hele snelle bezorging. Daarnaast is het erg leuk verpakt alsof je een kadootje uitpakt. Uiteraard zijn de bestelde items precies zoals verwacht. In de beschrijving staat Exact wat je kri... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heel goed bedrijfje. Had een bericht gestuurd omdat ik een belangrijke scrunchie kwijt was! Goede communicatie en wilde me meteen helpen en hadden de stof besteld. Ook super goede kwaliteit en s... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Mae Lilly vind je een groot aanbod unieke haaraccessoires en stainless steel sieraden van hoge kwaliteit.
Información de contacto
Nieuwendijk 40, 3443 BM, Woerden, Holanda
- info@maelilly.nl
- maelilly.nl
Altijd een cadeautje
Super snel , onwijs leuk ingepakt echt een cadeautje om te ontvangen

Mooie haarklip,
Mooie haarklip,
Houdt het haar ook bij elkaar zelfs bij schouderhoogte
Ik ben zeer tevreden

Fantastische haarklemmen
Fantastische haarklemmen en mooi verpakt! Heb na m’n eerste bestelling meteen een tweede gedaan. Ook dit zal ongetwijfeld niet de laatste zijn 😄

Verwend
Ik vond het fijn om bij MAE-LILLY te bestellen. Alles verliep snel, pakje leuk verpakt, goed op tijd en als extra een heel aardig kaartje als bedankje. Ik voelde me echt verwend.

Respuesta de Mae Lilly
Haarklem voor fijn haar werkt niet.
Had een haarklem nodig voor mijn fijne haar. Wat ik had besteld was uitsluitend voor fijn, dun haar en zou niet uitpakken. Helaas kreeg ik een haarclip die super zwaar was en gelijk uitzakte.

Respuesta de Mae Lilly
Goede service en mooie producten!
Snelle levering, mooie en stevige producten, ik zal in de toekomst zeker opnieuw bij Mae-Lilly bestellen.

super mooie website!
Mooie haarclips besteld
Mooie haarclips besteld. Deze werden keurig verpakt op tijd bezorgd. Ze blijven goed in mijn haar zitten. Ik ben er blij mee!

Goede service!
Goede service!
Binnen no time de spullen binnen! Zat netjes verpakt en er zat zelfs nog een extra cadeautje bij! Super tevreden en zal er zeker vaker bestellen!

Respuesta de Mae Lilly
Goede kwaliteit haarklemmen voor een leuk prijs
Mooie haarklemmen. We kregen zelfs een extra haarklem cadeau. Was een feestje om uit te pakken. 🤩

Respuesta de Mae Lilly
Voor de 5de keer al heel erg tevreden.
Dit was mijn 5de bestelling bij Mae-lilly en zoals elke bestelling weer een feestje om te bestellen en te ontvangen. De scrunchies zijn weer van fantastische kwaliteit en ik vind het echt leuk dat er steeds nieuwe kleuren bijkomen ( nog een keer een donkergroene?) .
Ik hou de socials in de gaten en als er weer leuke kleurtjes voorbij komen zal ik zeker weer bestellen :)

Zeer fijne winkelervaring!
Helaas was de tas die ik had besteld niet leverbaar na het checken in het magazijn, ineens toch weer een mailtje dat hij bijgesteld kon worden en het duurde niet lang voordat de tas er was. De tas heeft een hele goede kwaliteit, net als de handgemaakte satijnen scrunchie die ik erbij heb besteld. Hele duidelijke en fijne service en zeer klantvriendelijk, absoluut een aanrader!

Slechte kwaliteit
Ik was niet tevreden van mijn aankoop. De kwaliteit liet echt aan de wensen over. Zowel de constructie van de haarklem als het materiaal komen tekort. Ik kocht de twee volgende haarklemmen:
- haarklem matte rond beige baby
- haarklem recht marble beige & white
Bij de eerste keer dat ik de rechte klem in mijn haar wou steken, sprong hij uit elkaar - waarschijnlijk niet goed gelijmd. De andere (ronde) klem was beter, maar ging erg stroef open.
Ik kreeg een terugbetaling voor de rechte klem, maar vond het alsnog jammer, want had extra naar deze klem uitgekeken. Ik had de ronde klem aangekocht als extra, omdat ik de verzendkosten wat hoog vond voor 1 haarklem. De verzendkosten werden niet terugbetaald.
Ik zou deze site zeker niet nog eens consulteren. Er zijn betere alternatieven! (voor lagere of dezelfde prijs)

Allemaal flutringen
Allemaal flutringen. Ze gaan stuk voor stuk kapot terwijl ik ze nog maar 1dag aan had!

Respuesta de Mae Lilly
Más información sobre otros tipos de reseñas.