Werkelijk een hele snelle bezorging. Daarnaast is het erg leuk verpakt alsof je een kadootje uitpakt. Uiteraard zijn de bestelde items precies zoals verwacht. In de beschrijving staat Exact wat je kri... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heel goed bedrijfje. Had een bericht gestuurd omdat ik een belangrijke scrunchie kwijt was! Goede communicatie en wilde me meteen helpen en hadden de stof besteld. Ook super goede kwaliteit en s... Ver más
Helaas was de tas die ik had besteld niet leverbaar na het checken in het magazijn, ineens toch weer een mailtje dat hij bijgesteld kon worden en het duurde niet lang voordat de tas er was. De tas hee... Ver más
La empresa ha respondido
Dit was mijn 5de bestelling bij Mae-lilly en zoals elke bestelling weer een feestje om te bestellen en te ontvangen. De scrunchies zijn weer van fantastische kwaliteit en ik vind het echt leuk dat er... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Mae Lilly vind je een groot aanbod unieke haaraccessoires en stainless steel sieraden van hoge kwaliteit.
Información de contacto
Nieuwendijk 40, 3443 BM, Woerden, Holanda
- info@maelilly.nl
- maelilly.nl
Fantastische kwaliteit
Aanrader
Fijne, snelle service en als een cadeautje ontvangen met persoonlijk kaartje. Om blij van te worden.

Super leuke site
Het pakketje was snel binnen. Het was mooi verzorgd ingepakt. Gelukkig zijn de prijzen niet te duur. Ze hebben leuke en mooie spullen. Je krijgt netjes een mailtje als er iets is of als je een bestelling hebt geplaatst. Ik raad het je zeker aan. Ik ga ook zeker hier vaker leuke spulletjes bestellen.

Respuesta de Mae Lilly
Mooie haarknippen van goede kwaliteit
Mooie haarknippen van goede kwaliteit. Snelle levering en prachtig verpakt.
Hele mooie en nette website!
Hele mooie en nette website!! Super mooie ringen vooral, heel origineel
Heel tevreden
hii, ik ben heel erg tevreden!! Het pakketje was er snel en de sieraden zijn van goede kwaliteit!

Blije klant!
Ik ben super blij met mijn aankoop! Ik ben blij dat ik zo iets voor het onderzoek heb kunnen doen. Erg mooi bedacht. Ik had de bestelling denk ik na 2/3 weken binnen. De trui zat super leuk verpakt en hij zit ook nog is heerlijk! Dus die 5 sterren zijn zeker verdiend!
Helemaal top
Helemaal top! Geeft niet af, blijven lang mooi en zijn mooi afgewerkt.
Lovely
Super mooie spullen en een fijne service! Zeker een aanrader
Great 😊
Fast delivery, nice packaging and great products! Loved the scrunchies and will definitely shopping again! ☺️

Respuesta de Mae Lilly
Mooie juweeltjes van goede kwaliteit en…
Mooie juweeltjes van goede kwaliteit en een snelle levering! Zeker een aanrader ☺️

Goeie service!
Heel leuk ingepakt, goeie service, wel prijzige verzendkosten. Heel blij met mijn aankoop!!

Respuesta de Mae Lilly
Super snelle levering en goede klanten…
Super snelle levering en goede klanten service!

Tevreden!
Snelle levering, ben erg blij met de mooie speldjes en klemmen. Heb ze nog niet landurig in gebruik, dus over de duurzaamheid (heb dik haar) kan ik nog niets zeggen.

Netjes bezorgd op tijd
Netjes bezorgd op tijd. Hele vriendelijke reactie op mijn vraag. Mooi artikel. Super positieve mensen!

Respuesta de Mae Lilly
Más información sobre otros tipos de reseñas.