Tavaly tavasszal rendeltünk egy kis kerti házat, és őszintén szólva nagyon jó döntés volt. A házat időben kiszállították, a szerelőcsapat pedig nagyon profin dolgozott. Az összeszerelés körülbelül két... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Az volt a fontos, hogy tartós legyen, ne csak szép. Pár hónap után is minden stabil, semmi gond nincs vele.
Ha van valami, amit különösen szeretek ebben a kis házban, az a teraszra néző nagy ablakokon beáramló fény: még ha bent is vagy, úgy érzed, mintha kint lennél, és ez nagyszerű! Tényleg nem is lehetnék... Ver más
La empresa ha respondido
Egy kerti vendégházra vágytunk, és a Maestrofaház megvalósította az álmunkat. A ház tágas, világos, és a barátaink imádnak itt megszállni. Az építési útmutató jól érthető volt, így könnyen összeraktuk... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Alapelveink: több természet, kevesebb szennyezés. A mi segítségünkkel mindenki megépítheti a saját oázisát. Az első naptól kezdve új utakat keresünk, hogy kiálljunk ügyfeleinkért, stílusosan és mosolyogva változtatva meg a játékot. A fa természetes építőanyag, amely környezetbarát, erős és nagyon esztétikus. A Maestro Faháznál meg vagyunk győződve arról, hogy a fa a legjobb anyag otthona építéséhez.
Información de contacto
Zsámbéki út 13, 2053, Herceghalom, Hungría
- info@maestrofahaz.hu
- maestrofahaz.hu
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Egy kis nyugodt helyet akartunk…
Egy kis nyugodt helyet akartunk magunknak, és végül sokkal többet kaptunk. Most már ez a kedvenc pontunk a kertben.
Kellett egy hely
Kellett egy hely, ahol nyugodtan tudok dolgozni. Most már nem is értem, hogy voltam meg nélküle.
Nem nagy
Nem nagy, de nagyon jól ki van találva a tér. Sokkal praktikusabb, mint gondoltam.
Az első esőnél izgultam
Az első esőnél izgultam, de teljesen száraz maradt belül. Ez megnyugtatott.
Eredetileg csak tárolónak vettük
Eredetileg csak tárolónak vettük. Most meg ott ülünk esténként és nem akarunk bemenni a házba.
Kicsit féltem
Kicsit féltem, hogy túl bonyolult lesz az egész folyamat, de meglepően simán ment. A végén már csak élveztük az egészet.
Összességében stresszmentes vásárlás…
Összességében stresszmentes vásárlás volt. Átlátható folyamat, korrekt tájékoztatás, gyors szállítás, és egy olyan faház, ami tényleg hozzáad a mindennapokhoz. Nem voltak rejtett fordulatok, utólagos meglepetések, mindenről időben szóltak, és végig azt éreztük, hogy kézben tartják a projektet. A csapat segítőkész volt, a kérdéseinkre türelmesen válaszoltak, és a kivitelezés minősége is végig stabil színvonalat hozott. Ha még egyszer építünk valamit a kertbe, biztosan őket hívjuk, mert ritka az ilyen korrekt, profi hozzáállás.
Nagyon tetszett
Nagyon tetszett, hogy rugalmasan kezelték a módosításokat. Kértünk plusz konnektorhelyet és más ajtónyitást, és nem volt belőle probléma. Partnerként álltak hozzánk, nem úgy, mintha “bonyolítanánk” a dolgukat.
A faházunk lett a kert központja
A faházunk lett a kert központja. Ami korábban csak “udvar” volt, most egy igazi élettér lett, ahol pihenünk, olvasunk, vendégeket fogadunk. A szomszédok is megállnak megnézni, annyira igényes az összkép.
A kommunikáció volt a legnagyobb…
A kommunikáció volt a legnagyobb pozitív meglepetés. Nem ígérgettek, hanem konkrétan elmondták, mi mikor történik, és tényleg úgy is lett. Végig tudtuk, hol tart a folyamat, mikor jön a szállítás, mi lesz a következő lépés, és kihez fordulhatunk kérdés esetén. A kérdéseinkre nem napok múlva, hanem gyorsan reagáltak, és mindent érthetően, “emberi nyelven” magyaráztak el. A szállítás pontos volt, az átadásnál minden tiszta és rendezett maradt, ráadásul a csapat még végig is nézte velünk a részleteket, hogy minden rendben van-e.
Home office-hoz kerestem egy külön…
Home office-hoz kerestem egy külön teret, és ez lett életem egyik legjobb döntése. Csendes, világos, a fa belső hangulata pedig teljesen más fókuszt ad, mint a lakásban dolgozni. A csapat segített az extra szigetelés és az ablakok elhelyezésének egyeztetésében is.
Összességében ez egy olyan vásárlás…
Összességében ez egy olyan vásárlás volt, ahol nem maradt bennem semmilyen hiányérzet. A csapat segítőkész, a kommunikáció gyors és egyértelmű volt. A kivitelezés igényes, a végeredmény pedig minden nap hozzáad a komfortunkhoz. Nemcsak egy faházat kaptunk, hanem egy új életteret is. Ha valaha újra hasonló projektbe kezdenénk, gondolkodás nélkül ismét a Maestro Faház mellett döntenénk.
Kicsit izgultunk a logisztika miatt
Kicsit izgultunk a logisztika miatt, mert nem helyben intéztük a rendelést, de a kommunikáció végig tiszta és gyors volt. A dokumentáció érthető, a szállítás pontosan érkezett. Minden lépésnél tudtuk, mi következik. Ritka, hogy egy cég ilyen gördülékenyen kezeli a távolságot is. A faház pedig egyszerűen gyönyörű lett.
A döntésben sokat segített
A döntésben sokat segített, hogy a tanácsadók nem rábeszélni akartak, hanem valóban meg akarták érteni, mire van szükségünk. Kérdeztek, figyeltek, és közben hasznos javaslatokat tettek. A kivitelezés ütemezése korrekt volt, minden lépés a megbeszéltek szerint haladt. Amit ígértek, azt maradéktalanul be is tartották. A végeredmény stabil, szép, és minden részletében átgondolt, ami ritka tapasztalat.
Tárolónak vettük
Tárolónak vettük, de ennél sokkal többet kaptunk. Minden szerszám és kerti eszköz kényelmesen elfér benne, végre nem kell egymásra pakolni mindent. Könnyű benne rendet tartani, és mindig pontosan tudom, hol van, amire szükségem van. Kívülről is kifejezetten esztétikus, nem rontja a kert látványát, sőt inkább rendezettséget ad neki. Ez az a fajta praktikus megoldás, ami hosszú távon is megkönnyíti a mindennapokat.
Őszintén nem számítottam rá
Őszintén nem számítottam rá, hogy egy faház ennyire meghatározza majd a kert összképét. Letisztult, modern, mégis természetközeli, és nagyon szépen illeszkedik a környezetbe. Azóta a kert egésze rendezettebbnek és átgondoltabbnak hat. Amióta felépült, a barátok és a szomszédok is rákérdeznek, honnan van, és elismerően nézik a részleteket. Látszik, hogy nem spóroltak az anyagon és a kivitelezésen, minden apró részlet igényes.
Nem gondoltam
Nem gondoltam, hogy egy kisebb alapterületű faház ennyire tágasnak tud érződni belül. A nagy ablakok rengeteg természetes fényt adnak, és ettől a tér sokkal nyitottabb, levegősebb lesz. Még borúsabb napokon is világos és kellemes a belső tér. Reggelente külön öröm beülni ide egy kávéval, mert olyan érzés, mintha kicsit kiszakadnék a hétköznapokból. Nálunk ez lett a mentális reset hely, ahol pár perc alatt le lehet lassulni.
Az otthoni munkához kellett egy…
Az otthoni munkához kellett egy csendes, külön tér, mert a lakásban egyszerűen nem volt megoldható. Ez a kis faház irodának berendezve zseniális: világos, nyugodt, és végre tényleg fókuszáltan tudok dolgozni. Külön plusz, hogy az extra szigetelés miatt télen sem kell lemondani róla. A végeredmény nemcsak praktikus lett, hanem kifejezetten hangulatos is.
Ha újra döntenem kellene
Ha újra döntenem kellene, akkor is a Maestrofaház.hu-t választanám. Együttműködő, precíz csapat, megbízható minőség és szívből jövő szolgáltatás. Ritka manapság az ilyen korrektség és emberközpontúság, ezért különösen elégedettek vagyunk.
A gyerekeinknek szerettünk volna egy…
A gyerekeinknek szerettünk volna egy kis kuckót, ahol biztonságban játszhatnak, olvashatnak, alkothatnak. A Maestro által épített kerti kisház nemcsak praktikus, de igazi mesevilág lett számukra. Kívül-belül gyönyörű, és látszik rajta, hogy időtálló alapanyagokból készült. A gyerekek minden délutánt ott töltenek — ennél jobb ajándékot nem is adhattunk volna nekik.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.