Dårlig kundeservice Bestilt varer lørdag d 13/6. I dag d 18/6 har jeg endnu ikke modtaget pakken. Den er først blevet indleveret i dag Jeg har skrevet flere mails og beskeder på messenger, men f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Altid dejligt at handle med MaggiKa. Altid sød og snakkende betjening 😀 Utroligt lækre stoffer hun har. Sommerisolien er virkelig lækker tyk nok til efterår og forår er man ikke en frossen pind... Ver más
Danmarks bedste stofbutik, lækkert stof jeg ikke har set andre steder og i større bredde, Og Danmarks bedste ejer, som ved hvad man snakker om, når stof skal bestilles, rigtig gode priser og eksped... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Et lille sted med stor kærlighed til metervarer, kvalitet og speciale designs. Vi involverer kunder i beslutningsprocesser omkring vores sortiment i en lukket facebook gruppe. Vi prioriterer personlig betjening, og giver os tid til at give dig en god oplevelse, om det er on line eller når du besøger vores lager.
Información de contacto
4100, Ringsted, Dinamarca
- +4550583111
- kontakt@maggika.dk
- maggika.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Danmarks bedste stofbutik
Og Danmarks bedste ejer, som ved hvad man snakker om, når stof skal bestilles, rigtig gode priser og ekspedition af varene.
Tusind tak, hos MaggiKa bliver man aldrig skuffet.👍😍
Fantastisk god service.
Fantastisk god service.. elsker at komme på besøg… det er et kæmpe udvalg af lækre bløde stoffer i alverden fede farver og mønstre.. er vild med stoffet er ca 180cm i bredden, det giver så mange muligheder når der skal klippes ❤️ Kan klart anbefale maggiKa
Maggika har det lækreste stof
Maggika har det lækreste stof, hun har print som ikke findes i andre butikker og Å er hun altid sød og hjælpsom både til at vejlede og hjælpe med alternativer hvis der ikke er nok stof af det man har forelsket sig i.
Jeg handler helst hos hende og jeg regner ikke med at det ændrer sig i fremtiden.
Altid dejligt at handle med MaggiKa
Altid dejligt at handle med MaggiKa. Altid sød og snakkende betjening 😀
Utroligt lækre stoffer hun har. Sommerisolien er virkelig lækker tyk nok til efterår og forår er man ikke en frossen pind så brug den også om vinteren.
De fedeste print og vi bliver alle spurgt om hvilke print vi bedst kan lide når hun får nye forslag fra trykkeriet 😀😀
Unikke og smukke prints
Maggika har bygge en fantastisk forretning op. hun går virkelig op i at finde kvalitet stof til de rigtige priser til hendes kunder med utrolig fantastisk smukke og prints man ikke kan købe andre steder. Der er altid god betjening og service. Helt klart en tur værd eller gå ind på hendes hjemmeside.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God service, altid hurtigt svar.
Jeg har handlet her flere gange og forventer at gøre det fremad.
SUPER
SUPER
Super service og kvalitet.
Jeg har flere gange handlet lækkere metervare her.
Har været meget tilfreds hver gang.
Forventer at handle her igen.. og igen 😊
Super kundeservice
Super kundeservice, hos en kvinde der virkelig brænder for sin lille virksomhed.
Så lækker kvalitet i produkterne, og skønne farver, der holder godt. Kan kun give min bedste anbefalinger.
Ikke nok med at Marzena er super…
Ikke nok med at Marzena er super servicemindet, og tager sig god tid til at hjælpe, så er stoffet fra hende fuldstændig i top klasse! Jeg har købt både sommerisoli, jersey og rib! SÅ fantastisk kvalitet! Og så skal man være opmærksom på at mange af hendes stoffer er unikummer, og meget bredere end andre steder. Ribben jeg modtog var DOBBELT bredde end normalt, og så bliver stoffet pludselig også billigere end det lige ser ud til!
Behøver jeg sige at jeg er VILD med at handle hos Maggika!
Bonus på mine ordre har også været hurtig levering! 😀👍
Hjælpsom og imødekommende
Dejligt bredt stof og lækker kvalitet. 😊
Service og betjening er god.
Marzena er altid hjælpsom og imødekommende, også selvom ordren ikke er voldsom stor 😉
Super lækkert stof i flotte klare farver
Super lækkert stof i flotte klare farver med design jeg har svært ved at finde andre steder og mulighed for at være med til at stemme på hvilke muligheder der skal købes hjem. SSuper service
Helt klart ⭐⭐⭐⭐⭐ selvom det burde være…
Helt klart ⭐⭐⭐⭐⭐ selvom det burde være det dobbelte antal. Man får en helt igennem fantastisk betjening hos maggika.dk
Hun hjælper gerne med af finde stof hvis man søger nået anderledes.
Og så er det nået vildt lækkert og blødt stof hun skaffer ❤️
Hos Maggika får man den bedste service
Hos Maggika får man den bedste service, altid venlig og høflig.
Hos Maggika går de langt for at du føler dig i gode hænder, i forhold til vejledningen og kvalitet.
Så hvis du vil have den bedste service og vejledning, så handel hos Maggika.
Hos Maggika får de altid nye og spændende prints som man ikke kan få andre steder, og de har et kæmpe udvalg at vælge imellem.
Det bedste sted at handle stof :)
La experiencia Trustpilot