Jeg elsker at handle invitationer her.. bordkort osv alt kan bare passes sammen :) det fungere bare skide godt.. og servicen er helt i top, havde nogle forskellige krav og det løste de ..
Consulta las opiniones de los clientes
Den hurtigste måde at lave en mega lækker elektronisk invitation på. Eksklusivt- mega hurtigt - hyggelig kommunikation - billigt Og Der bliver tænkt selv da jeg havde skrevet en forkert dato, o... Ver más
Smukke, elegante, perfekte og veludførte bordkort for 2. gang. Super service, super udvalg. Elsker at de sender en mail hvor jeg skulle tjekke deres udkast ud og godkende for endelig i gangsættelse.... Ver más
Fantastisk service! Jeg kunne ikke finde mailen indeholdende pdf med min ordre, så de gensendte ikke mindre end 3 gange. Virkelig en flot service :-) Derforuden et virkelig flot resultat jeg fik la... Ver más
Información sobre la empresa
- Diseñador gráfico
- también en la categoría
- Tienda de artículos para fiestas
- Tienda de baratijas
Información de contacto
Bredfald 6F, 9800, Hjørring, Dinamarca
- info@magisketider.dk
- magisketider.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God & hurtig service
God & hurtig service. Købte en tip 13 rigtige til min søns konfirmation. Kan varmt anbefale denne side.
Rask og enkel handel
Rask og enkel handel. Null problem. Fikk produktet meget kjapt😊
Fantastisk service
God service. Havde bestilt indbydelser i en slags, og bordkort i en anden. Men hun lavede en udgave i begge modeller. Man føler sig taget godt imod, når leverandøren kan huske hvad man før har bestilt
God service og solide kort👍👍
Virkelig en skøn side og hurtig service…
Virkelig en skøn side og hurtig service og flotte ting man modtager har brugt dem i forbindelse med guiz til vores barnedåb både til
Vores søn for 2 år siden og nu til vores tvillinge pigers 🌸💓varm anbefaling
Hurtig levering og gode produkter.
5 stjerner!
Jeg bestilte noget jeg skulle bruge til en fest onsdag eftermiddag, og allerede onsdag aften, havde jeg modtaget det på mail :D super service!
Super nemt
Super nemt, og levering før tid og uden fejl. Intet at klage over herfra
Quiz til navnefest
Rask tilbakemelding og fikset arket akkurat som jeg ville ha det ☺️
Meget hurtig tilbagemelding
Meget hurtig tilbagemelding, og meget hurtigt vi fik vores indbydelser .
Vi vil hel klart handle der igen .
Nemt og enkelt at bruge
Super fine billedstriber
Bestilte invitationer til konfirmation
Bestilte invitationer til konfirmation. Anne fra Magiske Tider tilrettede hurtigt efter vores ønsker, og vi var super tilfredse med resultatet.
God service og hurtig levering
Jeg bestilte en dåbs quiz i pdf fil
Jeg bestilte en dåbs quiz i pdf fil, hvor der stod jeg ville modtage den på mail inden 48 timer tror jeg det var. Der gik 3-4 timer så havde jeg modtaget den på mail.
Skide god service!
Fantastisk service og fantastiske…
Fantastisk service og fantastiske produkter, veldig rask levering til Norge, meget fornøyd kunde👍😀
Har nu både købt bordkort og…
Har nu både købt bordkort og invitationer og alt er bare så fint. Hurtig betjening og super service. Kan varmt anbefale magisketider.dk.
La experiencia Trustpilot