Et kursus i Makemake med Erik som underviser er et must hvis du vil lege/arbejde med dekorationsbeton. Jeg har i dag været med for 5´gang og kan kun være super tilfreds, med rådgivning og vejledning... Ver más
La empresa ha respondido
Har prøvet flere af deres produkter, både deres egne makemake produkter og nogle af de andre de har. Super lækre! Har allerede lavet beton skulpturer og krukker til min altan til mine planter :D Er o... Ver más
La empresa ha respondido
Uanset hvornår jeg bestiller, så går det lynhurtigt med levering! Der er aldrig nogen slinger i valsen! Bestilte fx i går middags (Fredag). Her Lørdag morgen, er pakken under levering! Jeg har ligel... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har handlet hos MakeMake mange gange, sjældent oplever man en internet butik som der har så meget kendskab til de produkter de sælger, altid super service og hurtig levering. Som ekstra hjælp... Ver más
Gode giftfrie produkter 👍👍
Det er altid muligt at finde en video på hjemmesiden hvis man er i tvivl om et produkt.
Rigtig godt produkt.
Spændende at arbejde med.
Kan anvendes både indenfor og udenfor.
Super hurtig levering.. jeg købte flydende støbe beton og i reklamen fremgår det at betonen ikke skal udluftes, dette passer ikke og mine krukker og mandala var fyldt med huller da jeg tog dem ud af formene,
Jeg har nu lært Lektien og hælder meget lidt op i formen, udlufter og tilsætter mere og mere under kontinuerlig udluftning.. resultatet er super smukt, flot flot overflade.. efter en fin og god forklaring fra makemake ændre jeg de 4 stjerne til 5.

Respuesta de Makemake
Jeg bestilte en vare og den kom lynhurtigt og uden problemer.
En god oplevelse.

Respuesta de Makemake
Vi fulgte instruktionerne nøje - både temperatur, tid og afmåling af vand var korrekt. Men vi nåede slet ikke stikke hænderne ned i straks efter omrøringen, var det helt stift,25 sek og vi måtte smide det hele ud. Det værste møj produkt og der ingen forståelse fra kundeservice 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Respuesta de Makemake
Super hurtig kundeservice svarede indefor 5 min😍 og super flot afstøbning vi fik lavet! I fortjener 5 stjerner😍🙏🏻

Respuesta de Makemake
Fantastisk godt kursus i dekorationsbeton. Spændende og gode materialer. Fik meget ud af det og skal helt klart lave flere skulpturer hjemme.

Respuesta de Makemake
Fantastisk produkt og kursus vi har haft. Super sjovt at arbejde med og lære processerne.
Kan anbefales.
Hilsen Line, H3 dyrepasser på RTS

Respuesta de Makemake
En fantastisk god service. Bestilte om eftermiddagen, fik leveret næste morgen - og det var endda efter de havde lukket for bestillinger inden påskeferien. Så super god service, fair priser og ekstrem hurtig levering👍👍👍
Jeg har bestilt flere gange fra jer. Hurtig levering og kvaliteten er rigtig god.

Respuesta de Makemake
14 timer efter bestilling fik jeg besked om at, mine varer kunne afhentes i pakkeshop. Og sådan er det hver gang jeg handler hos Make Make - altid lynhurtig levering og altid en fantastisk service samt rådgivning omkring deres produkter.

Respuesta de Makemake
Jeg er meget utilfreds. Har købt flere gange og gået lige efter den måde der bliver beskrevet på og hver gang kommer der lufthuller . Har skrevet flere gange efter og det sidste svar var at ikke alle børns er ens
Det synes jeg er ret problematisk' især når man bruger så mange penge på det.

Respuesta de Makemake
Vi har købt håndafstøbnings sæt ved Makemake, der var en meget udførlig vejledningshæfte med. Og der er lavet nogle super gode film der meget pædagogisk forklager hvordan man gør. Der var en god hjælp, når man skal lave det for første gang.
Vi er meget tilfreds med den flotte afstøbning vi har lavet.

Respuesta de Makemake
Som ekstra hjælp til deres materialer, har de lavet en masse YouTube film som kan hjælpe en på vej.
Kun de varmeste anbefalinger her fra!

Elendig kundeservice
Oplevede problemer med et produkt. Det blev slået hen som min fejl, og jeg blev så tilbudt 25%. Jeg skrev tilbage med oplysninger at fejlen ikke kunne skyldes forkert brug, og det svar er blevet totalt ignoreret.
Der kan opstå problemer med produkter alle steder, og kundeservice gør forskellen, og her findes den ikke.
Opdatering:
Nu er sandheden jo altid det pæneste, så lad mig rette din vildfarenhed.
Jeg beskrev hvordan vi havde brugt produktet, og hvordan det helt sikkert ikke havde virket, som det skulle. Du tolker derpå at vi har brugt produktet på en måde, som ikke er det vi har skrevet (prøv at læse mailen igen), så derfor uddyber jeg forklaringen, for at du ikke skal stå med et forkert billede.
Fakta er, at I har stadig ikke dækket et fejlramt produkt, og corona eller ej, du finder tid til at svare her, men stadig ikke på min mail. Så ja, man skal ikke handle hos jer, hvis man ikke ønsker at blive efterladt med et fejlramt produkt og ingen kundeservice!

Total umuligt projekt.
Med en 9 mdr. gammel baby som ikke vil sidde stille, og total skrappe og faste blandingsforhold som man ikke kan rokke med en millimeter, så er det her et jævnt umuligt og DYRT projekt.
Jeg har købt et afstøbningssæt på tilbud fordi jeg tænkte det skulle være en julegave til min mand. Men hvis ikke det ene går galt så gør det andet. Enten kommer der for meget vand i massen, det bliver ikke rørt ordenligt op, der kommer for lidt vand i eller også bliver ungen hysterisk. Det er ikke så nemt som de viser i deres video’er.
Hvis ikke du har en total stum og stillesiddende unge, så kan det umuligt lade sig gøre og jeg køber ikke produktet igen.

Respuesta de Makemake
Super god og hurtig service og levering!
Og mega sjovt produkt!

Respuesta de Makemake
Bestiller nogle varer herfra!
Jeg forstår ikke, at jeg ikke modtager en SMS / email omkring afhentning i PakkeShop.
Kontakter firmaet, og spørger hvor min pakke er henne.
Det viser sig, at den er kommet retur til firmaet.
Jeg har ikke modtaget noget fra fragtfirmaet omkring pakke nummer, så jeg kan derfor ikke spore pakken.
Jeg lægger en ny ordre, og regner med at jeg bliver krediteret den forrige pakke.
Man ønsker ikke at kreditere fragt, da man mener, at fejlen er min.
Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort anderledes, men jeg syntes det bør være en sag mellem fragt firmaet og makemake, at der er sket en fejl, ved at jeg ikke har fået nogen information omkring afsendelsen.
Makemake fastholder at skylden er min.
Jeg syntes det er utrolig dårlig service, og jeg kommer ikke til at købe noget her fremadrettet, når man ikke har forståelse, men blot fastholder at det PLEJER ikke at ske, så det virker mest, som de mener jeg lyver for dem.
Jeg kan se jeg ikke er den eneste, der syntes kundeservicen halter!

Respuesta de Makemake
Jeg bestilte to kg silikone fra makemake, i begge bøtter manglede der over 150 gram i hver, hvilket jeg ringede ind til butikken og fortalte.
Jeg blev herefter givet to gavekort der ikke kan bruges sammen, hvilket vil sige at før jeg kan blive færdig med mit projekt skal jeg selv købe et kg silikone minus 40kr + fragt, fordi jeg modtog for lidt silikone i forhold til hvad jeg havde bestilt. Utrolig ringe kundeservice.

Respuesta de Makemake
Más información sobre otros tipos de reseñas.