Et kursus i Makemake med Erik som underviser er et must hvis du vil lege/arbejde med dekorationsbeton. Jeg har i dag været med for 5´gang og kan kun være super tilfreds, med rådgivning og vejledning... Ver más
La empresa ha respondido
Har prøvet flere af deres produkter, både deres egne makemake produkter og nogle af de andre de har. Super lækre! Har allerede lavet beton skulpturer og krukker til min altan til mine planter :D Er o... Ver más
La empresa ha respondido
Uanset hvornår jeg bestiller, så går det lynhurtigt med levering! Der er aldrig nogen slinger i valsen! Bestilte fx i går middags (Fredag). Her Lørdag morgen, er pakken under levering! Jeg har ligel... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har handlet hos MakeMake mange gange, sjældent oplever man en internet butik som der har så meget kendskab til de produkter de sælger, altid super service og hurtig levering. Som ekstra hjælp... Ver más
La empresa ha respondido
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering
Jeg har for få dage siden købt et afstøbningssæt. Jeg bestilte en tidlig morgen og min pakke kom næste dag ved middagstid. Jeg så 'How to' videoerne flere gange, og jeg gav mig i kast med at lave en afstøbning af min søns hånd. Det hele gik som det skulle med hjælp fra den medfølgende vejledning og videoerne. Det eneste som var lidt en udfordring var gipsen. Blandingsforholdene på pakken og i vejledningen var ikke ens, og gipsen blev lidt for tyk på trods af, at jeg tilsatte ekstra vand. Det overordnede resultat blev dog ret godt, og jeg er godt tilfreds med afstøbningen, når det nu var mit første forsøg.. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos jer, og jeg vil helt klart anbefale jer til andre!

Respuesta de Makemake
Farvesættet fra MakeMake er super. Man kan nemt blande de farvenuancer man ønsker. Jeg brugte malingen på canvaslærred og fik et rigtig godt resultat :-)

Super hurtig og god service. Gode produkter. Tak for hjælpen 😄

Respuesta de Makemake
Vi fulgte instruktionerne nøje - både temperatur, tid og afmåling af vand var korrekt. Men da vi stak hænderne ned i straks efter omrøringen, var det helt stift, og vi måtte smide det hele ud. Jeg oplevede præcis det samme... Da jeg skrev det til kundeservice, holdt de fortsat fat i, at det var min egen skyld.
Som kompensation fik jeg 50% på næste ordre, men det kommer jeg IKKE til at benytte mig af ☹️
Spild af penge og ringe kundeservice

Fantastisk webshop!!
Man modtager ALTID varerne lynhurtigt og det hele er ALTID i orden 👍👍!! Handler der tit.
Man kan ikke sige noget dårligt om dem. Service og produkter er ALTID i top 👍👍!! De fortjener ENDNU flere stjerner!!

Respuesta de Makemake
Jeg har ligeledes et par gange haft brug for lidt vejledning og der blir hurtigt svaret tilbage og hjulpet efter bedste evne! Det er kun topkarakter herfra! :-)

Respuesta de Makemake
Da mig og min kæreste fik barn for 2 måneder siden besluttede vi os for, at vi ville forevige et øjeblik mens den lille endnu er en baby, og faldt ved den lejlighed over MakeMake. Det kan jeg kun sige at jeg er udenom glad for at jeg gjorde! Vi købte et alginat sæt til afstøbning, og produkterne I sættet havde top kvalitet - hvilket servicen og leveringstiden i øvrigt også havde - det er med sikkerhed ikke sidste gang vi køber hos MakeMake!

Respuesta de Makemake
Dårlig prodult.. Jeg havde bestilt 3D afstøbning og fuldt vejledning målte temprature mv. men trods det størknede gelen inden 10 sekunder... Jeg ville aldrig anbefale nogen jeg kender, det er spild af penge.

Respuesta de Makemake
Jeg vil gerne sige tusinde gange tak til jer!
Jeg bestilte alginat og gibs til at afstøbe mine hænder sammen med min fars.
Ved at følge jeres vejledning på brochure såvel som video, gik det hele så fint!
Jeg er så dybt rørt over at kunne bevare min fars minde i så livlig og interaktiv en form.
Og det, til en overkommelig pris!
Så tusinde gange tak for at have givet mig sådan en mulighed der kun lykkedes så fint og flot pga jeres service, hele vejen fra guides til hurtig afsending og bare det, at i udbyder sådan en kreativ og hjertevarm ide, gør mig så rørt!

Respuesta de Makemake
Dårlig service.. havde bestilt 3D afstøbning og fuldt vejledning til punkt og prikke men alligevel nået gelen at tørre inden 10 sekunder... skrev for at få en ny men uden held desværre.. anbefaler ikke denne hjemmeside

Respuesta de Makemake
Nu har jeg efterhånden købt en del ting hos makemake.dk alt fra flydende latex til masker og beton til baggrund! Og jeg har altid oplevet total tilfredshed og de er lynhurtige til at sende varen!!! Plus der lægger en masse YouTube film på YouTube om hvordan man bruger det og gode ideer til nye måder at lave ting på! 1000 tak fordi i er til hilsen trolden i den røde box

Respuesta de Makemake
Lyn hurtig ordrehåndtering og afsendelse!
Jeg bestilte varer fredag middag, lørdag formiddag fik jeg besked om, at jeg kunne afhente den i min valgte PakkeShop, der er gået mindre end 24 timer!!
Super god service. Havde problemer med farve der falmede, fik en god forklaring på det, og fik samtidig kompensation på mit køb.
Hurtig betjening - varerne dagen efter. Ringede for at få hjælp til en vare, super kundeservice. Kan anbefale at kigge deres undervisnings film igennem, lette at forstå. Vil helt klart handle der igen.
Deres priser holder ikke !! Simpelthen så ringe service.. Vil holde mig væk derfra en anden gang. Ingen anbefaling herfra!

Respuesta de Makemake
Bestilte nogle ting i går og pakken kom allerede i dag. 😍
Jeg har ikke prøvet produktet endnu. Men leveringen var vildt hurtig og produkterne var pakket rigtig godt ind. Glæder mig til at prøve dem her en ad dagene.
Fantastiske produkter, og fantastisk respons.
Hurtig levering og perfekt resultat. Hvis man ser deres video om, hvordan men gør på deres hjemmeside kan det praktisk talt ikke gå galt. Perfekt til gave eller bare til sjov og hygge. Kan klart anbefales.
Más información sobre otros tipos de reseñas.