Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et kursus i Makemake med Erik som underviser er et must hvis du vil lege/arbejde med dekorationsbeton. Jeg har i dag været med for 5´gang og kan kun være super tilfreds, med rådgivning og vejledning... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har prøvet flere af deres produkter, både deres egne makemake produkter og nogle af de andre de har. Super lækre! Har allerede lavet beton skulpturer og krukker til min altan til mine planter :D Er o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uanset hvornår jeg bestiller, så går det lynhurtigt med levering! Der er aldrig nogen slinger i valsen! Bestilte fx i går middags (Fredag). Her Lørdag morgen, er pakken under levering! Jeg har ligel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos MakeMake mange gange, sjældent oplever man en internet butik som der har så meget kendskab til de produkter de sælger, altid super service og hurtig levering. Som ekstra hjælp... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, hurtig levering, godt produkt

Jeg har for få dage siden købt et afstøbningssæt. Jeg bestilte en tidlig morgen og min pakke kom næste dag ved middagstid. Jeg så 'How to' videoerne flere gange, og jeg gav mig i kast med at lave en afstøbning af min søns hånd. Det hele gik som det skulle med hjælp fra den medfølgende vejledning og videoerne. Det eneste som var lidt en udfordring var gipsen. Blandingsforholdene på pakken og i vejledningen var ikke ens, og gipsen blev lidt for tyk på trods af, at jeg tilsatte ekstra vand. Det overordnede resultat blev dog ret godt, og jeg er godt tilfreds med afstøbningen, når det nu var mit første forsøg.. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos jer, og jeg vil helt klart anbefale jer til andre!

12 de abril de 2021

Hej Mie
Tak for din fine anmeldelse! Den sætter vi stor pris på! Og vi er især glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering, gode kundeservice og materialer samt vejledninger i højeste kvalitet. Disse værdier er nogle vi vægter meget højt og hver dag gør vi vores bedste for at opretholde denne standard.
Vi beklager, at der har været lidt forvirring ift. informationerne på videoen og produktet. Vi har på et tidspunkt fået en ny gips på hylderne, som vi ikke havde dengang vi lavede vejledningsvideoerne og det er nok der at misforståelsen er opstået. Vi anbefaler altid, at man kigger på informationerne på selve produktet, da disse er de mest opdaterede oplysninger.
Rigtig god dag!

Meget tilfreds med produktet

Farvesættet fra MakeMake er super. Man kan nemt blande de farvenuancer man ønsker. Jeg brugte malingen på canvaslærred og fik et rigtig godt resultat :-)

23 de febrero de 2021

Kære Janne

Det er vi dælme glade for at høre! Vi synes også at det er meget interessant at høre, at du har benyttet vores farver på canvas og så med et godt resultat ;-). Som vi skriver på vores hjemmeside, så bruger vi selv oftest malingen på vores modellerbare Dekorationsbeton sammen med vore bindemiddel Colour Fix, men det er fedt at høre at du har udviddet dets anvendelsesmuligheder! Vi har også erfaring med at bruge vores farver på tekstiler, gips, sten og meget mere og er glade for at folk bruger det til alt muligt kreativt.

Vi kan også høre at du har brugt farverne præcis som det er tænkt. Vi synes nemlig at folk skal kunne blande deres egen unikke farver og ikke være bundet af færdigblandet maling.

God dag og held og lykke med dine fremtidige kreative projekter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service. Gode produkter. Tak for hjælpen 😄

22 de febrero de 2021

Kære Kjaersgaard

Det er vi meget glade for at høre! Vi gør altid vores bedste for at levere god service og vi er meget bevidste om, at vores kunder skal have deres pakker så hurtigt som muligt.

Vi er også glade for at du synes om vores produkter. Vi bestræber os på kun at have produkter af så høj kvalitet som muligt :)

Hav en rigtigt god dag!

Vi fulgte instruktionerne nøje

Vi fulgte instruktionerne nøje - både temperatur, tid og afmåling af vand var korrekt. Men da vi stak hænderne ned i straks efter omrøringen, var det helt stift, og vi måtte smide det hele ud. Jeg oplevede præcis det samme... Da jeg skrev det til kundeservice, holdt de fortsat fat i, at det var min egen skyld.
Som kompensation fik jeg 50% på næste ordre, men det kommer jeg IKKE til at benytte mig af ☹️
Spild af penge og ringe kundeservice

16 de febrero de 2021

Respuesta de Makemake

Hej Amanda, tak for din anmeldelse.
Vi er som nævnt i mail kede af , at høre det ikke er lykkedes dig at lave det flotte aftryk som man kan med dette sæt, og som rigtig mange kunder har lavet, som et uforglemmelig minde for resten af livet.
Vi sælger ikke blot produkterne, men bruger dem selv. Og derfor har vi stor viden og erfaring i brugen af disse. Dette gør også at vi ved, hvad som kan ske at gå galt i processen, hvis vejledning ikke følges helt præcist. Da vi naturligvis ønsker vores kunder skal opnå det bedste resultat, og få et dejligt minde, har vi lavet et udførligt vejledningshæfte, som sendes med alle ordre, samt flere How to film, da vi har erfaret ikke alle ønsker at læse en vejledning.
Samtidig har vi stor kvalitetskontrol på produktet, så vi ved med sikkerhed at kvaliteten er i top
Vi kan sagtens forstå du er ked af, at stå med et resultat som ikke blev som forventet, og har derfor tilbudt dig rabat på næste køb.
Er der fejl på et produkt, skal man som kunde naturligvis have et nyt, men forkert brug af materialet er på eget ansvar
Men da vores mål altid er at arbejde på at gøre det bedst mulige for vores kunder, vil vi gerne have konstruktive foreslag fra dig, hvad vi kunne have gjort anderledes i dit tilfælde.

Rigtig dejlig dag.

Fantastisk webshop!!

Fantastisk webshop!!
Man modtager ALTID varerne lynhurtigt og det hele er ALTID i orden 👍👍!! Handler der tit.
Man kan ikke sige noget dårligt om dem. Service og produkter er ALTID i top 👍👍!! De fortjener ENDNU flere stjerner!!

13 de febrero de 2021

Hej Louise,
tak for din super søde anmeldelse, den er vi utrolig glad for.
Vi ville ønsker man kunne sende stjerne tilbage til vores kunder, for så ville vi sende alle retur til dig.
SUPER SKØN DAG.

Stor tilfredshed herfra

Jeg har ligeledes et par gange haft brug for lidt vejledning og der blir hurtigt svaret tilbage og hjulpet efter bedste evne! Det er kun topkarakter herfra! :-)

6 de febrero de 2021

Hej Rie,
KÆMPE tak for din super søde anmeldelse af os.
Vi bestræber os atid på at få sendt en ordre afsted hurtigst muligt, da vi ved, det jo kun kan gå for langsomt, når man står og mangler materialer til ens projekt :0)

Rigtig fantastisk dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn service og fantastiske produkter!

Da mig og min kæreste fik barn for 2 måneder siden besluttede vi os for, at vi ville forevige et øjeblik mens den lille endnu er en baby, og faldt ved den lejlighed over MakeMake. Det kan jeg kun sige at jeg er udenom glad for at jeg gjorde! Vi købte et alginat sæt til afstøbning, og produkterne I sættet havde top kvalitet - hvilket servicen og leveringstiden i øvrigt også havde - det er med sikkerhed ikke sidste gang vi køber hos MakeMake!

22 de enero de 2021

Hej Dag,
STORT tillykke med jeres familieforøgelse.
Vi bliver altid glade når folk bruger tid på at melde tilbage, hvad de får lavet med vores produkter.
Og en afstøbning i alginat er et unik minde, og det skønneste at have mange år fremover.

Ville jeg aldrig anbefale

Dårlig prodult.. Jeg havde bestilt 3D afstøbning og fuldt vejledning målte temprature mv. men trods det størknede gelen inden 10 sekunder... Jeg ville aldrig anbefale nogen jeg kender, det er spild af penge.

16 de enero de 2021

Respuesta de Makemake

Hej Charlotte, tak for din anmeldelse.
Vi beklager , at det ikke er lykkedes dig at lave det flotte aftryk som man kan med dette sæt, og som rigtig mange kunder har lavet, som et uforglemmelig minde for resten af livet.
Vi sælger ikke blot produkterne, men bruger dem selv. Og derfor har vi stor viden og erfaring i brugen af disse. Dette gør også at vi ved, hvad som kan ske at gå galt i processen, hvis vejledning ikke følges helt præcist. Da vi naturligvis ønsker vores kunder skal opnå det bedste resultat, og få et dejligt minde, har vi lavet et udførligt vejledningshæfte, som sendes med alle ordre, samt flere How to film, som ligger på vores webshop, og hvor der er henvisning til på produktet.

God dag.

FEDT FEDT FEDT!

Jeg vil gerne sige tusinde gange tak til jer!
Jeg bestilte alginat og gibs til at afstøbe mine hænder sammen med min fars.
Ved at følge jeres vejledning på brochure såvel som video, gik det hele så fint!
Jeg er så dybt rørt over at kunne bevare min fars minde i så livlig og interaktiv en form.
Og det, til en overkommelig pris!

Så tusinde gange tak for at have givet mig sådan en mulighed der kun lykkedes så fint og flot pga jeres service, hele vejen fra guides til hurtig afsending og bare det, at i udbyder sådan en kreativ og hjertevarm ide, gør mig så rørt!

11 de enero de 2021

Hej Doha,
tusind tak for din skønne anmeldelse,
Det gør os rigtig glade, at høre du har fået lavet dette minde, sammen med din far.
Og at du havde god nytte af vores vejledninger.

Rigtig dejlig dag til dig.

Dårlig service. Anbefaler ikke

Dårlig service.. havde bestilt 3D afstøbning og fuldt vejledning til punkt og prikke men alligevel nået gelen at tørre inden 10 sekunder... skrev for at få en ny men uden held desværre.. anbefaler ikke denne hjemmeside

7 de diciembre de 2020

Respuesta de Makemake

Hej Sofie, tak for din anmeldelse.
Vi kan sagtens forstå du er skuffet over, at stå med et resultat, der ikke blev som forventet. I dit tilfæde tyder det på vandet har været for varmt, blot en grad højere end det foreskrevne speeder hærde processen væsentlig op, eller at der er brugt for lang tid på at blande det. Dette fortælles der bla. om i vores how to film, som vi altid anbefaler man også kigger for det flotteste resultat.

Trolden fra kassen

Nu har jeg efterhånden købt en del ting hos makemake.dk alt fra flydende latex til masker og beton til baggrund! Og jeg har altid oplevet total tilfredshed og de er lynhurtige til at sende varen!!! Plus der lægger en masse YouTube film på YouTube om hvordan man bruger det og gode ideer til nye måder at lave ting på! 1000 tak fordi i er til hilsen trolden i den røde box

19 de noviembre de 2020

Hej,
mange tak fordi du har brugt tid på, at give os en anmeldelse, dette værdsætter vi meget.
Da vi altid arbejder på, at vores kunder skal have den bedst mulige succes med vores produkter,
laver vi netop disse How to film. Så vi er rigtig glade for at høre de kan bruges, og også kan give ideer til nye projekter. Og så kender vi vigtigheden af, at få sine varer så hurtigt som muligt, når ideen til en nyt projekt melder sig :0)

Rigtig dejlig dag.

Super god service

Super god service. Havde problemer med farve der falmede, fik en god forklaring på det, og fik samtidig kompensation på mit køb.

19 de junio de 2020

God oplevelse

Hurtig betjening - varerne dagen efter. Ringede for at få hjælp til en vare, super kundeservice. Kan anbefale at kigge deres undervisnings film igennem, lette at forstå. Vil helt klart handle der igen.

11 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres priser holder ikke !

Deres priser holder ikke !! Simpelthen så ringe service.. Vil holde mig væk derfra en anden gang. Ingen anbefaling herfra!

28 de mayo de 2020

Hej Helene

Vi er kede af at høre du ikke mener du har fået en god service og at vores priser ikke holder. Som vi informerede dig om over telefon, var der desværre sket en fejl på vores hjemmeside, så den vare du ønskede at købe, der normalt ville koste 537 kr, ved en fejl stod til 0 kr.
Med forbehold for den slags fejl, som oplyst på vores side, kan vi desværre ikke sælge en vare/give varen væk til 0 kr.

Vi er kede af at der har været en fejl, som har givet et forkert indtryk, på trods af at andre varianter af samme type varer både i større og mindre mængde havde en tydelig angivet pris og vi beklager naturligvis.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Venlig hilsen Gitte, MakeMake

hurtig levering

Jeg har ikke prøvet produktet endnu. Men leveringen var vildt hurtig og produkterne var pakket rigtig godt ind. Glæder mig til at prøve dem her en ad dagene.

4 de junio de 2019

Perfekt

Hurtig levering og perfekt resultat. Hvis man ser deres video om, hvordan men gør på deres hjemmeside kan det praktisk talt ikke gå galt. Perfekt til gave eller bare til sjov og hygge. Kan klart anbefales.

12 de diciembre de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.