Heel mooi verpakt met een leuk persoonlijk kaartje. De lady million en zwitsal geur vind ik heerlijk. Nu moet ik zeggen dat de Sakura niet mega naar de geur ruikt. Ruikt wel lekker opzich! De lad... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Alle producten die ik heb geprobeerd zijn nu in mijn vast collectie opgenomen. Ik ben gek op de waxmelt repen in diverse geuren. Gebruik deze dagelijks. Maar ook de geurpoeder voor op mijn matras zorg... Ver más
Ik gebruik graag diverse producten van Makesomescents. De Waxmelts zijn mijn favoriet in huis! Ook heb ik geurstokjes maanden geleden gekocht en recentelijk in m’n badkamer gezet en je ruikt ze nog st... Ver más
Product bevalt, snelle levering.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webshop met heerlijk geurproducten, waaronder waxmelts, geurkaarsen, geurstokjes en een eigen BodyCare lijn. Onze producten worden handgemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit. Service is bij ons heel belangrijk, je kan met vragen en opmerkingen dus altijd bij ons terecht!
Información de contacto
Rechthuisdrift 29, 3436 CS, Nieuwegein, Holanda
- makesomescents.info@gmail.com
- makesomescents.nl
Dat het snel gaat en dat is prettig
Dat het snel gaat en dat is prettig. Jammer dat het leeg verkoop is
Ruikt heeerlijk!!
Een tevreden klant
Heerlijke geuren snelle levering en een extra geurtje gekregen als verrassing.Heel tevreden en ik bestel zeker vaker hier.
Erg fijne en snelle service.
Erg fijne en snelle service.
De geuren zijn heel erg lekker, en je krijgt soms zelfs een klein kado in je bestelling!
Heerlijke geuren
Heerlijke geuren echt! Mijn huis ruikt elke dag zo lekker. Zelfs boven ruik je de geur!
Heerlijke geuren
Snelle bezorging, persoonlijke kaartje n het belangrijkste de geur is erg lekker en gaat meerdere keren mee.
Ik ben gelijk vaste klant!
Hele lekkere waxmelts voor een goede prijs!! Echt een aanrader voor iedereen, ik heb mijn moeder en schoonmoeder er ook al blij meegemaakt! Ik ben vaste klant!!
Super
Deze keer was het sneller bezorgd, heerlijke geuren. Je ruikt ze super lang, het is leuk verpakt. Ziet er mooi uit en een lekkere tester erbij die ik de volgende keer ook koop!
erg blij mee
Heel erg blij mee! Ruikt heerlijk! Snelle verzending. Al een paar x besteld zal ik zeker blijven doen!😍
Waxmelts
Mijn bestelling werd al snel bezorgd. Heerlijke geurtjes die lang blijven hangen. Ziet er allemaal heel leuk uit met de glitters. Goede kwaliteit.
Sterke geur en blijft lang hangen
Heerlijke geuren en de geuren blijf je…
Heerlijke geuren en de geuren blijf je lang ruiken. Snelle levering gewoon top!!!
Snel geleverd en het ruikt geweldig.
Heerlijk weer geuren bedankt
👌❤️happy ! Altijd goed blij met jullie mop goed werk gedaan weer ❤️
Superblij met men geurtjes
Superblij met men geurtjes, ook specialere geuren bij jullie te vinden die ik nog nergens anders gevonden heb. Ik ben fan!
Mozaiek Waxine Houder Zwart.
Mozaiek Waxine Houder Zwart.
Heel erg mooie producten, ben er heel erg tevreden mee.
Al een aantal bestellingen gedaan.
Deze zijn altijd snel verzonden en erg leuk ingepakt.
Een super service
Super blij mee en ga zeker vaker bestellen
Een echte aanrader
Heerlijke waxmelts
Heerlijke geurrn, mooi verpakt , lief kaartje erbij! Helemaal top!
Heel fijn pakketje!
Heel mooi verpakt met een leuk persoonlijk kaartje.
De lady million ruikt ook in de auto heerlijk.
De volgende bestelling zullen vooral deze geur bevatten🤭
Más información sobre otros tipos de reseñas.