Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode priser og hurtig levering. De løber dog hurtigt tør for produkter og de står længe som udsolgt, inden de kommer på lager igen, hvilket er ret træls. Kom endelig med endnu større udvalg af k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig godt koncept! Elsker at de har billige hudpleje, makeup og hårpleje. Meget hurtigt levering fik allerede pakken dagen efter, har købt fra dem et par gange efterhånden og alt har været perfek... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb hos Makeup Lagersalg. Priserne er meget fordelagtige, og jeg fandt nemt det produkt, jeg ledte efter. Min ordre blev sendt hurtigt, og jeg modtog den uden probl... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fine varer- som forventet Leveringen fra Burd derimod er skuffende. Ville komme en aften og jeg kunne følge chaufføren via link. Pludselig fik jeg besked om at pakken ikke blev leveret, selvom jeg h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de belleza
  2. Tienda de cosméticos
  3. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Makeup Lagersalg er en dansk virksomhed specialiseret i salg af makeup og skønhedsprodukter til nedsatte priser. Vi fungerer som en outlet, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kendte mærkevarer inden for kosmetik og hudpleje til fordelagtige priser. Vores mission er at gøre kvalitetsmakeup og skønhedsprodukter tilgængelige for alle ved at tilbyde dem til overkommelige priser. Vi stræber efter at give vores kunder en god oplevelse ved hver handel, både gennem attraktive priser og god kundeservice.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ikke modtaget min ordre

Har ikke modtaget min ordre, og ligner heller ikke den er sendt endnu. Så 1-2 hverdages levering holder ikke.
Lidt for hurtigt der bliver sendt mails ud, hvor i skriver at i håber jeg er glad for mine produkter, når de slet ikke er afsendt.

26 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supernöjd med mitt köp från…

Supernöjd med mitt köp från Sminklagret! Snabb leverans, bra priser och produkter av hög kvalitet. Kundservicen var också väldigt hjälpsam. Rekommenderas varmt!

17 de octubre de 2025

Super oplevelse – hurtig levering og sød kundeservice! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb hos Makeup Lagersalg. Priserne er meget fordelagtige, og jeg fandt nemt det produkt, jeg ledte efter. Min ordre blev sendt hurtigt, og jeg modtog den uden problemer.
Kundeservice fortjener også ros – de svarer hurtigt og er både venlige og hjælpsomme. Det er tydeligt, at de går op i, at kunderne får en god oplevelse.

Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale Makeup Lagersalg til andre! 💕

9 de octubre de 2025

En god oplevelse er

En god oplevelse er, at pakkens indholdt svarer til forventninger, eller bedre sagt mere!
Pakken, lyserød, produkter pakket ind i silkepapir. En fornøjelse.
Desuden prisværdige mærkevarer.
Bestiller igen.
Fin kontakt.
Hilsen Hanni

12 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.