Malermester Michael Ivø ApS Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale Michael. Vi har fået malet karme, lofter, paneler og vægge der trængte og det blev så flot. Michael har igennem hele forløbet været meget imødekommende, hjælpsom og professionel og... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firmaet har lige malet vores nye hus. Vi er meget tilfredse med resultatet, huset står snorlige uden nogle former for skygger på loft eller vægge. Absolut kvalitets arbejde, og vigtigt! En aftale e... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Michael er virkelig dygtig til sit håndværk og kommer gerne med råd og vejledning inde for de ønsker man har. Det er ikke første gang han har udført malerarbejde hos os og vi kontakter ham helt sikk... Ver más

Información sobre la empresa

5. Reformas de baño
  6. Reformas de cocina
  7. Servicio de restauración debido a daños por incendios

Escrito por la empresa

Jeg er en kvalitetsbevidst Malermester, med 28 års erfaring inden for faget. Jeg har beskæftiget mig med alt fra renoveringer, forsikringssager, boligselskaber, laboratorier og private kunder mv. Nu tilbyder jeg min service til dig. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud. Husk der er håndværkerfradrag på udvendigt malerarbejde.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Klar anbefaling herfra😊

Meget tilfreds med forløbet lige fra start til slut. Alle aftaler overholdt og vi vil bestemt tage fat i Michael, næste gang vi skal bruge en maler.

Klart anbefaling herfra

Linda & Christopher
Greve

21 de febrero de 2023

Flot arbejde

Færdig til aftalt tid, trods ekstraopgaver.
Høj kvalitet på arbejdet. Pris som aftalt. Michael er hurtig, omhyggelig og meget behagelig at omgås.

1 de diciembre de 2022

FLOT arbejde

FLOT arbejde
En supergod maler og behagelig person.
Jeg så opslag via fb og skrev. Fik hurtig respons og vupti var vi i gang med kontrakt.
Selv småting var ikke for småt for Michael Ivø. Tilgangen var sød og ingenting var for småt eller for stort. Og må indrømme, at det er blevet så meget bedre, end vi havde turdet håbe på. Skønt og kun anbefalinger herfra.

5 de enero de 2022

Alt var fint

Fint malerarbejde, udført til tiden og prisen uden nogen problemer.

Ringer gerne til Michael igen hvis jeg skal have lavet mere malerarbejde.

30 de noviembre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super arbejde hele vejen igennem

Fint forarbejde med besøg og uddybende tilbud. Bekræftelse på tilsagn til tilbud. Opringning og endelig afklaring dagen før opstart. Grundigt udført arbejde, løbende oprydning og rengøring og afleveret i perfekt stand og til aftalt tid. Et malerfirma, som kan anbefales!

25 de octubre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale malermester Michael…

Kan varmt anbefale malermester Michael Ivø han har leveret et fremragende stykke håndværk til tiden og har overholdt alle aftaler
Mvh
Birgit Miland

16 de octubre de 2021
Logotipo de Malermester Michael Ivø ApS

Respuesta de Malermester Michael Ivø ApS

Tak for anmeldesen og feedback :)
Dejligt matriale/farve valg i en kombination med kc14 det er ikke alle der tør men man sige det sidder lige i skabet
Michael

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun varmt anbefale Malermester…

Jeg kan kun varmt anbefale Malermester Michael Ivø. Han har lavet et meget flot arbejde og jeg vil ikke være i tvivl næste gang jeg skal have malet så bliver det Michael.👍

10 de julio de 2021
Logotipo de Malermester Michael Ivø ApS

Respuesta de Malermester Michael Ivø ApS

Tak for anmeldelsen Tage
og tak for nogen hyggelige timer samt den gode forplejning
Michael :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.