Supernöjd! Säljaren visade fantastisk servicekänsla och otroligt bra problemlösning när ett litet problem uppstod. Snabba svar, smidig hantering och ett fantastiskt bemötande. Rekommenderas varmt!
La empresa ha respondido
Jag hade råkat ange min gamla address som leveransadress och hörde av mig till till Malmö Tekniks kundservice för hjälp. Inte var det nog med att de löste problemet väldigt snabbt (genom att skicka... Ver más
La empresa ha respondido
Vi bestilte cover til MacBook Air. Da det viste seg at vi hadde bestilt feil produkt, var det null problem å sende i retur. Da det viste seg at vår retur, aldri kom fram til Malmø teknik. Ble vi gansk... Ver más
La empresa ha respondido
Kjøpte et dashcam gjennom ELKJØP som hadde en feil med displayet. Fikk beskjed om å sende tilbake og betale porto selv. Jeg sendte dem info om hva slags rettigheter som gjelder i Norske hvor det... Ver más
La empresa ha respondido
Skal, fodral, kablar, batterier och tillbehör till alla tillverkare Apple, Samsung, Sony är bara några i vårt utbud. Snabba leveranser och låga priser!
Silverviksgatan 30, 213 74, Malmö, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Produktet (skridttæller) virkede ikke - heller ikke nummer to produkt, de sendte. Det var lidt noget bøvl - jeg skulle optage og sende videodokumentation af fejlen for at få et nyt tlisendt, men det lykkedes. De insisterer så på, at de virker - det kan jeg ikke forstå, når jeg nu sendte videodokumentation, hvor det ene slet ikke talte nogen skridt.
De var søde og venlige ifm. fremsendelse af nyt produkt og i sidste ende tilbagelevering af begge tilsendte skridttællere (selv om det jo er noget bøvl som forbruger), så jeg havde først givet dem to stjerner her på Trustpilot, men jeg har efter deres "defensive" svar her på Trustpilot ændret det til én stjerne. Jeg har intet imod at blive sagt sagligt imod, men bare sure svar, gider jeg ikke. Malmö teknik - jeg læser ikke flere af jeres beskeder herinde.

Respuesta de malmoteknik.se
Bestilte via Elgiganten to ting, en Jabra Elite 4 earbuds opladerboks og en RFID nøglepung.
Efter bestillingen, som gik videre til MTK, var det helt umuligt at finde trackingoplysninger på tingene. Man skulle langt ind for at finde informationer om, at en af tingene formentlig blev sendt fra Frankrig, muligvis til Sverige, hvorfra jeg ca. 14 dage efter bestilling fik begge ting leveret på bopælen. Så var det da i orden.
GN Store Nord har lukket produktionen af Jabra earbuds og tilbehør, så det er et kopiprodukt.
Opladeren kan fint oplade earbuds til 100 %, men lader man dem ligge i boksen efter at have fjernet stik, aflader de earbuds til 0 % på to dage.
Det er en elendig kvalitet opladerboks, men man kan ikke få en original.
Til gengæld virker RFID nøglepungen fint.
Fortsat
MTK, Malmø Teknikkompani mener, jeg har anmeldt et forkert domæne, men jeg har haft kontaktet Elgiganten to gange for leveringstidspunkt, og de har henvist mig til MTK, hvor jeg ikke kunne få oplysningerne.

Respuesta de malmoteknik.se
Jag har haft mycket med Malmö TeknikKompani göra och dom är både kunniga och trevliga. Rekommenderas!
Jeg har købt et cover og panser glas på Elgigantens hjemme, efter køb få jeg en email at det ville blive sendt fra denne virksomhed.
Der går ca. 1 dag så får jeg en tracking link, hvor man skal logge, hvortil jeg intet log in har modtaget. Får herefter oplyst via kundeservice at det kun er forhandlere der kan logge ind og se tracking på min ordre. Får også oplyst at der vil gå mere end de 4 dage fragt som blev lovet ved køb.

Leveringstider passer ikke
Købt et cover via Elgigantens shop, hvor det her firma var leverandør og leveringstiden var angivet til 3-4 dage på Elgigantens shop. På 5. dagen som er dagen, der er angivet som forventet leveringsdag, henvender jeg mig til kundeservice og får nu at vide, at der kan gå op til 12 dage endnu. Det forstår jeg af gode grunde ikke, men de bliver ved med at oplyse mig om, at jeg aldrig har fået andre leveringsdatoer ?? Ja der anbefaler jeg dem, at koordiner med Elgiganten så kunden ikke skal gøre det for dem. Først da jeg henvender mig sker der noget på ordren som her på 8 dagen stadig ser ud til at være i Stockholm. Utrolig dårlig oplevelse med levering og service.

Respuesta de malmoteknik.se
Mycket dåligt butik som säljer kina skräp som inte håller kvalite och dessutom dålig servuce och inte ta ansvara för,sina sålda produkter.
Ska ni köpa nåt från de så kan ni lika gärna köpa via Wish eller Shein, Aliexpress som är samma skräp fast billigare.

bestilte en skærmbeskyttelse hos dem via Elgiganten i Danmark
Linket til at spore pakken virkede ikke, det skulle manuelt ændres lidt.
Varen blev først overdraget til transportfirmaet efter forventet leveringsdato, iht. transport firmates sporing. Men betalingen blev trukket øjeblikkelig
Selve varen så ud til at have været åbnet før, der var skrevet på noget af den indre indpakning, varen var dog i orden.
Svar på leverandørens kommentar.
Nej jeg modtog den IKKE til den først oplyste tid, I ændrede tiden da jeg kontaktede jer første gang.

Respuesta de malmoteknik.se
Köpte skärmskydd som visade sig va sprucket. Den kom på onsdagen 6 nov, skickades tillbaka samma dag. Malmö teknik fick tillbaka den på torsdagen.
Blev nekad återköp.
Deras svar: Hej.
Detta är ingen information som du tidigare inkommit med.
Fraktskador ska anmälas omedelbart när de upptäcks.
Din ånger är nekad.
Med Vänliga Hälsningar
Malmö TeknikKompani

Respuesta de malmoteknik.se
Tappade mitt AirpodsPro-gen1 fodral i golvet, slutade fungera.. ENDA stället som sålde sådana! Känns inte riktigt som apples orginal men ser identiskt ut och fungerar precis som vanligt. Hoppas att det består! TACK!
Köpte ett jättefint skal från malmoteknik.se via Elgiganten. Snabb leverans och bra kvalitet. Skulle handla här igen :)
Något stämde inte med min ursprungliga beställning men efter att ha kontaktat företaget visade de sig vara samarbetsvilliga och snabba att rätta till det.
Jag blev ombedd att returnera de delar jag inte var nöjd med och direkt efter det fick jag den utlovade ersättningsprodukten med posten.
Kommunikationen via e-post var enkel och de svarade snabbt varje gång tills problemet var löst.
Jag är nöjd och kommer definitivt att beställa igen!
De säljer trasig grejer och ger ingen garanti heller . De är skojare skulle ha kollat på omdömen innan jag köpte ifrån dem.

Respuesta de malmoteknik.se
Skulle läst recensioner först. Billiga kina-grejer. Helt värdelösa. Handla inte här!!

Respuesta de malmoteknik.se
Jag köpte en digital ritpenna hos dem genom Elgigantens marknadsplats. Jag tycker inte det var några som helst konstigheter i leverans och kommunikation. Produkten har dessutom fungerat bra sen jag fick den.

Respuesta de malmoteknik.se
Köpte skärmskydd som inte höll kvaliteten och släppte direkt trots att det var korrekt monterat. Enligt Malmöteknik så går det att återapplicera detta men enligt tillverkaren så rekommenderar man inte detta. Efter väldigt mycket mailande fick jag till slut ett nytt skydd av tillverkaren, ej av Malmöteknik, men även det lossnade trots att vi la extrem tid på att montera det. Reklamerade återigen det till Malmöteknik som direkt hänvisade till tillverkaren. Ringde då upp Malmöteknik varpå deras medarbetare började höja rösten för att sedan skrika till mig i telefon att jag inte skulle diktera deras villkor för att sedan be mig dra åt h-vete och slänga på luren. Jag har handlat som privatperson och samtalet finns inspelat. Stark varning för detta företaget!
Edit: Eftersom företaget nu har godkänt att jag publicerar inspelningen så kommer jag att göra detta. Har tagit printscreens på deras text här på trustpilot så de inte kan hävda annat i framtiden! 😊
Eftersom de ljuger om att jag hotat dem så har jag nu varit i kontakt med polisen och gjort en anmälan om förtal. 👍

Uselt företag!
Får hem varor som är fläckiga och ombeds ta en trasa och försöka få bort dem alternativt skicka tillbaka då de kan ta bort fläckarna (iPad cover)
varför skriva att det är lögn?! Ni bad mig som köpare ta bort fläckarna själv med trasa alternativt skicka tillbaka den till er för att ni skulle se om ni kunde ta bort fläckarna (synliga flera med bildbevis skickat) och att produkter inte stämmer måttmässigt stämmer också.
Har e-post dokumentation på konversation och läst detta annars kunde jag inte svarat er..
Diskuterar inget mer än att jag lämnar omdöme efter varans skick och beskrivning samt hur man hanterar mig/oss som kund.
Att beskriva sin köpare som lögnare (det svar ni nu raderat här) är inget bra sätt att hantera sina kunder på.
Handla INTE här!

Respuesta de malmoteknik.se
Riktigt snabb leverans och sakerna jag beställt var verkligen som jag förväntat. Trevlig personal, så jag kommer absolut beställa därifrån igen!
/Marinett

Respuesta de malmoteknik.se
Skickar trasiga saker som sedan inte går att reklamera.
Undvik......
Snälla se era omdömen, märkligt att det aldrig är erat fel.

Respuesta de malmoteknik.se
Riktigt uselt företag som inte tar ansvar för deras produkter dom säljer rekomenderar inte detta företag

Respuesta de malmoteknik.se
Jag tycker inte alls att dem är lika dåliga som alla säger. Jag köpte en 5m usb-c vr kabel för att kunna koppla mitt oculus quest 2 till datorn och för 365kr var det ett riktigt bra kap.
Rekommenderar

Respuesta de malmoteknik.se
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.