Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Korzystałam z usług Maltamariner podczas urodzinowego wypadu na Maltę. Wszystko było na najwyższym poziomie! Polecam bardzo Michała, zorganizował dla mnie nawet tort niespodziankę, który czekał na na... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mieliśmy okazję przeżyć wspaniałą przygodę z p. Michałem. Pokazał nam groty, zatoczki, piękne Blue Lagon oraz inne malownicze miejsca na Comino. Dodatkowo dowiedzieliśmy się mnóstwo ciekawych historii... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastyczna obsługa i przemiły Michał który pokazał nam mniej znane zatoki ze swojej łodzi. Cudowne przeżycie umilone przekąskami! Dziękujemy serdecznie za piękna pamiątkę, organizacje urodzin i wsp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

To byl wspanialy dzien na lodzi, w 4 godziny oplynelismy wyspe Comino , poplywalismy, odwiedzilismy wiele malowniczych miejsc, bylismy na plazy, Kapitan uzyczyl nam paddle board, zrobil zdjecia, uzyc... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de turismo náutico

Escrito por la empresa

Odkryj Comino i Blue Lagoon z naszymi rejsami. Wygodne taksówki wodne z Malty i Gozo oferują niezapomniane wrażenia, w tym zwiedzanie jaskiń. Wysiądź na Comino, zwiedzaj wyspę, zażywaj kąpieli w krystalicznie czystej wodzie Blue Lagoon, a następnie wróć z nami o dogodnej porze na Maltę lub Gozo.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kinga i Daria

Super kontakt z Panem Michałem, kompetentny. Dba o klientów. Podaje szczegółowe wskazówki, dzięki czemu wyprawa dopięta na ostatni guzik. W razie pytań zawsze dostępny i służy pomocą. Sterownik Josef również mega sympatyczny , a widoki zapierają dech w piersiach… nie ma się co zastanawiać, tylko rezerwować rejsy u Pana Michała !

10 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Najlepszy rejs, jaki mogłam sobie wyobrazić!

Płynęliśmy we dwie osoby i już od samego początku wiedziałam, że to będzie wyjątkowy czas. Łódka była mega ładna i świetnie wyposażona — do naszej dyspozycji były maski do snorkelingu, SUP, wygodne miejsca do relaksu oraz pyszne przekąski.

Największym plusem była elastyczność – mogliśmy zatrzymywać się tam, gdzie tylko miałyśmy ochotę. Czas na pływanie, zachwycanie się widokami, a nawet eksplorację jaskini na SUP-ie – wszystko dopasowane do naszych potrzeb i tempa.

Na zakończenie dostałam nagranie z drona, które wygląda jak wyjęte z filmu – absolutna perełka i idealna pamiątka z tej magicznej wyprawy.

Z całego serca polecam – jeśli szukacie rejsu, który łączy luz, przygodę i piękne widoki, to będzie strzał w dziesiątkę! 🚤🌊☀️

2 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

A truly wonderful experience with our…

A truly wonderful experience with our family. Michel is a great guy, very knowledgeable we visited many beautiful places. The boat is stunning, snacks and drinks onboard. Snorkel equipment, paddle boards.
Thankyou for an amazing afternoon!

5 de julio de 2025

Bezproblemowo

Bezproblemowo, dobrze zorganizowane, wytłumaczone jak dotrzeć do celu. Świetny kontakt z Panem Michałem. Udzielone zostały nam odpowiedzi na wszystkie pytania związane z pobytem na Malcie. Polecam!

26 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We perfect private tour to comino amd gozo

We booked our private 3 hour trip with Michael becuase we couldn't face the crowds of the larger trips, and we are so so happy that we did. Firstly, Michael was a delight from start to finish. He communicated with us extremely well, giving us all the detail and options we needed. We were very impressed from the start. The trip itself was amazing! We went to places that the big boats would not have been able to get up close to. Michael was courteous, polite, knowledge, safe and friendly. We were able to spent as much time as we wanted to at each spot, because he gave us options and made sure we knew what was coming next. We would definitely do this trip again with Michael and would highly recommend this company. Our trip was 3 hour private tour to comino and gozo, this was plenty of time for what we wanted to achieve. If you are hesitating to book, don't!! Just book you won't regret it!

17 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kontakt z Panem Michałem od początku do końca bardzo dobry. Super organizacja, bardzo dziękujemy i w przyszłości na pewno skorzystamy, pozdrawiam

11 de junio de 2025

Bardzo polecamy wycieczki indywidualne

Bardzo polecamy wycieczki indywidualne, dostosowane do potrzeb i oczekiwań. Bardzo elastyczne podejście. Skorzystaliśmy z pakietu 4 godzinnego, zobaczyliśmy wszystko co chcieliśmy a nawet więcej. Wszystko było na medal. Fantastyczne doświadczenie.

2 de junio de 2025

Bardzo polecam

Bardzo polecam! Kontakt z klientem - I klasa. Masz jakieś pytania, nie jesteś czegoś pewny? Odpowiedzą na wszystkie pytania, wątpliwości i to bardzo szybko. Wycieczka udana, powrót można dobrać do godziny która wam pasuje.

28 de mayo de 2025

Bardzo sprawna wycieczka

Bardzo sprawna wycieczka. Łódź zawiozła nas z Gozo na Comino, po kilku godzinach odebrała nas z powrotem po drodze przepływając obok największych jaskiń. Kupując bilet online udało się trochę zaoszczędzić. Polecam!

19 de mayo de 2025

Organizacja pełen top!

Od samego początku aż do końca wizyty na Comino byliśmy zaopiekowani przez Pana Michała. Świetny kontakt, bardzo pomocny nawet przy najbardziej błahych sprawach. Bardzo polecam! Rejs bez problemu z miłymi wspomnianiami :)

14 de mayo de 2025

Rejs na Comino

Kontakt z Panem Michałem na jak najwyższym poziomie :)
Sternik Mario bardzo pozytywny i miły :)
Cały rejs w jedną i drugą stronę bez żadnych problemów :)
Polecam !

9 de mayo de 2025

Obsługa na najwyższym poziomie

Obsługa na najwyższym poziomie! Polecam serdecznie rejsy z tego miejsca - kameralnie , sympatycznie , wszystko o czasie i kontakt z przewoźnikiem na najwyższym poziomie. Polecamy serdecznie :)

9 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.