Produktet var helt i top. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Mama Milla.
Consulta las opiniones de los clientes
Købte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg så deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blød jakke, store lommer men desværre skal man stadigvæk have en trøje inden under da der overhoved... Ver más
Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Luksus babyudstyr og tilbehør. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, børne- og miljøvenlig! Vi sælger ammepuder og sengetøj som passer til.
Información de contacto
Fuglebækvej 3A, 1. sal, 2770, Kastrup, Dinamarca
- 71 99 23 86
- kundeservice@mamamilla.dk
- mamamilla.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dårlig og ubehøvlet kundeservice
Købte et par bambus graviditets leggings, som jeg i første omgang var ret begejstret for. Desværre gik de i stykker allerede efter 3 vaske, til trods for at de var vasket efter vaskeanvisningerne og kun sammen med øvrigt bambustøj - uden knapper, lynlås eller andre ting som kan stikke og i en helt ny vaskemaskine. De smuldrede simpelthen og lavede hul i stoffet og flere steder er stoffet næsten gennemsigtigt.
Da jeg kontaktede Mamamilla, var det meget tydeligt i deres skriv at de beskyldte mig for at lyve, ikke troede på mig og ikke vil tage imod en reklamation.
Jeg kunne godt have levet med at få et nej, men den måde det hele blev håndteret på og den beskyldende tone, er ikke en kundeservice eller en forretning jeg vil støtte.

Respuesta de Mamamilla
Hurtig levering og gode priser
Altid super god kundeservice!

Flot børne/babytøj
Flot børne/babytøj - det passer og modtageren var tilfreds 😀

Respuesta de Mamamilla
Nemt og overskueligt at handle på…
Nemt og overskueligt at handle på hjemmesiden. Hvis man oplever problemer med sin bestilling er der hurtig og venlig kundeservice og leveringen er også hurtig. Handler der tit.
Altid en god oplevelse 🥰
Alt ok osse denne gang
Hurtig levering.
Hurtig levering og rigtig godt produkt!
Fine produkter og meget hurtig…
Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for små i størrelsen og måtte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En størrelsesguide på prodjktsiden ville måske kunne hjælpe på sådan en udfordring. Men alt i alt en go oplevelse indtil videre
Dejlig overskuelig hjemmeside
Dejlig overskuelig hjemmeside. Hurtig tilbagemelding og levering.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.