Consulta las opiniones de los clientes
Kwam ik regelmatig tegen op social media en zag zeer nette kledingstukken dus heb voor het eerste keer besteld een aantal dagen geleden, bodywarmer en een jacket en zeer tevreden over m’n bestelli... Ver más
Voor de kinderen 2pakjes besteld. Heel jammer ze waren niet in de goede maat. Een hele mooie kwaliteit en hele vriendelijke mensen van de klantenservice. Ik ga de webshop zeer zorgvuldig in de gate... Ver más
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Ik bestel al een lange tijd bij jullie…
Ik bestel al een lange tijd bij jullie en ben erg tevreden altijd met de snelle levering maar ook met de mooie kleding die jullie hebben, ik ga zeker nog vaker bij jullie bestellen! ik als zanger krijg vaak complimenten over me kleding en dat allemaal door jullie!
Betaalbare luxe kleding.
Kwam ik regelmatig tegen op social…
Kwam ik regelmatig tegen op social media en zag zeer nette kledingstukken dus heb voor het eerste keer besteld een aantal dagen geleden, bodywarmer en een jacket en zeer tevreden over m’n bestelling !
Top kwaliteit voor een scherpe prijs
Eerste keer en zeker niet de laatste keer 👍🏾
Voor de kinderen 2pakjes besteld.
Voor de kinderen 2pakjes besteld.
Heel jammer ze waren niet in de goede maat.
Een hele mooie kwaliteit en hele vriendelijke mensen van de klantenservice.
Ik ga de webshop zeer zorgvuldig in de gaten houden en als de juiste maten er zijn dan zal ik deze bestellen.
Geweldige kwaliteit kleding
Geweldige kwaliteit kleding. Ik had verschillende reclames voorbij zien komen op Instagram. En uiteindelijk wat besteld. De Tech suit was uiteindelijk niet echt mij smaak maar dat is persoonlijk. En had nog 2 t shirts besteld. Ik had gevraagd of de tech suit geruild kon worden en dit was geen probleem en hun namen zelf contact op of alles in orde was. Kwaliteit en klantenservice is geweldig
Super service snelle levering en mooie…
Super service snelle levering en mooie kwaliteitskleding tegen een super scherpe prijs! Was mijn eerste bestelling maar absoluut niet mijn laatste!
Echt een aanrader!
Ik heb kleding besteld bij Manilo voor mijn broertje en we zijn allebei super tevreden. Vanaf het moment dat het pakket binnenkwam zag alles er netjes en verzorgd uit. De kwaliteit van de kleding is echt top: mooie stoffen, goede afwerking en de pasvorm zit perfect.
Wat ook fijn is, is dat de items er precies zo uitzien als op de foto’s. Geen verrassingen dus, gewoon wat je verwacht, en zelfs beter. Mijn broertje vond het meteen mooi staan en hij kreeg er ook al snel complimenten over.
Daarnaast was de levering snel en zonder problemen. Je merkt echt dat dit merk aandacht heeft voor zowel hun producten als hun klanten. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.
Echt een aanrader!
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, halve bestelling gekregen stonden spullen op nalevering. Dit is nu 4 weken geleden niks ontvangen tot op heden. Klantenservice geen enekele reactie, de chat op de site is altijd offline, whatsapp wordt je op geblokkeerd
Eerst was ik wat voorzichtig en…
Eerst was ik wat voorzichtig en sceptisch omdat dit vaak op facebook voorbij kwam en er vaak veel oplichterij tussen zit, maar dit zijn mooie producten! Er volgt binnenkort zeker nog een bestelling. Terechte 5 sterren!
Super mooie kleding
Super mooie kleding , snelle service , goed bereikbaar , helpt je met alle vragen en reageren super snel, jammer dat ik ze nu pas heb leren kennen😜 veel variatie, en kleding style die niet veel winkels verkopen!
Ik ben superblij met mijn bestelling
Ik ben superblij met mijn bestelling! De kleding is echt mooi en van goede kwaliteit. De service is vriendelijk en alles werd snel geleverd. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke en stijlvolle kleding!
Top service goeie kwaliteit ben zeer…
Top service goeie kwaliteit ben zeer tevreden
Ik ben erg tevreden over Manilo
Ik ben erg tevreden over Manilo. Mijn retour was helaas afgegooid bij een PostNL-punt, maar Manilo heeft hier enorm netjes op gereageerd. Ze hebben zelf de moeite genomen om het pakket op te halen en hebben vervolgens mijn geld netjes teruggestort.
Het contact was heel vriendelijk en ik ben goed geholpen. Fijne service en duidelijke communicatie — echt een bedrijf dat met je meedenkt. Zeker een aanrader!
Super kwaliteit jasje
Super kwaliteit jasje, voor een betaalbare prijs!
Top kwaliteit en een warme/goede…
Top kwaliteit en een warme/goede service! Mooi goed uitziende winkel en een duidelijke uitleg.
Prijs kwaliteit verhouding meer dan perfect! Zeker een aanrader als je er net uit wil zien voor een eerlijke prijs!
Fijne kleding
Fijne kleding, maat erg goed. Snelle verzending en als er wat is goede service.
Top bedrijf en top kleding voor een…
Top bedrijf en top kleding voor een mooie prijs ken je echt een hele mooie outfit scoren!
Kleding voor mijn man voor kerst…
Kleding voor mijn man voor kerst besteld . Super snel binnen en prachtige kleding . Mooie kwaliteit en dus alles gehouden .
Mooie kleding voor een mooie prijs en…
Mooie kleding voor een mooie prijs en top service online en in de winkel! Zeker een aanrader! Ga hier veel vaker kleding halen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.