LEUGENAARS ! deze zogenaamde soldaten gebruiken gezichten van bekendheden zoals voetballers en bokser toevallig vallen deze 2 mensen in mijn kring. Deze oplichters hebben hun natuuurlijk gratis kleren... Ver más
Levilles
Consulta las opiniones de los clientes
Pak besteld. Super tevreden mee! Broek is wel wat aan een strakkere kant tov de bovenkant, maar het kan ermee door! Goede klantenservice. Levertijd komen ze na. Minpunt: Jammer dat ze momenteel... Ver más
La empresa ha respondido
30nov product besteld , naar 10 dagen geen tracking nummer of verdere informatie ontvangen, al een aantal berichten verstuurd zonder antwoord. Zeer slechte manier om te gaan met klanten. Inmiddel... Ver más
Ik hebt een bestelling teruggestuurd…
Ik hebt een bestelling teruggestuurd waar ik €9 voor heb moeten betalen, vervolgens krijg ik ook nog eens een rekening van €5,95 dat open staat. Ik moest 3 mailtjes sturen voor ik een retour formulier kreeg die uit 2 bladzijden bestaat. Ik vind dit schandalig de kleur en kwaliteit van de producenten valt ook zwaar tegen. Klantenservice heel slecht bereikbaar Niet bestellen!!!!
Na problemen met de leverancier…
Na problemen met de leverancier uiteindelijk toch nog mijn pakketje gekregen, kleding is van zeer goede kwaliteit!
21dec bestelling geplaatst nog steeds…
21dec bestelling geplaatst nog steeds niks binnen berichtjes gestuurd via insta/tiktok geen reactie het zijn oplichters niet bestellen als je dit ziet
Mijn ervaring
Heb woensdag besteld en de volgende
Dinsdag ontvangen wat ik besteld had, top service en snelle levering geen negatieve dingen meegemaakt!
Deze organisatie is oplichting
Deze organisatie is oplichting. Ik heb 5 welen geleden een set besteld…. Nogsteeds niks ontvangen….. en ze reageren alleen maar dat het komt en je ontvangt een track en trace die niet werkzaam is
Bestel hier niets
Bestel hier niets. Oplichters. Je krijgt niets
Hele slechte klantenservice meer dan 1…
Hele slechte klantenservice meer dan 1 maand geleden besteld en nog niks binnen gevraagd of ik me bestelling kon annuleren maar dat kon niet volgens hun er werd 2 weken terug gezegd pakket is onderweg kan je deze week verwachten. Nou ik moet nu nog wachten via Instagram reageren ze ook niet meer
NIKS BESTELLEN MENSEN WEES GEWAARSCHUWD
23 november besteld maand later…
23 november besteld maand later nogsteeds niks, krijg elke x die smoes met vertaging bij de koeriers en als ik vraag om de trace nummer zou die naar mij zijn gestuurd en in mijn spam terugzijngekomen (wat niet zo is) had een aantal dagen contact met ze via instagram maar ze hebben ondertussen al een week niet meer op mij gereageerd nadat ik om een foto vroeg vanuit hun kant dat het pakketje is verstuurd, kortom niet bestellen bij deze nietsnutten vuile oplichters
Niks ontvangen en geen track en trace
Niks ontvangen en geen track en trace, geen reactie op e-mails of sociaal-media
KOOP HIER NIKS
KOOP HIER NIKS! circa 4 weken geleden een tech suit hier gekocht echter nog steeds niks ontvangen. via de mail komt er ook niks nuttigs uit, eerst vertellen ze dat de koerier vertraging heeft, daarna dat de koerier het verzonden heeft. Als ik een tracking nummer vraag zeggen ze dat het in mijn spam box opeens zit. Wat overigens niet waar is. en vandaag weer een mail ontvangen dat het opeens bezorgt is terwijl ik heledag thuis was. aub bestel niks na 4 weken nog steeds geen trackingnummer geen pak en opgelicht voor bijna 100 euro. wees gewaarschuwd voor dit soort oplichters!
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Pak besteld maar niks ontvangen. Wanneer jk ze mail en vraag naar een update zeggen ze dat de track and trace in mijn spambox zit wat niet klopt. Gemaild dat ik mijn geld terug wil nu reageren ze niet meer.
Hier gewoon niet meer bestellen
Hier gewoon niet meer bestellen. Ik dacht echt dat jullie goeie kwaliteit willen leveren en zo komen jullie ook over op instagram en tiktok. Niks is minder waar 2dec besteld nog steeds gekregen waarschijnlijk gaat ook 6 weken duren.
Vieze oplichters
Vieze oplichters
Pak besteld begin oktober en nog steeds niks ontvangen !!!
Schandalig niet bestellen hier !!!
Vuiler rotzakken
Op 14 november bestelling geplaatst van…
Op 14 november bestelling geplaatst van een pak tot op heden geen reactie op de mails, bestelling ook niet ontvangen….zijn het oplichters?
30nov product besteld
Zeer slechte manier om te gaan met klanten.
Inmiddels al 02-Jan - 2026 en nog niets ontvangen ! belachelijk.
Oplichters, pakken worden besteld vanuit China.
Halverwege november een pak besteld, staat binnen 4-5 dagen dus ga er ook vanuit. Beetje aan het einde van november een mail gestuurd en gevraagd ze zeiden dat er een probleem was met de koerier, verder blijven mailen maar zoals iedereen zegt ze bestellen het inderdaad uit China. Een perfect Chinese levertijd om het zo te zeggen. Heel treurig en zeer matig bedrijf waarvan je zou denken top kwaliteit en top mensen maar nee het is toch niet zo. Mijn tip bestel niet hier en wel bij project86, dit is geen reclame of omlaag halen gebasseerd op een echte review, foto’s mailtjes etc zijn aanwezig.
gdvkk wat slecht!
gdvkk wat slecht!
ik heb in november wat besteld voor mijn zoon zijn verjaardag. Heel de maand niks meer van gehoord tot ik ze meerdere keren heb moeten mailen. daarna is het pas opgestuurd en was het dus een MAAND te laat.
Er wordt niet geleverd
Week later en nog steeds niks binnen. Ook wordt er helemaal niks gecommuniceerd wanneer de levering verwacht wordt???!
Más información sobre otros tipos de reseñas.