Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mansteds kundeservice sendte mail om at en af varerne kom på lager et par dage senere og spurgte, om de skulle holde hele ordren tilbage, så jeg fik det hele samlet. Det accepterede jeg, og pakken ank... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin hjemmeside, hurtig respons på bestillinger, følger op med hvor langt varerne er kommet i leveringsprocessen. Eneste kritikpunkt er, at jeg havde bestilt en sweater i turkis og fik den i beige, mås... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte fire strikbluser i november. De har været fantastiske i denne kolde vinter. Har næsten kun gået med dem, og de er blevet vasket utallige gange og holder stadig formen. Virkelig god kvalit... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ankom på 2 dage. Lækker bluse hvor selv farven så ud som på billedet. Som altid er Mansted topkvalitet. Nu er næsten alle mine striktrøjer, sweatre og veste erstattet med dette mærke.

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa
  3. Fabricante de artículos de punto

Escrito por la empresa

At mansted, we make knitwear with character. We are a Danish design brand, founded in 2002 and still family owned and run, known for quality and for colour. We believe a beautiful piece should earn its place in your wardrobe season after season. Knitwear is where it all begins, with distinctive knitted details and patterns that carry real craft and personality. Colour runs through all of it. Our collections are built around rich, expressive palettes and playful prints, made to brighten a wardrobe rather than blend into it, always alongside flattering, easy shapes you can live in. Quality starts with the materials. We work with pure and soft qualities such as merino, lambswool, organic cotton, yak, and linen, chosen so every piece feels good against the skin, holds its shape and lasts. We also care about how they are made. As best we can, we aim for ethical, low impact production, and our suppliers work with recognised standards such as the Responsible Wool Standard (RWS), GOTS, OEKO TEX and BSCI. All our pure cotton knits are organic, and our lambswool and merino knits are mulesing free. We would love to hear what you think. Your review helps us keep making mansted better.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

63 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Alt perfekt

Dejlige farver, flotte design, den lækreste yak uld, som ikke kradser mod huden. Kun 1-2 dages levering. Alt helt perfekt.

4 de octubre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækkert tøj i naturlige produkter (uld…

Lækkert tøj i naturlige produkter (uld og bomuld).
Men også ret dyrt 😊

27 de septiembre de 2024

Kære Ann Eriksen.

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores produkter i uld og bomuld.
Vi gør en stor indsats for at producere vores tøj i rene garner af højeste kvalitet, hvilket desværre kan afspejle sig i prisen. Vi tror dog på, at godt håndværk og naturlige materialer er investeringen værd.

Vh.
Magnus Frisbæk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Es gibt keinen Kostenlosen Retoure -Aufkleber !!

Die Ware ist Ok! Es gibt keinen Kostenlosen Retoure -Aufkleber !!!

27 de septiembre de 2024

Lieber Wolfgang,

vielen Dank für Ihr Feedback.

Es stimmt, dass wir leider keine kostenlose Rücksendung anbieten können. Dafür bieten wir kostenlosen Versand ab einem Bestellwert von 600 DKK an. Als kleines Familienunternehmen haben wir leider nicht die Kapazitäten wie große Anbieter, um diesen Service zu ermöglichen.

Wir hoffen auf Ihr Verständnis und danken Ihnen für Ihre Unterstützung.

Herzliche Grüße,
Magnus Frisbæk

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fint produkt og hurtig levering, men håbløse leveringsmuligheder

Produkt og selve leveringstid var fint, men hold da op hvor var bestillingsprocessen godt nok ikke særlig god, da jeg skulle bestille produktet på hjemmesiden. Hvordan man i 2024 kun har mulighed for hjemmelevering til 100 kr. eller pakkeshop, hvor man overhovedet ikke har mulighed for at vælge en specifik pakkeshop, men bare må håbe på at den kommer til en nær dig, er mig en gåde. Alle andre webshops jeg har handlet ved i de sidste 5 år har ladet mig vælge pakkeshoppen, jeg vil have leveret til, så det kan godt gøres bedre...

27 de agosto de 2024

Kære Bo Jensen.

Tak for din feedback.

Vi sender som udgangspunkt altid til den GLS-pakkeshop, som er nærmest den adresse du indsætter.

Vi har en del efterspørgsler på muligheden for selv at vælge pakkeshop og det er en løsning vi arbejder på at få tilføjet til hjemmesiden.

God dag.

Vh.
Magnus

Alt var perfekt

30 de julio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.