Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver más
La empresa ha respondido
Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig flot overshirt til manden og topsevice! Den var for stor i første omgang, og jeg var for sent ude med ombytning ift. købsdatoen. Men der var ingen problemer. Inga i kundeservice gav mig en vi... Ver más
La empresa ha respondido
En usædvanlig god og hurtig kundeservice, hvor Inga ikke blot svarede på min forespørgsel, men gjorde det i en tone, hvor jeg tydeligt kunne fornemme en venlig, kompetent og engageret person i den and... Ver más
La empresa ha respondido
Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.
Industrivej 20 - Port 2, 7700, Thisted, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt igennem en god og positiv oplevelse. Nem bestilling og hurtig afsendelse.😀
Fuld tilfredshed herfra.
Ich besitze drei T-Shirts von Klitmöller Collective. Schon seit einigen Jahren, was man den T-Shirts auch deutlich ansieht. Kragen ausgeleiert, Löcher im Gewebe, die Farben ausgeblichen. Ich mag das Design, deshalb würde ich auch wieder T-Shirts von Klitmöller Collective kaufen. Aber nicht für 50€, dieser Preis ist nicht gerechtfertigt.
Ich besitze ein paar T-Shirts, die sehr alt sind, über 30 Jahre. Der Kragenbund steht wie ne Eins. Für T-Shirts in dieser Qualität würde ich auch 50€ Zahlen.
Super god og hurtig service. Fantastisk at I sælger miljøcertificerede varer! Jeg er stor fan.

Respuesta de Klitmøller Collective
Hurtig og godt. Jeg elsker mit nye tøj. Passer perfekt og er meget behageligt

Respuesta de Klitmøller Collective
Helt utrolig venlig og hurtig service. Foruden fantastisk hjælpsom - selv da jeg lavede en fejl i min bestilling og måtte have hjælp til at få det rettet. Elsker min sweater.

Respuesta de Klitmøller Collective
Fantastisk service. Jeg havde overset en mail om at min pakke var sendt til pakkeshop, fordi jeg havde forventet en sms. Da jeg opdagede det, var pakken sendt retur. De gensendte pakken med det samme.
Og jeg er meget glad for tøjet.

Respuesta de Klitmøller Collective
Fremragende 🤩😍 Har efterhånden købt en del. God kvalitet, hurtig og god betjening

Respuesta de Klitmøller Collective
Meget hurtig ekspedition, både hvad angår forsendelse og returnering af penge.

Respuesta de Klitmøller Collective
Nordisk, bæredygtig produktion i EU, hvor naturen gør sig gældende i designet, og hvor det er kærligt at iklæde sig fortællinger om havet, klitterne og vinden i Danmark ☀️⛵🐚🐟

Respuesta de Klitmøller Collective
Jeg bestilte et halstørklæde. Det er virkelig lækkert, og lever op til mine forventninger. Jeg oplevede bestillingsprocessen nem og hurtig. Der gik ikke mange dage fra jeg bestilte, til jeg modtog pakken.

Respuesta de Klitmøller Collective
Hurtig levering en fantastisk kvalitet, kort sagt en dejlig skjorte😊