Klitmøller Collective Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig flot overshirt til manden og topsevice! Den var for stor i første omgang, og jeg var for sent ude med ombytning ift. købsdatoen. Men der var ingen problemer. Inga i kundeservice gav mig en vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En usædvanlig god og hurtig kundeservice, hvor Inga ikke blot svarede på min forespørgsel, men gjorde det i en tone, hvor jeg tydeligt kunne fornemme en venlig, kompetent og engageret person i den and... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

45 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fremragende 🤗

Alt igennem en god og positiv oplevelse. Nem bestilling og hurtig afsendelse.😀
Fuld tilfredshed herfra.

25 de agosto de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ich besitze drei T-Shirts von…

Ich besitze drei T-Shirts von Klitmöller Collective. Schon seit einigen Jahren, was man den T-Shirts auch deutlich ansieht. Kragen ausgeleiert, Löcher im Gewebe, die Farben ausgeblichen. Ich mag das Design, deshalb würde ich auch wieder T-Shirts von Klitmöller Collective kaufen. Aber nicht für 50€, dieser Preis ist nicht gerechtfertigt.

Ich besitze ein paar T-Shirts, die sehr alt sind, über 30 Jahre. Der Kragenbund steht wie ne Eins. Für T-Shirts in dieser Qualität würde ich auch 50€ Zahlen.

30 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Fantastisk at I sælger miljøcertificerede varer! Jeg er stor fan.

22 de junio de 2026

Hej Nika
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for at få.

Hurtig og godt

Hurtig og godt. Jeg elsker mit nye tøj. Passer perfekt og er meget behageligt

26 de mayo de 2026

Hej Randi
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Mvh

Hjælpsom, venlig, hurtig

Helt utrolig venlig og hurtig service. Foruden fantastisk hjælpsom - selv da jeg lavede en fejl i min bestilling og måtte have hjælp til at få det rettet. Elsker min sweater.

13 de mayo de 2026

Hej Jeanette

Tusind tak for din flotte anmeldelse, jeg er glad for at høre du har haft en god oplevelse hos os.
Mvh

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg havde overset en mail om at min pakke var sendt til pakkeshop, fordi jeg havde forventet en sms. Da jeg opdagede det, var pakken sendt retur. De gensendte pakken med det samme.
Og jeg er meget glad for tøjet.

1 de mayo de 2026

Hej Kirstine
Vi er rigtig glade for at pakken nåede frem til dig og du er glad for det du har modtaget.
Mvh Robert

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God, pålidelig og hurtig service.

27 de abril de 2026

Hej Anne-Marie
Det er vi meget glade for at du synes. Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Hej Birgitte
Tusind tak for den flotte anmeldelse og at du har taget dig tid til at skrive om os - det betyder mere end man tror for en lille virksomhed som vores.

Lækre produkter

God service og lækkert tøj.

29 de abril de 2026

Hej Ane

Tusind tak for de pæne ord og at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot - det betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende 🤩😍 Har efterhånden købt en del. God kvalitet, hurtig og god betjening

27 de abril de 2026

Hej Eva

Tusind tak for din flotte anmeldelse og at du har taget dig tid til at svare - det betyder meget for os.

Hej Celine
Tusind tak for din flotte anmeldelse og at du har taget dig tid til at svare - det er vi meget glade for.

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, både hvad angår forsendelse og returnering af penge.

31 de marzo de 2026

Hej Merete
Mange tak for din flotte anmeldelse og du har taget dig til at skrive om os. Det er vi rigtig glade for.

Nordisk design EU produktion

Nordisk, bæredygtig produktion i EU, hvor naturen gør sig gældende i designet, og hvor det er kærligt at iklæde sig fortællinger om havet, klitterne og vinden i Danmark ☀️⛵🐚🐟

30 de marzo de 2026

Hej Nanna
Tusind tak for den fine anmeldelse, du har lige givet alle på kontoret en dejlig start på dagen. ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet og hurtig levering

Jeg bestilte et halstørklæde. Det er virkelig lækkert, og lever op til mine forventninger. Jeg oplevede bestillingsprocessen nem og hurtig. Der gik ikke mange dage fra jeg bestilte, til jeg modtog pakken.

27 de febrero de 2026

Hej Pia
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive din oplevelse med at handle hos os - det er vi rigtig glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering en fantastisk kvalitet

Hurtig levering en fantastisk kvalitet, kort sagt en dejlig skjorte😊

26 de febrero de 2026

Hej Claus
Det er vi rigtig glad for at høre, vi håber på at se dig i webshoppen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og gnidningsfrit hele vejen…

Nemt og gnidningsfrit hele vejen igennem.

25 de febrero de 2026

Hej Jens
Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.