Had een bestelling geplaatst snel geleverd, zat niet mijn product in die ik had besteld, gebeld met Mapsy, kreeg een retour label en de goede bestelling kwam een paar dagen later, al met al goede... Ver más
La empresa ha respondido
Rectificatie Nadat ik het pakketje voor de 3e keer teruggestuurd had, is onderstaande eindelijk opgelost, Mapsy heeft t pakketje opgehaald bij het postkantoor en ik heb mijn geld teruggestort gekr... Ver más
La empresa ha respondido
Alles verloopt prima! Dit keer leuke aanbiedingen dus extra voordelig. Ik ben een liefhebber van de jurkjes die Mapsy in de collectie heeft en heb er inmiddels de nodige besteld.
La empresa ha respondido
De bestelde jurken zijn super snel verstuurd en die niet pasten konden zonder meer retour. Ook stond het geld daarvan weer snel op mijn rekening. Ik krijg altijd advies als ik daarom vraag en ze hebbe... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Mapsy omarmen we elke vrouw. Onze stijlvolle kleding combineert dagelijks comfort met een modieuze twist, perfect voor de zelfverzekerde vrouw. Van speelse prints tot tijdloze looks, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Met trendy, unieke ontwerpen van hoge kwaliteit geef je jouw garderobe moeiteloos die extra spark. Ontdek Mapsy en laat je stijl stralen, elke dag weer!
Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle levering en super mooi jasje zoals beschreven. Top!!

Respuesta de Mapsy.shop
Goede service! Er was een defect aan een jurk en ik kreeg snel een nieuw exemplaar opgestuurd. Retourkosten en nieuwe levering gratis. Prima !

Respuesta de Mapsy.shop
een goede en snelle voortgang van verzenden en klant op de hoogte houden.

Respuesta de Mapsy.shop
Supersnelle levering , erg blij mee jurkje was ook als brievenbuspakketje verstuurd dus hoefde er ook niet voor thuis te blijven.

Respuesta de Mapsy.shop
Mooie duidelijke snelle website.
Levering kan door de brievenbus want KREUKVRIJ TOP
en snel in huis.
IK heb de nieuwsbrief genomen. Bere interessant!!

Respuesta de Mapsy.shop
Leuke kleding met uitgebreid assortiment en snel geleverd, top!

Respuesta de Mapsy.shop
Más información sobre otros tipos de reseñas.