Banner for MARC INBANE

MARC INBANE Opiniones 382

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werkt gewoon goed, geen strepen of vlekken, makkelijk aan te brengen en blijft zo 5 tot 6 dagen goed zichtbaar , en groot bijkomend voordeel, het ruikt niet dus blijf je je frisse zelf, mooi toch !!!!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De mousse smeert lekker uit, is snel droog, geen vlekkerig resultaat (wel even extra uitkijken bij enkels en ellebogen) en ruikt heerlijk naar de zomer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke zelfbruiner mist moet het wel iedere avond gebruiken want het blijft bij mij geen 9 dagen zitten. Maar alsnog ben ik er heel erg tevreden mee. Geen onzuiverheden erdoor wat ik meestal wel kr... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik gebruik al een aantal jaren de producten van Marc Inbane. Ontzettend fijn om toch een kleurtje te hebben zonder in de zon te moeten gaan zitten. Ik gebruik zowel de drops als de mousse.

Información sobre la empresa

5. Tienda de cosméticos
  6. Clínica dermatológica

Sobre MARC INBANE

Escrito por la empresa

MARC INBANE is a leading player in the world of natural tanning cosmetics and is beloved by a wide audience. Several influential fashion houses, hair and makeup artists, dermatologists, and celebrities have been fans from the very beginning.

MARC INBANE has since won several awards and is available in over 45 countries.

Natural tanning without harmful UV radiation

Escrito por la empresa

High-quality ingredients, innovative products
MARC INBANE is known for its high-quality ingredients and luxurious, natural tanning products, suitable for all skin types. Enjoy a radiant, natural glow without orange tint, streaks, or that typical self-tan smell.

Award-winning, Vegan & Cruelty free

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

No spots/streaks, no orange effect & no unpleasant self-tan scent.

Ordered before 16:00 = Shipped today!

Información de contacto

Promotion box for MARC INBANE

Nominated Dutch Beauty Award!

Gradual Tanning Lotion - Builds a natural, summer tan up to 14 days!

4,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles snel en goed geleverd

9 de marzo de 2026

Respuesta de MARC INBANE

Dank je wel voor je review!
Fijn dat alles snel en naar wens is verlopen.

Geniet van je producten.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

No receive … no return no serious

13 de marzo de 2026

Bonjour Ariane,

Merci pour votre message. Après vérification, votre commande a été passée dans le cadre de la promotion Tan O’Clock. Comme indiqué sur notre site au moment de l’achat, les commandes liées à cette offre avaient une date d’expédition prévue à partir de cette semaine.

Nous constatons que votre commande sera expédiée aujourd’hui et que le lien de suivi vous a déjà été envoyé.

Nous vous prions de nous excuser pour ce malentendu et espérons que vous profiterez très bientôt de nos produits.

Très belle journée,
L’équipe MARC INBANE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alleen het uitpakken is al een feestje

Alleen het uitpakken is al een feestje, zulke mooie verpakking. En de produkten zijn super. Mooie bronzer, stinkt niet. Kortom SUPER!!!

12 de marzo de 2026

Respuesta de MARC INBANE

Dank je wel voor je review! Super leuk om te lezen dat het uitpakken een feestje is en dat je er zo blij mee bent!

Geniet van het resultaat.

Sunny regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb nog niets gekregen en jullie vragen…

Heb nog niets gekregen en jullie vragen al feedback.

Respuesta de MARC INBANE

Bedankt voor je feedback!
We begrijpen dat je het product nog niet hebt ontvangen. We geven je opmerkingen graag intern door, zodat we dit kunnen meenemen voor verbetering.

Alvast bedankt voor je tijd en input! 🖤

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nog altijd niet aangekomen…

Bestelling nog altijd niet aangekomen ,dag na dag wordt de leveringsdatum verlaterd.Vraag me af of het ooit arriveerd.

Respuesta de MARC INBANE

Bedankt voor je bericht en feedback. Het spijt ons te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen en dat de leveringsdatum telkens wordt verzet.

Als je pakket nog steeds niet is aangekomen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen samen met jou nagaan waar je pakket blijft en dit zo snel mogelijk oplossen.

Contactgegevens klantenservice:
NETHERLANDS@MARCINBANE.COM
+31 13 - 88 97 150

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld! 🖤

Top top top!

Supersnelle verzending.
Producten zijn top!

Gekleurde dagcrème met 30 spf

Ik heb de dagcrème met 30 spf besteld in een brons tint. De crème smeert lekker en laat een mooie glans achter die niet te glanzend is.

5 de marzo de 2026

Aanrader op alle vlakken

Altijd snelle behandeling van de bestelling en super tevreden van de producten. Aanrader!

5 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goed merk van zelfbruiner

Ik gebruik de spray met handschoenen ongeveer 2 jaar en vind hem zeer goed. Nu heb ik de druppels en poeder maar dat heb ik nog niet gebruikt

8 de marzo de 2026

Top product

Top product voor mij de eerste die echt mooi egaal streeploos is aan te brengen met glove. Mooie zonnige tint.
Heel blij mee echt een aanrader!

22 de febrero de 2026

Respuesta de MARC INBANE

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de egale, streeploze applicatie en de zonnige tint.

Fijn dat het product aan je verwachtingen voldoet jouw aanbeveling betekent veel voor ons! 🖤

Goed werkend product. Vlotte levering. Netjes verpakt

Ze leveren ,zeer vlot ook , een goed werkend product.
Ik had een tan spray besteld. 175 ml. Daar doe je een seizoen mee.

26 de febrero de 2026

Respuesta de MARC INBANE

Hartelijk dank voor je fijne feedback!
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over zowel de snelle levering als de verpakking.

Geweldig dat de tanning spray zo goed bevalt en bovendien lang meegaat daar streven we naar. Bedankt voor je vertrouwen! 🖤

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie producten en zeer snelle…

Mooie producten en zeer snelle levering, !

25 de febrero de 2026

Respuesta de MARC INBANE

Dank je wel voor je fijne feedback!
Geweldig dat zowel de producten als de levering aan je verwachtingen voldoen.
Dat doet ons echt plezier om te lezen. 🖤

Snelle levering!

25 de febrero de 2026

Respuesta de MARC INBANE

Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel werd geleverd. Snel en correct leveren blijft voor ons een absolute prioriteit! 🖤

Keurig verpakt. Top

Keurig verpakt. Top spul

23 de febrero de 2026

Respuesta de MARC INBANE

Wat fijn om te horen, dank je wel!
Geweldig dat alles keurig is aangekomen en dat je zo tevreden bent over het product. Geniet van je glow!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heel mooi ingepakt alle mini’s

Heel mooi ingepakt alle mini’s. Heel fijn om het op deze manier uit te proberen. Vind persoonlijk dat het wel heel weinig is om echt uit te proberen en het uiteindelijke effect te zien. Prijs/verhouding

23 de febrero de 2026

Respuesta de MARC INBANE

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je de mini’s mooi ingepakt vindt en dat het een prettige manier is om het product uit te proberen.

We begrijpen dat het voor jou misschien wat weinig lijkt om het volledige effect te zien, maar de mini’s zijn vooral bedoeld om te ontdekken welk product het beste bij jou past voordat je een groter formaat kiest.

Nogmaals dank voor je reactie, we waarderen het dat je dit met ons deelt! 🖤

Bronze zonnencreme + tanning spray + drops + getinte creme

1. De bronzer zonnecreme: gebruik ik al 3 jaar super.
2. De spray tan ruikt hard maar geeft wel een mooie kleur maar de geur vind ik verschrikkelijk.
3. De tanning drops geven een kleur / geen geur maar als ik mijn gezicht was in de avond gaat de kleur mee weg. Ik ben métisse en zie met de drops dus weinig verschil/ geen hechting aan mijn huid. Heb al geprobeerd na een scrub, met en zonder te mengen met een dagcrème, altijd na het wassen van mijn gezicht met la roche cleansing gel maar het echt niet. Jammer.
4. De getinte crème is mooi voor een subtiele teint.

24 de febrero de 2026

Respuesta de MARC INBANE

Bedankt voor je uitgebreide feedback! We vinden het altijd waardevol om te horen hoe onze producten ervaren worden.

Het is natuurlijk heel normaal dat het ene product beter bij iemand past dan het andere, zeker bij tanning-producten, omdat ieder huidtype en iedere routine anders is.

Een belangrijke tip bij het gebruik van onze producten: gebruik geen crèmes of scrubs met olie voordat je het tanning-product aanbrengt. Olie legt namelijk een laagje op de huid waardoor het tanning-product niet goed kan intrekken en hechten.

Als je nog vragen hebt, mag je ons altijd contacteren. We helpen je graag verder!

Nogmaals bedankt voor je feedback, we hopen dat deze tips helpen om het beste resultaat uit onze producten te halen. 🖤

Respuesta de MARC INBANE

Bedankt voor het delen van je eerlijke feedback.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de teint. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat je toch een typische “selftan-geur” hebt ervaren.

Hoewel we de formule zo hebben ontwikkeld dat de bekende selftan-geur zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd, kan deze geur eventueel ontstaan door de reactie van DHA met de huid. Of en hoe sterk die geur wordt waargenomen, kan per persoon verschillen en is onder andere afhankelijk van de zuurtegraad (pH-waarde) van de huid. Bij sommige huidtypes kan deze reactie tijdens het ontwikkelen van de kleur iets sterker merkbaar zijn.

We nemen je feedback zeker mee.

Mocht je dit verder willen bespreken, dan helpen we je graag via onze klantenservice.

Team MARC INBANE 🖤

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.