Werkt gewoon goed, geen strepen of vlekken, makkelijk aan te brengen en blijft zo 5 tot 6 dagen goed zichtbaar , en groot bijkomend voordeel, het ruikt niet dus blijf je je frisse zelf, mooi toch !!!!... Ver más

Heerlijke zelfbruiner mist moet het wel iedere avond gebruiken want het blijft bij mij geen 9 dagen zitten. Maar alsnog ben ik er heel erg tevreden mee. Geen onzuiverheden erdoor wat ik meestal wel kr... Ver más
La empresa ha respondido
Ik gebruik al een aantal jaren de producten van Marc Inbane. Ontzettend fijn om toch een kleurtje te hebben zonder in de zon te moeten gaan zitten. Ik gebruik zowel de drops als de mousse.
Steeds tevreden over het resultaat, mooi kleur heel naturel en nooit geen vlekken op kledij en blijft toch enkele dagen mooi
Información sobre la empresa
- Industria cosmética
- Proveedor de productos de belleza
- Tienda de artículos de belleza
- Fabricante de productos cosméticos
- Tienda de cosméticos
- Clínica dermatológica
Sobre MARC INBANE
Escrito por la empresa
MARC INBANE has since won several awards and is available in over 45 countries.
Natural tanning without harmful UV radiation
Escrito por la empresa

- High-quality ingredients, innovative products
- MARC INBANE is known for its high-quality ingredients and luxurious, natural tanning products, suitable for all skin types. Enjoy a radiant, natural glow without orange tint, streaks, or that typical self-tan smell.
Award-winning, Vegan & Cruelty free
A beautiful, natural tan without harmful UV rays

No spots/streaks, no orange effect & no unpleasant self-tan scent.
Ordered before 16:00 = Shipped today!
Goirkekanaaldijk 211- 04, 5048 AA, Tilburg, Holanda
- +31 13 88 97 150
- info@marcinbane.com
- marcinbane.com

Nominated Dutch Beauty Award!
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Prachtige verpakking
Prachtige verpakking, als een cadeautje ontvangen. Smeert goed uit, borsteltje erbij is super zacht. Het ruikt lekker en ik hoop dat mijn huid niet uitdroogt zoals jullie zeggen. Dat is nog afwachten.

Respuesta de MARC INBANE
Verrast door de mooie verpakking en het…
Verrast door de mooie verpakking en het het gemakkelijke gebruik van het borsteltje.
Echt luxe

Perfecte service
Donderdag besteld en vrijdag al toegekomen wat wil je nog meer. Perfecte service.

Prima producten
Prima producten, zeer tevreden!
Enkel de leveringstermijn is te lang!
Klanten wachten niet graag op hun product. Bij de meeste online winkels is voor 16 u besteld, de dag erna in huis.
Hier dus pas na enkele dagen.
Grt. Chris

Respuesta de MARC INBANE
Goed product en snelle levering
Voor de 2de keer Hyaluronic Self-Tan Spray besteld. De 1ste keer is al even geleden want je doet er heel lang mee. 2 Dagen later had ik het alweer in huis. Dit keer een gratis body brush erbij gekregen. Heel blij mee!

Top !
Zeer goede en snelle service. Als je vragen hebt over een product krijg je via een chat zeer duidelijke uitleg en advies. Ik kocht Perle de Soleil, ondanks ik wat twijfelachtig tegenover het product stond moet ik zeggen dat is zeer aangenaam verrast ben. Het geeft een zeer fijne, subtiele (geen oranje) en verzorgde teint, voor mij hoeft geen make up meer. Zowel de website als het product beveel ik aan.

Vlot en goed.
vlotte verzending, goede artikelen en af en toe een interessante aanbieding

Respuesta de MARC INBANE
Mooie producten en snelle verzending…
Mooie producten en snelle verzending c.q. administratieve afhandeling.

Respuesta de MARC INBANE
Gemakkelijk om te gebruiken geeft al na…
Gemakkelijk om te gebruiken geeft al na 1 keer een mooie kleur

Respuesta de MARC INBANE
Más información sobre otros tipos de reseñas.